Dzisiaj jest 20 cze 2025, 5:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
[...] Podkreslam tylko ze kandydatka na zone nie ma nic wspolnego z kandydatka na miss :D

Hehe, a wiec kandydatki na miss to sprawa sluzbowa, a kandydatka na zone jak najbardziej osobista ;)
A wiec trzeba zrobic konkurs kandydatek na zone :D adminkowi tez sie cos nalezy, a nie tylko praca i praca :twisted:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Widze ze toczy sie intensywna rozmowa na moj temat na forum... Po pierwshe nie mialam wplywu na to co Admin napisal pod moim zglosheniem,po drugie sama bylam dosc mocno zaskoczona, po trzecie nie jestem kandydatka na zone dla nikogo poniewaz jush jestem zajeta... A Admina nawet prywatnie nie znam :) Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

chcialabym jeshcze wypowiedziec sie na temat fryzur tworzonych przez Noemi. Uwazam ze powinno docenic sie jej wklad we wspolprace z konkursem,osobiscie nie przepadam za jej sposobem czesania,lecz mimo wshystko cieshy sie Ona ogromna popularnoscia w nashym miescie i nie powinno sie jej pracy w ostry sposob komentowac chocby tylko dlatego ze zechciala brac udzial w przygotowaniu miss do sesji :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

no tak zgadzam się z koleżanką z miss :) tzn myślę żę ... salon ten chciał mieć wkład w to i powinniśmy się z tego cieszyć ale co to fryzur to osobiście ... nie były za łądne no ale .. salon bardzo się starał !

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Mam kilka pomyslow dotyczacych wyborow miss, widze kilka ciekawych modyfikacji ktore poprawia to co sie dzieje, ale admin sie do mnie nie odzywa, bylam juz kilka razy w biurze ale nie bylo nikogo. :( Dlatego publicznie prosze o kontakt !!! Jezeli moje uwagi zostana wprowadzone to kto wie, sama wystartuje w wyborach. Adminie, chcialam powiedziec ze staralam sie juz z toba skontaktowac wiele razy, wiec teraz postaraj sie ty. W nagrode za moj trud mozesz zaprosic mnie na kawe. :D

Tytuł:
VIP
VIP

No tak, a wiesz co to telefon ? :D Wprawdze rzeczywiscie nie zawsze jestem w biurze i zlapac mnie to naprawde jest wyczyn godny podziwu (choc niektorym sie udaje) ale faktem jest ze caly czas biegam i zalatwiam sprawy poza biurem.

Co do kawy... hmm :twisted: bardzo chetnie, ale dopiero w czwartek, albo piatek i jezeli to mozliwe to w godzinach pozno popoludniowych, albo wieczornych, bo w ciagu dnia to bedzie raczej niemozliwe.

ps. to moj oficjalny numer telefonu: 501 320 023 , wiec jak bedziesz miala chwile to zadzwon i sie umowimy konkretnie.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam
Z tego co pamiętam to kandydatki miały się wykazać na forum..... a tutaj cisza...... jako wybierajacy chciałbym zobaczyć co maja do powiedzenia o sobie i na różne tematy. To jest miejsce na to i myślę że powinny się wypowiedzieć........
Bo sam wygląd to nie wszystko.... Więc zapraszam... :wink:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

A wiec Kandydatki.. slowniki w rece i zapraszamy do klikania, tematy dowolne :twisted:

Komentarze do wypowiedzi zapewnione :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Sądząc po konwersacji ADMINA z tori1983, można wywnioskować, że jak tori1983 wystartuje do naszego konkursu, to pewne zasady muszą być zmienione ze względu na jej widzimisię.... Moje zdanie jest takie: chcesz to startuj jak pozostałe kandydatki, nie to trudno, jakoś pogodzimy się ze stratą. Uważam że Alex i tak dużo się juz nawysilał i napocił, żeby ta zabawa jakoś się kręciła. Teraz jeszcze tylko brakuje żeby każda z kandydatek dołożyła swoje pięć groszy i zrobi się z konkursu niezła buraczarnia!
Wiem, że zaraz pojawią się głosy, że to tylko sugestie i przecież moga być trafne itd.... pewnie że ADMIN może kierowac się trafnymi sugestiami, ale nie powinno się na forum brać swoich sugestii za kartę przetargową

Pozdrawiam!

Tytuł:
rekrut
rekrut

No tak ja nie mam nic przeciwko mogę rozmawiać na FORMU ale widzę że tu oprócz mnie i Magdy nie ma żadnej innej kandydatki która się udziela... i miała by na to chęć... no tak mi się wydaje - nie wiem może się mylę ?!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hm...- ja jestem :lol:
Zadnak z kandydatek nic nie pisze bo pewnie wogole na forum nie zagladaja ... A o czym my mamy dyskutować - o tej mroznej zimie ? - moze organizatorzy konkursu zaproponuja jakis temat ?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dziewczyny, a sportem sie interesujecie? :lol:

To moze jeszcze chodzicie na mecze Turowa? 8)

Wiec co sadzicie o postawie zgorzeleckiej druzyny w sezonie 2005/2006 ?? :twisted:

:wink:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hm....
No na mecze zaczełam chodzić od niedawna i jakos wciagneły mnie nawet :)
Z tego co sie orietuje graja slabiej niz w poprzednim sezonie , ale i tak daja rade :D - zaczynaja grac coraz lepiej ... Na ostatnim meczu w Zgorzelcu cos Brown zaczął dobrze grać ,duzo punktow i zbiorek .- hihi ..ale w tych tamatach nie wypowiadaja sie fachowcy ....

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Hej!! Hmmm co moge powiedziec... Pewnie to co napishe nie bedzie mile widziane ale... na mecze Turowa nie chodze,kiedys tanczylam w starym skladzie cheer,wtedy bywalam na meczach :) Generalnie zbytnio nie interesuje sie koshykowka,a tanczylam,bo to jest to co kocham robic. Co do sportu to o wiele bardziej preferuje siatkowke ktora trenowalam 3 lata :)... jednak moja miloscia nie jest sport a muzyka,zashczepiona we mnie jush od malenkosci...To by bylo na tyle,na forum zagladam codziennie wiec jak sa jakies pytania do mnie, to smialo...w miare mozliwosci postaram sie na nie odpowiedziec... Pozdrawiam wshystkich cieplutko :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Redakcja sportowa zgorzelec.info ocenia wiedzę kandytatek w w/w materii na 3 "na szynach" :twisted: :P

A ja chciałbym aby kandytatki napisały coś o sobie. Kilka zdań o sobie i swoim spojrzeniu na świat . To może być baardzo interesujące :)

a tak btw.

Kandydatki dyskutują tutaj pod nickami, ok , tylko że wydaje mi się że większość użytkowników forum miałaby problem z przypożądkowaniem ksywki do profilu kandydatki na misss.zgorzelec.info. Myślę że możnaby zrobić coś aby nasze piękności były łatwiej identyfikowalne, np: umiescic chociaz niewielka fotografię na forum lub w profilu. W razie problemów lub niejasności służę pomocą .

pozdrawiam

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.