Na interii od jakiegos czasu pisuje w komentarzach niejaka Jola.
Ona zawsze zadaje jedno pytanie, które tu pasowałoby idealnie do Waszej wesołej trójki .
[ Dodano: Wto Lut 17, 2009 8:58 am ]nikos pisze:
Ernesto pisze:
Ciekawe kto się podaje na forum za nikosa, bo to że zainwestował w słownik i lekcje Języka Polskiego szczerze wątpię.
Witam
Zawsze byłem w szkole słaby z wielu przedmiotów.Miałem to w pupie.W moim artystycznym życiu mogłem sobie jak widać dobrze poradzić.Ale jak widać również po pięćdziesiątce robię postępy.
Nikos
Heh , wiesz co gdybyś napisał coś w rodzaju"Tak panowie byłem zawalony robota żona mi to napisała, brat kolega sekretarka,ale myśli sa moje" to byś się trochę podbudował w moich przynajmniej oczach.
A tak kolejna ściema dla naiwnych,że mu w szkole słabo szło ale 50- letnie zaniedbania edukacyjne teraz w ciągu kilku tygodni nadrobiłeś.
Posty o odwołaniu koncertu sa całkiem inne stylistycznie niż to co napisałeś teraz, przecież to widać gołym okiem.
[ Dodano: Wto Lut 17, 2009 9:00 am ]nikos, z tym życiem artystycznym to się tak nie rozpędzaj, bo disco relax na polsacie to niekoniecznie sztuka.Ale jak na lokalne warunki to jesteś artysta jakich mało.... w powiecie przynajmniej.