krytyczny pisze:
A powinny chociaż może nie interesują tylko Ciebie bo burzą dobrze poukładany obraz rzeczywistości, w którym w jedni są żli a inni dobrzy ?
Tak, strasznie mi burzą mój wyimaginowany świat. I mam do ciebie
o to burzące działanie pretensję...
Nie rób mi tego.... please.....
Tak mi było dobrze dotąd...Świat był kryształowy...
A tak na poważnie, to bardzo Cie proszę, gdy się wypowiadasz w jakimś temacie, skup się TYLKO na meritum,na argumentach a nie ( przy okazji) na ocenie JAKOŚCI wypowiedzi przedpiszcy.
To budzi emocje. Po co to?
Twoje spostrzeżenia nie są tak odkrywcze, jakby się to na pierwszy rzut oka,wydawało. TEŻ widzę te przykłady, na codzień.
Ale sie tym nie zachłystuję.
Wiemy, że takie jest właśnie _życie_.
Wcale nie takie kryształowe.
Z drugiej strony, wszelka działalność w pewnym zakresie, aspekcie ma na celu promowanie samej osoby.
Przecież nawet w szkole, jak dostaniesz piątkę, cieszysz się, że o tym sukcesie wiedzą kolesie, i rodzice.
I się do tej piatki dąży m.in. z tego powodu- by stanąć na podium!
No i na koniec (po polsku) zakończę: jakoś to będzie
Problemem jest to, że nie mamy wyrazistych osobowości w mieście, na które warto by głosować.
Przynamniej ja ich nie znam.
NOWYCH osobowości.
JAk czytam sprawozdanie z głosowania nad absolutorium dla burmistrza, i czytam- ze jest kilka wypowiedzi krytycznych, potem są one klajstrowane kremem lizusostwa, i w głosowaniu burmistrz, na 20 radnych obecnych, dostaje 20 głosów ZA, to sie mi kiszki skręcają z obrzydzenia!
I ten Marek Wolanin - super lizus nad lizusy!
Ble....!