Dzisiaj jest 19 cze 2025, 14:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Patrząc na Ciebie moje marzenia o ludzkości legły w gruzach :? kobieto przestań ze mna tańczyc, bo tylko sie potykasz,a w koncu wywiniesz tzw orła. Zejdz ze mnie to ja zejde z Ciebie koniec :evil:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ernesto pisze:
Nie łam sie ,będzie dobrze.Nie przejmuj się wrednymi dziewuchami.
Jesteś ładna,oceniając po fotce.

no to ja nie wiem, co z ta kawą będzie... :twisted:

Tytuł:
rekrut
rekrut

madzia_zgc: proponuję odszukać posty ze stycznia, jak słodziutko wówczas wyrażałaś swoje poglądy, teraz jesteś, przepraszam za sformuowanie, ale tak mi się nasuwa: wredna. Czy coś się zmieniło w Twoim życiu ? Czy to już metamorfoza z czarodziejki w czarownicę ? :D

Asiu, a może zdradzisz, dlaczego tek bronisz Aleksa ? Przecież nie było cię na festynie, a jednak zabierasz głos w sprawie..

Co do samego konkursu, uważam, że mógł być lepiej zorganizowany, ale jest jedno ale: Czy wszyscy krytycznie nastawieni (oprócz) szanownego kolegi krytycznego nie uważacie, że Aleks jak na swój wiek (bodajże 24/25 lat) spisał się całkiem nieźle ? Czy wy już organizowaliście takie gabaryty, żeby się wypowiadać w taki sposób ? Troche samokrytyki drogie dziadki. :)

O jednej rzeczy muszę napisać bo w pewnym momencie zaczęła denerwować. Reklamy na telebimie. Za często w stosunku do pojawiających się ujęć zespołu. Zdecydowanie po niedługim czasie znałem je na pamięć.

Dziękuję.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nie przeszlam metamorfozy a ziarno wrednego usposobienia zawsze mialam w sobie,chociaz moze wtedy bylo malo widoczne. Jestem "wredna" kiedy ktos mi depcze po odciskach :) Pozdrawiam

P.S. Becia ale żes sobie namiętną fotke strzeliła :P

P.P.S. moze ja też sobie zarzuce nowa fota :?: :roll:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

zefirze: znam Madzię od lat stu pięćdziesięciu i ona zawsze była wredna, tak jak ja :P ale tylko wtedy, gdy ktoś przegina :D

Madziu: co to jakas żałoba, obie zmieniłysmy w tym samym czasie avatar z kolorowego na b&w :P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

becia pisze:
zefirze: znam Madzię od lat stu pięćdziesięciu i ona zawsze była wredna, tak jak ja :P ale tylko wtedy, gdy ktoś przegina :D

Ciiiii , bo sie wyda,ze jestesmy tylko dobrze zakonserwowane a swoje lata mamy :wink:
becia pisze:
Madziu: co to jakas żałoba, obie zmieniłysmy w tym samym czasie avatar z kolorowego na b&w :P

czyż to nie urocze?? :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ej... dziewczyny bez lizania i miziania sie tutaj bo dzieci patrza

zefir znam kolege Aleksa kawalek czasu, bawilismy sie w eksplorerow, szwendanie sie po pchlich targach itp. i wiem, że jeżeli zebrałby grupę osób (których nie zebrał, nie chciał zebrać, nie miał motywacji żeby ich zebrać - nie wnikam) to ten konkurs wygladalby ciekawiej, ze Aleks by zrealizował kilka planow wiecej... ze konkurs na miss moglby byc np. 2 dniowy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dlaczego bronie Aleksa ? Bo sama biorę i brałam udział w przygotowaniach wielu imprez masowych i wiem ile wysiłku to kosztuje. Wiem ile się trzeba nadzwonić , nachodzić , naprosić i natrudzić. A efekt? No cóż nie zawsze jest taki jaki się chciało uzyskać. Znam to wszystko ,, o kuchni" . Kiedy się pozxnaje drugą strone przedsięwzięcia zaczyna się doceniać starania organizatorów. Czaem ze zmęczenia pada sie na twarz - przynajmniej ja tak mam , bo w to co robię wkładam całą siebie . Aleks też tak ma . Ot cała filozofia :)

Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

becia pisze:
Ernesto pisze:
Nie łam sie ,będzie dobrze.Nie przejmuj się wrednymi dziewuchami.
Jesteś ładna,oceniając po fotce.

no to ja nie wiem, co z ta kawą będzie... :twisted:

Spokojnie,czytaj miedzy wierszami:)

madzia_zgc pisze:

Ciiiii , bo sie wyda,ze jestesmy tylko dobrze zakonserwowane a swoje lata mamy :wink:

Nie jest aż tak źle,trochę szpachli i możecie powracać do kolorowych zdjęć.
Żartowałem.

madzia_zgc pisze:
kiedy ktos mi depcze po odciskach :) Pozdrawiam

Po zmianie zdjęcia i wyznaniach na temat ukrywania prawdziwego wieku ,to może nie po odciskach,ale po chaluksach.:):)

Cytuj:

Tak,seksowną.

Chociaż ta Twoja Madziu tez całkiem niezła.Poczekajmy jeszcze na trzecią koleżankę moze też coś zmieni:)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ernesto pisze:
Cytuj:

Tak,seksowną.

sama sobie zrobiłam <dumna>

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

becia pisze:
Ernesto pisze:
Cytuj:

Tak,seksowną.

sama sobie zrobiłam <dumna>

To już sobie wyobrażam jakie potrafisz robić innym ludziom:)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Widze, ze tu sie zrobil kacik matrymonialny :? :?

No, ale coz tematy o Miss juz chyba wyszly z mody, albo nie sa trendy hehe :P :P :P

Pozdrawiam wszystkich i zachecam do spacerow slonecznych, a nie glupiego wypisywania dziwnych bzdur, bo wezcie to poczytajcie sami - normalnie moi znajomi sie nalewaja z tych wszystkich postow :twisted: :twisted: . Spadam z tego klubu narazie, bo mam mase ciekawszych zajec :P :P :P :P

Tytuł: hm..
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Od pewnego czasu obserwuje ten temat na forum i dochodze do wniosku że częśc jego uczestników jest chyba lekko sflustrowana życiem.Jest lato,życ sie chce a Wy pierdołami sie zajmujecie.czepiacie sie nawzajem i nic z tego nie wynika,poza nowymi nasyconymi złośliwościami postami.Tak sobie mysle że "czarnule" chyba zazdroszczą "blondynie"-ciekawe czego.I"kisiel" tu nic nie zaradzi.Zastanawiam sie co chcecie sobie nawzajem udowodnić?Lub co przez to zyskać?To przypdek że dwie atakują jedną?Póki co to ta "blondyna" ma nad wami przewage i to dużą.Przewage w postaci wyższego ilorazu inteligencji.

Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

dorianna2424 pisze:
Widze, ze tu sie zrobil kacik matrymonialny :? :?

No, ale coz tematy o Miss juz chyba wyszly z mody, albo nie sa trendy hehe :P :P :P

Pozdrawiam wszystkich i zachecam do spacerow slonecznych, a nie glupiego wypisywania dziwnych bzdur, bo wezcie to poczytajcie sami - normalnie moi znajomi sie nalewaja z tych wszystkich postow :twisted: :twisted: . Spadam z tego klubu narazie, bo mam mase ciekawszych zajec :P :P :P :P

Kącik matrymonialny?Słaby masz wzrok.
Tak tematy o miss mówiąc Twoim językiem są teraz passe.
Na spacar mozesz iśc ,nikt Cie nie zatrzymuje.
Twoi znajomi sa akurat mało wazni,Ty zresztą też i skoro spadasz to szerokiej drogi ale nikt (jeśłi wogóle zauwarzy)nie będzie za Toba płakał.
I może nie chodź tyle po słońcu.mam nadzieję,że zrozumiałas ostatnie zdanie:)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

hłe hłe podoba mi się ten temat :)

Asia ma obrońcę, a doriannie też co nieco powiedziano hehe :)

Fajnie fajnie i w dodtaku czarne atakują białe :)

POZDRAWIAM "Coponiektórych" :twisted:

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.