ap pisze:
qba pisze:
(ciach) ...Ja widzę wiele zalet. Możliwość nawiązania współpracy z innymi mediami, wymiana doświadczeń itp... (ciach)
Może i tak ale po co się tym od razu chwalić. Takie rzeczy są wpisane w ten zawód. To może każdy z nas się pochwali co osiągną w życiu zawodowym.
P.S. Ciekawe czy będzie jakiś reportaż z tej imprezy czy tylko nius w postaci 2-3 zdań i galeria zdjęć. Proponuje coś pisać w tym portalu bo Zinfo żyje tylko dzięki forum a strona główna rozrasta się tylko pod względem reklam (portal jest głównie do czytania a nie do oglądania banerów).
Spróbuj uzyskać akredytację prasową na taką imprezę, jeżeli jest zastrzeżenie tak jak powiedział już krytyczny że są udzielane wyłącznie tym dziennikarzom, którzy pracują dla mediów o znacznym zasięgu. Dlatego uważam, że to naprawdę wielkie wyróżnienie. Tym bardziej, że osoba z TVN zanim przyznała akredytację, weszła na stronę, sprawdziła zawartość i dopiero wtedy podjęła decyzję o jej przyznaniu.
Poza tym
-> tam będą ludzie z naprawdę wielkich mediów, więc będę miał możliwość zobaczyć, jak pracują profesjonaliści
-> będę na wszystkich wywiadach z gwiazdami, które będą przeprowadzone w sali konferencyjnej czyli zdala od tłumów.
-> będzie impreza towarzysząca dla mediów, a więc okazja do poznania ciekawych ludzi, którą zamierzam wykorzystać.
Jezeli chodzi o występy, to Orfeusz bedzie towarzyszył Demisowi Roussosowi w trakcie jego występu, ale będzie znacznie więcej wykonawców, którzy moim zdaniem także sa warci zoabczenia.
Podsumowując. Piszę o tym, bo nie często mi się zdarza, żeby uzyskać coś tak nieprawdopodobnego, bo mogłem się poddać już na samym początku i nie wysyłać zgłoszenia, ale wiem, że jeżeli się w coś wierzy, to zawsze warto walczyć do końca.