Dzisiaj jest 17 cze 2025, 19:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 329 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Sorry Menelopa, ale z Ciebie to jakas amatorka, albo Mariusz w infantylny sposob pod tym pseudonimem sie podszywa.
Uwazam, ze jak ktos prowadzi uslugi dla ludzi, to z przyzwoitosci powinien poinformowac, ze bedzie urlop. Bo ja nie wiem, czy Mariuszowi nie przyslali znowu filmu, czy zapomnial, czy co.
Nie porownuj sklepu do kina. Sklep jest czynny caly czas, bez wzgledu na ilosc klientow. Ja juz dwa razy w niedziele zastalem zamkniete drzwii, a 19.05 juz nikogo nie bylo i mozna odniesc wrazenie, ze Mariusz w ogole nie przyszedl do pracy, spodziewjac sie, ze i tak nikt nie przyjdzie. Niech Mariusz wyswietla bez wzgledu na ilosc widzow. Ja juz wiecej w niedziele nie bede probowal, bo szkoda mojego czasu i podejrzewam, ze takich jak ja jest paru. W ten sposob Amator-Mariusz zniecheca nas do kina, ktore prowadzi.
Uwazam kategorycznie, ze Mariusz powinien zakonczyc sezon filmowy w czerwcu, a nie w w polowie maja!
Chlopak olewa nas i swoja prace. Moze niech poszuka sobie nowej w czasie urlopu.
Ahoj!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Napisałam:
Cytuj:
Napisałam :
Akurat też uważam że rozbicie na 3 dni to za wiele na to kino. Też pocałowałam klamkę parę razy i już nie jeżdże do tego kina.
A co do porównania Menelopy z chodzeniem do kina a z chodzeniem do sklepu, to rzeczywiście jest zasadnicza różnica. Sklep jest czynny czy jest klient czy nie. A film nie jest puszczany jak nie ma widzów.. I też musiałam poświęcić swój czas pomimo natłoku obowiązków ( praca, dzieci itp.) i co najgorsze jak byłam o 19.00 w którąś niedzielę to NIE BYŁO NIKOGO KTO MÓGŁBY UDZIELIĆ MI INFORMACJI DLACZEGO NIE MA FILMU I RÓWNIEŻ ŻADNEJ PISEMNEJ INFORMACJI NA TEN TEMAT W sklepie czy w innych usługach jest to nie do przyjęcia.

A Menelopa:
Cytuj:
Joasiu, Ahoj,
Przyjeżdzajcie/przychodzcie do kina w piątek - wówczas będzie mieli większą szansę na to że seans się odbędzie. Sobotę i niedziele pozostawmy dla tych, którzy nie mogą byc na sali razem z wami. Czy pocałują klamkę, czy nie - to już nie będzie wasze zmartwienie

Wiesz co Menel opa, swoimi wypowiedziami tylko kompromitujesz Mariusza z kina i MDK. To jest pomieszany bełkot myślowy i werbalny. Sam/a nie wiesz co przekazujesz. Swoją wypowiedzią wykazałaś/eś bezsens :smt021

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 25 lis 2012, 0:10 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Zgadzam się, że Mariusz mógłby poinformować o przyczynach swojej nieobecności czy powodach nie puszczania filmu– nie jest do tego zobligowany ale ten gest nie zaszkodził by jego osobie. Oczywiście mam na myśli planowane „niedyspozycje”
Ahoj, nie wiem o jaką amatorkę Ci chodzi. Kiepska z Ciebie detektyw - to, że znam realia kinowe nie oznacza, że jestem osobą o której myślisz. :D

Nie wiem jak wy ale mi nie trudno się domyśleć, że skoro nie widzę plakatu np. w gablocie MDK na ul. Warszawskiej to filmu nie ma.

Sorki Joasia ale jak czytałem Twój post to na stronie ukazała mi się tylko ta część
Cytuj:
Akurat też uważam że rozbicie na 3 dni to za wiele na to kino. Też pocałowałam klamkę parę razy i już nie jeżdże do tego kina.

Nie wiem czy w tym czasie edytowałaś resztę czy był jakiś błąd na stronie… dlatego to co pisałem tyczyło się tylko tej części. Za zamieszanie przepraszam.
Cytuj:
i co najgorsze jak byłam o 19.00 w którąś niedzielę to NIE BYŁO NIKOGO KTO MÓGŁBY UDZIELIĆ MI INFORMACJI DLACZEGO NIE MA FILMU I RÓWNIEŻ ŻADNEJ PISEMNEJ INFORMACJI NA TEN TEMAT

Pani, która sprzedaje bilety też?? Jeżeli tak to widocznie wtedy filmu nie puszczano. Albo ja mam wiele szczęścia albo wy wielkiego pecha bo mimo, że też nie raz przyszedłem i filmu nie było to znalazł się ktoś kto mi to powiedział - albo Mariusz albo pani, która sprzedaje bilety

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ok :lol: Menelopa. Sorki przyjęte. A pani która sprzedaje też była nieobecna. Widocznie mam pecha :roll:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Nie wiem jak wy ale mi nie trudno się domyśleć, że skoro nie widzę plakatu np. w gablocie MDK na ul. Warszawskiej to filmu nie ma. Zgadzam się, że Mariusz mógłby poinformować o przyczynach swojej nieobecności czy powodach nie puszczania filmu– nie jest do tego zobligowany ale ten gest nie zaszkodził by jego osobie.

Jak można twierdzić, że nie jest zobligowany informować o swojej nieobecności?! On może ewentualnie twierdzić-nie twierdzić swojej mamie, jak pójdzie na wieczorny spacer. On jest kategorycznie zobligowany!!!
Menelopa, proszę. Jeżeli lubisz taką amatorkę, to przynajmniej nie okazuj tego. Ciekawe, jak kiedyś przyjdziesz do lekarza i drzwii będą zamknięte i nie będzie żadnej informacji, albo w urzędzie miasta, zresztą, po co ja z Tobą dyskutuje.
Od dwóch tygodni nie ma żadnej informacji, nie wiadomo, czy kino jeszcze istnieje w ogóle. Czy Mariusz zamierza coś jeszcze zrobić.
Menelopa, proszę, nie wypowiadaj się już więcej. Daj szansę Habitusowi, Mariuszowi itp.

Ahoj!

Ostatnio zmieniony 06 cze 2007, 9:27 przez Ahoj, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Ahoj,
Nie przychylę się do Twojej prośby - DKF "PoZa" podlega MDK. Kierownik kina podlega dyrekcjii MDK i w stosunku do osoby, która sprawuje to stanowisko ma obowiązek informowania o przerwach w pracy (np. urlop). Nie ma obowiązku informowania Ciebie czy mnie tym, że jest na urlopie, chorobowym czy na piwie z kolegą. Co nie znaczy, że w dobrym tonie byłoby aby informacja o przerwie w działalności kina była ogólnie dostępna
Jestem pewien, że nie byłaś bądź nie zadzwoniłaś do sekretariatu MDK i nie zapytałaś o to czy kino jest czynne a jeżeli nie to dlaczego.
Cytuj:
Od dwóch tygodni nie ma żadnej informacji

Ahoj, Ty się najzwyczajniej czepiasz, na siłę próbujesz udowodnić swoją rację - żeby Ci było łatwiej dowiedzieć się co się dzieje w PoZie a innym żeby uświadomić że Ahoj to maruderka http://mdk.zgorzelec.com/php/index.php
Cytuj:
zresztą, po co ja z Tobą dyskutuje

nie tylko jest maruderka ale również zadufana w sobie osóbka z aspiracjami moderatorskimi :twisted:

Tytuł:
rekrut
rekrut

W związku z tym, że obiecałam sobie nie prowadzić dyskusji z Menelopą, bo do niego nic nie dociera :smt021 , napisać do Mariusza.
Jako podatnik, który opłaca Twoją pracę ze swoich podatków, żądam informacji od Ciebie- kierownika kina Mariusza Tokarczyka, dlaczego filmu nie ma i kiedy będzie! To jest Twój niezaprzeczalny obowiązek z szacunku do zapracowanego widza, który chciałby w swoich planach uwzględniać wizyty w DKF POZA. Nie mam stałego dostępu do internetu, a informacje o repertuarze poznaje z gabloty informacyjnej MDK-a.
Mam nadzieję, że uzasadni swoje zachowanie na forum.

Ahoj

Ostatnio zmieniony 06 cze 2007, 11:39 przez Ahoj, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
bo do nie nic nie dociera

Fajne :smt023

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ahoj:

Cytuj:
On jest kategorycznie zobligowany!!!

Co go do tego obliguje, Twoim zdaniem,.... że pozwolę się zapytać? 8)

Tytuł:
VIP
VIP

Chciałem nadmienić, że na www.imprezy.zgorzelec.info jest informacja o tym co będzie grane w PoZie.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Drogi przekorny.
Mariusza, jak każdego pracownika firmy państwowej, OBLIGUJE informacja, dlaczego nie wypełnia swoich obowiazków. W przypadku Mariusza, przypomnę Ci przekorny, chodzi o dwukrotny brak projekcji filmowej w piątek i na weekendy w jednym miesiącu. Tak, tylko chciałem, aby nie przyjeżdżać specjalnie z Zawidowa, do niczego.
Ahoj!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ahoj a inne działy naszej lokalnej społeczności ?A gdzie trochę i jadu skromnej nienawiści ukrytej pod płaszczem walki o kulturę naszych mieszkańców? Napełnij me serce nadzieja że są jeszcze obywatele którzy dbają o nasze dobre wychowanie i stosowna dawkę ANTY....?
Och jak bardzo napełniasz moje serce Huzara werwą walki z kosą o nasze kino ! Ahoj gdzie mogę złożyć Ci hołd ty LUBA MOJA / a właściwie to Ty jesteś luba czy luby ? bo się jeszcze mojemu idolowi Giertychowi narażę !/ Proszę Cię odpisz mi szybko ! PA SERCE ME !!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Droga Ahoj! ;-)

Widzisz,...chodziło mi o to, czy i co w rzeczywistości obliguje Mariusza do prowadzenia tak wielu spraw dotyczących kina.
Zapewne nie wiesz, że tak naprawdę Mariusz nie jest zatrudniony na etacie kierownika kina "Poza".
Zatrudniony jest natomiast na innym etacie, które to, w moim przekonaniu, nie obliguje go do zajmowania się tak wieloma sprawami naraz.
Jeśli dodać do tego fakt, ze i ten etat który zajmuje nie jest etatem pełnym,...obraz Twojej krytyki jawi się już nieco inaczej.
Sprawdź więc, proszę, jakie zadania ma do wykonania Mariusz wyszczególnione w zawartej pomiędzy Nim a MDK-iem umowie o pracę.
I wówczas,..krytykuj.
Pozdrawiam,... 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ahoj nie zawiedź moich oczekiwań ! :P :smt050 :smt049

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 329 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.