Joasia pisze:
Niech mnie drzwi ścisną i niech mnie kaczka kopnie ( chora nawet na ptasia grypę) jeżeli zmiana moderatora nie ma nic wspólnego z dziadkiem z Wermahtu

Ale nasz Administrator jest na tyle kulturalny że przedstawił sprawę w sposób bardzo elegancki i kulturalny.No i dobrze.Poziom musi być zachowany, bo jak mówi przysłowie : " Zachowuj sie nawet byle jak, ale się zachowuj." ( to oczywiście uwaga do odchodzacego

).
Super, cudownie, ba nawet wspaniale ! Nie przypuszczałem że moja rezygnacja z funkcji moderatora przyniesie niektórym użytkownikom tyle szczerej radości i zadowolenia z siebie. Bardzo mi miło, że mimowolnie sprawiłem komuś trochę szczęścia.
A tak gwoli ścisłości, SAM zrezygnowałem z funkcji moderatora. Poza tym, że nie mam ostatnio zbyt dużo czasu na zajmowanie się forum, na tą decyzję wpłynęła też chęć wyrażania swoich prywatnych, niezależnych opinii. Zdaża się, że moje wypowiedzi są odbierane przez niektórych użytkowników jako kontrowersyjne, i poprostu nie chcę aby z racji mojej funkcji były utożsamiane ze zgorzelec.info.
Dla fanów moich wypowiedzi, takich jak forumowiczka Joasia znaczy to tylko tyle, że moje poglądy i sposób ich wyrażania się nie zmieni. Różnica jest tylko w tym, że w teraz wypowiadam się jak zwykły użytkownik forum, nie będąc ograniczony regułami bycia moderatorem.
Robert napewno bardzo dobrze zastąpi mnie w pełnieniu tej zaszczytnej funkcji. Życzę mu tylko powodzenia, i trzeźwego spojrzenia na to co dzieje się na forum.
pozdrawiam