Dzisiaj jest 10 lip 2025, 21:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Ernesto pisze:
Doigrałeś się rysiu, i z całego serca ci życzę zwijaj żagle.

Mówcie co chcecie, ale teren jest na tyle atrakcyjny że szkoda żeby go marnować na żałośnie wyglądający parking samochodowy (jak ktoś tam nie był niech zobaczy jak to wygląda). Poza tym czy on faktycznie jest do końca strzeżony, czy tylko w nocy, bo o ile się nie mylę dalej jest sklep z art. elektrycznymi do któregoś jakoś dojechać trzeba. I uważam że petycje mieszkańców nie mają tu nic do rzeczy (gdyby to była knajpa w której po 22 ktoś się notorycznie wydziera i chodziło o likwidację to jeszcze rozumiem). Zresztą najbliższy budynek mieszkalny jest prawie 200 m dalej.

Tytuł:
rekrut
rekrut

[/quote]

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

rysiek pisze:
[/quote]

Najbardziej ciekawy komentarz w tym wątku ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

nie tak to wszystko wyszło jak ja chciałem nie było moim zamiarem atakować starosty lecz pokazać jak działa jego urząd.Od pażdziernika gdy wysłałem do zarządu pierwsze pismo do dziś nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, drugie pismo wysłałem bezpośrednio do starosty i co również bez echa i to boli że nasza władza ma nas w d... a przy okazji dowiaduję sie od zastępcy starosty że tą podwyżkę zaplanowała jakaś urzędniczka a oni ją tylko dla spokoju zatwierdzają że by im ktoś czegoś w przyszłości nie zarzucił. TO NASUWA
SIĘ PYTANIE PO CO TEN ZARZĄD JAK I TAK RZĄDZĄ URZĘDNICY.

Tytuł: parking
rekrut
rekrut

AAHAHAHAHAHAHAHA
[/b]ERNESTO [b] to ty zwijaj żagle, żeby tak tobie w życiu sie trafiło ze ci sie jakiś URZĘDAS dobierze do twojego interesu (ZAKŁADAJĄC ZE NIE JESTEŚ TYM URZĘD......), w szczególności osoba która piastuje wysokie stanowisko i za krzty nie ma HONORU- i po mimo zarzutów PROWADZENIA AUTA POD WPŁYWEM ALKOHOLU dalej jest na stanowisku ...Ciekawe

Osobiście nie słyszałem o jakimś PRZETARGU na ten grunt - ciekawe co sie z nim stanie jak opuści go AKTUALNY DZIERŻAWCA .

( co jakiś członek rodziny przejmie ten biznesik , po cichutku ????)

- co pan STAROSTA zrobi z osobami zatrudnionymi na parkingu ?????? utworzy miejsca pracy w urzędzie EXTRA ????

- a może wyśle do urzędu pracy .niech bezrobocie MALEJE ...................LIKWIDUJĄC MIEJSCA PRACY .

- po zlikwidowaniu parkingu gdzieś sie muszą podziać te auta -klienci postawią je pod domami ,lub postawią na parkingu za KUBUSIEM gdzie parking należy do szkoły i jest dotowany przez URZĄD , po prostu WSPANIAŁY POMYSŁ .

- właściciel tego parkingu napewno sie ucieszy z dodatkowego wpływu GOTÓWKI .

Gdzie rzekomo płaci sie po 100 zł za miejsce , dziwne bo ja wiem ze za 50 można postawić tam autko , a średnia cena w zgorzelcu to 60 zł , i chyba też taka obowiązywała na parkingu JOLKI .

Reasumując niech ktoś może z naszych WŁADZ sie wypowie ??????

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.