guru23
Cytuj:
w sytuacji, kiedy osoba na eksponowanym stanowisku robi taki numer, nic ją nie usprawiedliwia. nawet powiem więcej, że usprawiedliwia ją mniej, niż osobę, która zawsze piła i nie jest wykształcona.
...dlatego też sąd wydał wyrok skazujący. Mało tego, Piotr Woroniak zobowiązany został do uiszczenia kwoty z tytułu kary stanowiącej wielokrotność kwoty normalnie zasądzanej w tego typu sprawach. Co dla mnie osobiście jest pogwałceniem konstytucyjnego zapisu mówiącego o równości wobec prawa.
Cytuj:
....złożyć stosowne przeprosiny mieszkańcom.
Za co niby??? Czy naraził mieszkańców na jakiekolwiek straty w wyniku popełnionego czynu, bądź okazał się na tyle złym gospodarzem powiatu, że mieszkańcy w sposób wymierny odczuli tego skutki??
Sąd skazał osobę cywilną, nie Starostę,... tak więc nie widzę powodu dla którego Starosta miałby przepraszać kogokolwiek za to, co zrobił. Żaden mieszkaniec powiatu nie poniósł z tego powodu choćby najmniejszego uszczerbku.
Rozważanie co by było gdyby,... jest dla mnie po prostu czystą dziecinadą.
DarkChocolateCytuj:
A teraz ze względu na miejsce w którym pracujesz zagorzale bronisz Woroniaka.
Widzę, że nie w smak Ci fakt, że przedstawiam swoją opinię na ten temat. Krótkie wyjaśnienie...
O to, żebym pisał cokolwiek za lub przeciw tej sytuacji nie prosił mnie nikt. O to, żeby mi coś takiego można było nakazać,... nie uwierzy chyba nikt, kto zdołał dobrze mnie poznać. Mój nick nie wziął się z powietrza,..zapewniam Ciebie.
Dość długo milczałem w tym temacie...
Jednak kiedy zacząłem czytać posty traktujące o "honorze",.. o "bucie i arogancji", napisane przez w większości świeżo zalogowane, anonimowe nicki,... pusty śmiech mnie ogarnął.
Jestem przekonany, że schowali się za nimi ludzie, którym właśnie brak jest honoru i odwagi, żeby w sposób otwarty przedstawiać tutaj swoją opinię. Wybrali drogę anonimowego "ujadania", efektem którego ma być doprowadzenie do urzeczywistnienia swoich misternych planów.
Cytuj:
Zero w Tobie lojalności jesteś jak chorągiewka na wietrze.
Ja w przeciwieństwie do Ciebie, nie zmieniam nicków aby wypowiadać się i ubliżać w sposób anonimowy. Zalogowałaś się miesiąc temu,...
Ty mnie znasz, ja Ciebie nie,...przynajmniej nie kojarzę Ciebie. To jest dopiero godna pochwały postawa,..taka,..honorowa. A jaka wygodna i bezpieczna. Nikt nic ci nie może zarzucić, bo nikt Ciebie nie zna....Brawo!
Będąc głęboko ukrytą za swoją anonimowością - obrzuciłaś mnie oszczerstwami.
Ja się nie wstydzę swojego stanowiska w kwestiach w których się wypowiadam na czyjkolwiek temat. Bodajże wszyscy których do tej pory skrytykowałem wiedzą kim jestem.
Ja nie ukrywam się, nie chowam,...nie piszę tak jak Ty
anonimów. Bo tym właśnie jest dla mnie Twój ostatni post.
Cytuj:
Sam powinien zachować się honorowo
Daj może przykład honorowej postawy i przedstaw się. Stać Cię na to,..czy wolisz w dalszym ciągu jako osoba anonimowa dawać upust swoim frustracjom?? Jeśli nie,... nie pisz przynajmniej o honorze, bo jest to dla mnie nic innego jak,..że pozwolę sobie Ciebie zacytować,... "ŻENADA".