Dzisiaj jest 19 cze 2025, 0:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jaro28 pisze:
Blair pisze:
no i zaczelo sie, pierwsza awantura wymagajaca policyjnej interwencj w Fantasy Park juz za nami... i to nawet zanim ruszyla dyskoteka...

Jakieś szczegóły?

sam wiem tyle, co mi przekazano. Podobno prowodyrem byl jeden nawalony w sztorc gosc ktory zaczal czepiac sie jakiejs laski, a jej machoman nie chcial pozostac dluzny. Ze obaj byli ze swoimi ekipami... z tego co wiem w morde dostal ochroniarz z Fantasy (inna sprawa ze jeden ochroniarz na weekendowa noc to jakis zart), zaczepki kierowane byly rowniez w strone ochrony Plazy. Chwile pozniej cala ekipa wybiegla na parking i tam zaczeli sie tluc, co sie dzialo dalej w srodku - nie wiem. Z tego mi przekazano jakis typek gonil z nozem innego, ale na szczescie do niczego powazniejszego nie doszlo. Policja przyjechala 5 minut po calym zajsciu, posiedzieli w wozie na parkingu przez 3 minuty i pojechali sobie w p...u.
Nawet nie raczyli wejsc do srodka zeby wypytac co sie stalo. Parodia.

edit by Yello_35:
Panuj nad słownictwem :roll: :smt021

Ostatnio zmieniony 20 kwie 2010, 13:35 przez Blair, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

wie ktoś może jaki lekarz/optyk przyjmuje w vision express w plazie?

Tytuł:
pismak
pismak

Ale kicha w fantasy parku!

Obraz na tych ich TV powinien być ustawiony z czarnymi pasami po bokach ponieważ kanał muzyczny VIVA jest nadawany w starym niezgodnym z nowymi standardami TV formacie 4/3
Czyli paski po bokach. Gdyby np włączyli kanał 4fun.tv który obecnie jest nadawany w 16/9 powinien ten kanał być na cały ekran.

Jak tak można!!!!! Rozciągać sobie obraz. Pewnie połowa z was czytających forum tak robi macie platformę cyfrową lub naszą zgorzelecką analogową kablówkę, do tego nowy lcd panoramiczny i rozciągacie.

Dam dalszy przekład. Na TVN 24 na panoramicznym nie powinno być żadnych pasków, ale na Polsacie już paki powinny być. Te po boku.

Jak widzę takie coś to nóż mi się w kieszeni otwiera. Jak można być takim debilem?

Proszę zwrócić uwagę!!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

zgc_qwerty, ponioslo Cie dziebko :P

Tytuł:
pismak
pismak

Chyba jednak nie. Ja naprawdę dostaje palpitacji serca jak widzę jak ludzie oglądają grubasów a później gadają że telewizja pogrubia

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
Jak można być takim debilem?

No faktycznie...afera niesamowita... :roll:

zgc_qwerty pisze:
widzę jak ludzie oglądają grubasów a później gadają że telewizja pogrubia

To akurat jest faktem - poza tym wiele zależy od innych czynników.
No ale ja się nie znam ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

zgc_qwerty czepiłeś sie tych telewizorów chyba z nudów , bo czego innego nie było można.

Ogólnie Fantasy Park wypadł pozytywnie , jedyny minus to póki co ceny. Chodzi mi o kręgle , gdzie dla porównania w Gorlitz tor za godzinę kosztuję 10 Euro a u nas ?? Każdy wie !!! Do tego bilard jest na godziny a nie za grę !!! Co też wg mnie jest lekkim nieporozumieniem.

Tytuł:
pismak
pismak

Hakeem pisze:
Chodzi mi o kręgle , gdzie dla porównania w Gorlitz tor za godzinę kosztuję 10 Euro a u nas ??

Nie wiem o której kręgielni piszesz bo w tej w City Center najtaniej można zagrać za 12 euro... a raczej min. za 14 euro. Każdy musi zapłacić dodatkowo 1 euro za wypożyczenie obuwia. http://bit.ly/9xFSX5

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

PiTeK pisze:
Hakeem pisze:
Chodzi mi o kręgle , gdzie dla porównania w Gorlitz tor za godzinę kosztuję 10 Euro a u nas ??

Nie wiem o której kręgielni piszesz bo w tej w City Center najtaniej można zagrać za 12 euro... a raczej min. za 14 euro. Każdy musi zapłacić dodatkowo 1 euro za wypożyczenie obuwia. http://bit.ly/9xFSX5

W Gorlitz są dwie kręgielnie , druga znajduję sie w kompleksie sportowym , gdzie są również korty , boiska itd...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Do tego bilard jest na godziny a nie za grę !!! Co też wg mnie jest lekkim nieporozumieniem.

W porzadnych lokalach bilardowych bilard jest na godziny nie na gry i wg mnie to jest lepsza opcja. Bo jak ide pograc w bilarda to nie gram 1 gry tylko chce zagrac conajmniej 4 wiec wychodzi to kolo godziny zazwyczaj. A jak ide docelowo na piwo to wole pograc w dart`a niz w bilard :)

Pozatym jak chcesz miec bilard na gry to powinienes sie udac do przybytku na poniatowskiego. :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

a tymczasem kolejna awantura, tym razem na imprezie VIPow ;) Zeby bylo weselej, to VIPy tlukly sie jeszcze bardziej niz faceciki kilka dni wczesniej.

Tytuł:
pismak
pismak

no i wiadomo już jakich "WYPUF" (czytaj vipów) mamy w Zgorzelcu :grin:
Nie ma nawet co komentować, bo i tego typu rozgłos to za duże wyróżnienie dla nich.

Tytuł:
pismak
pismak

Blair pisze:
a tymczasem kolejna awantura, tym razem na imprezie VIPow Zeby bylo weselej, to VIPy tlukly sie jeszcze bardziej niz faceciki kilka dni wczesniej

bardzo jestem ciekaw jakie to VIPy sie tlukly.... mozesz podac jakies skojarzenia, bo nazwisk trudno tu wymagac...?
moze w tym Fantasy Parku zamiast bilarda postawic ring i wynajmowac rekawice bokserskie?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

moze to nie VIPy jako takie sie tlukly, ale na imprezie VIPowskiej... nazwiskami z oczywistych wzgledow rzucac nie moge, powiedziec moge tyle, ze wg informacji z bardzo wiarygodnego zrodla w bojce uczestniczyl (a wlasciwie to nawet ja sprowokowal) pracownik jednego z podwykonawcow Plazy. Wg relacji mi zdanej wygladalo to mniej wiecej tak, ze ww jegomosc na impreze przyszedl juz wstawiony, poszedl pograc w bilarda, ktos grajacy na stole obok nie chcial mu sie przesunac w trakcie gry no i doszlo dp przepychanek, w trakcie ktorych w ruch poszly butelki. W tym czasie cios od prowodyra otrzymala rowniez jakas dziewczyna, co przelalo czare goryczy i przepychanki przerodzily sie w najzwyklejsza napier... . Z tego co slyszalem polalo sie sporo krwi, ktos lezal na ziemi nieprzytomny, a mimo tego i tak nadal byl kopany. Ja osobiscie wiem dokladnie o kogo chodzi, ale tak jak mowilem - personaliow zdradzic nie moge.
Generalnie dla mnie sam pomysl stworzenia dyskoteki w Zgorzelcu jest nietrafiony. Osoba za to odpowiedzialna pierwsze co powinna zrobic to wywiad srodowiskowy, a tenze wyraznie by powiedzial, ze warunkow do robienia tego typu imprez w naszym miescie nie ma, bo zwyczajnie konczy to sie tak, jak juz dwukrotnie w ostatnim tygodniu mielismy okazje zobaczyc... Dzis jest piatek. 100% ze nawet jesli nie dzis, to jutro bedzie kolejna bijatyka. Dobrze chociaz ze o tego typu wybrykach na glownej nie pisze ani zgorzelec.info, ani zinfo, nie nadajac tym samym niepotrzebnego rozglosu uczestnikom awantur...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 14:26 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 313 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.