Dzisiaj jest 18 cze 2025, 19:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 651 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 44  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut

zinfoid -zamiast pracować za pieniądze podatników,"tworzysz" plakaciki na poziomie ucznia szkoły specjalnej. Nie popieram IA,natomiast dodatkowo gardzę kloacznymi metodami,które stosujesz....

rekrut
rekrut

Zinfoid też gardzi kloacznymi metodami, takimi jak podszywanie się i kradzież pomysłów.

Obrazek

obserwator
obserwator

YELLO_35 pisze:
Naturalny to on jest u facetów - wy kobiety macie inne zalety ;)
Nie bez powodu podejrzewa się Ciebie o inną płeć ;)

YELLO obawiam się że niewiele wiesz o kobietach, ale to już jest Twój prywatny problem.
Swoje nieporadne uszczypliwości, przekuj proszę w przepraszam moderatorze.
Wróćmy do dyskusji

rekrut
rekrut

Czy sztab Aniszkiewicza ukradł projekt bannera Gronicza? Mogę się założyć, że za taką akcję będzie miał on sprawę w sądzie w trybie wyborczym. Plakaty wyborcze są chronione prawem. Czy oznacza to, że Aniszkiewicz popiera złodziejstwo?
Pytanie drugie: słyszałem o małej bójce w sztabie Irka. Niejakiego C.S oraz M.D. - krótko mówiąc głównych prowadzących kampanię. Kto wygrał? To też jedna z metod walki wyborczej? Czyja wizja od teraz będzie tą przewodnią?

obserwator
obserwator

Witam kolegę i bardzo się cieszę że pochłonięty dyskusją poczułeś nagłą potrzebę zalogowania się na forum i drogi Gizmo_from_Mars powiedziałeś co powiedziałeś i tak :
Podejmuję rękawicę i zakładam się z Tobą o sprawę w sądzie ( o co?)
Po drugie piszesz że SŁYSZAŁEŚ :) Jeżeli piszemy o plotkach z miasta to ja słyszałam na mieście :
1.Aniszkiewicz dostał kredyt i kupił halę będzie robił biznes i na burmistrza nie idzie
2.Osoba z NAJBLIŻSZEGO towarzystwa burmistrza, pomaga po cichu Aniszkiewiczowi
3. Aniszkiewicza finansują wszyscy wielcy tego świata
4. Gronicza ludzie z branży budowlanej.
:smt068 :smt068
PLOTKI DROGI Gizmo_from_Mars postaw tak jak kolega GOBO na półkę gdzieś pomiędzy fantastyką i komedią. Proponuję więc piszmy o faktach nie o plotkach, bo bajkopisarstwo się włączy.

obserwator
obserwator

taaak to sitkowaty :)

obserwator
obserwator

Zaczerpnięte z komentarzy z głównej wyjątkowo trafne :7
"
widz
TAK:89% NIE:11% GŁOSÓW:9

bardzo fajny i ciekawy dialog plakatowy : Gronicz : 150 mln argumentów za .... naród : za czym Aniszkiewicz : 150 milionów argumentów za obnizką cen śmieci , wody i podatków lokalnych ! No i to jest kulturalna rozmowa i kontakt ze społeczeństwem"

Co zrobić ? :grin:

obserwator
obserwator

Zastanawiam się dlaczego oponenci Aniszkiewicza główną aktywność przejawiają w godzinach pracy ?
do 15-16tej
Wieczorem już widocznie nie zależy im na dyskusji szkoda :( dobranoc

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Martaw33
Właśnie ci udowadniam, że nie masz racji :lol:
Twój Zulusik :smt003

PS. Żal mi człowieka, który popiera człowieka, który jest plagiatorem :(

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Martaw33 pisze:
Zaczerpnięte z komentarzy z głównej wyjątkowo trafne :

Skoro już zaczęłaś :

2014-10-08 10:27:00
luke
TAK:42% NIE:58% GŁOSÓW:31

jeszcze tylko prosił bym o fotki ze spotkania z Frasyniukiem ponieważ Pan Aniszkiewicz sprytnie ukrywa frekwencję udostępniając jedynie nagranie dzwiękowe

obserwator
obserwator

Yello zmieniłeś widzę stanowisko z moderatora na głównego przeciwnika ANiszkiewicza, wcześniej Gobo w tym brylował mi to nie przeszkadza. Nie mogę doczekać się tej zapowiadanej sprawy w sądzie w trybie wyborczym :) Jak macie rację niech Niezawisły Sąd to potwierdzi, jak nie to zamilczcie, bo się ośmieszacie.
Yello dlaczego Ty jak rozumiem nie przyszedłeś na spotkanie z Frasyniukiem?

z INNEJ beczki ciekawe cytaty:
"
2014-10-08 12:57:00
mara
TAK:76% NIE:24% GŁOSÓW:38

Co do obrzuconych farbą banerów to z tego co widziałam na Wyspiańskiego Aniszkiewicz na jednym z bilbordów miał domalowane męskie genitalia ale nikt z tego powodu nie napisał artykułu -ciekawe jakie wtedy ludzie Gronicza pisali by komentarze. Zastanawiam się, a może to ludzie Gronicz oblali bilbordy swojego pana aby ten miał o czym pisać a my "głupi", rozmyślać który to z kandydatów mógł zrobić. "

"
2014-10-08 13:17:00
kora
TAK:80% NIE:20% GŁOSÓW:41

Żenada, z powodu takiej głupoty pisać artykuł!! Nie macie nic więcej? Mi nie raz oblali, osikali witrynę sklepu czy wymalowali ścianę sprejem ale nikt wtedy o mnie nie napisał. Może pora wziąć się do roboty i coś mądrego zrobić dla miasta zamiast Panie Groniczu zlecać pisanie takich głupot jaka to krzywda się Panu stała i jacy wszyscy pana konkurenci na burmistrza są źli i jak się Pana boją."

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Zinfoid pisze:
Zinfoid też gardzi kloacznymi metodami, takimi jak podszywanie się i kradzież pomysłów.

Czysty przyklad jakim hipokryta jest Gronicz i jego szab. Tego pewnie juz nie pamietacie, albo nie chcecie pamietac. Pozwolicie wiec, ze przypomne. W ostatnich wyborach sztab Gronicza stworzyl na Facebooku falszywy profil Fiedorowicza, pod ktorego sie podszywaliscie.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Martaw33 pisze:
...mi to nie przeszkadza...

I tego się trzymajmy "pani rzecznik" :smt023

Martaw33 pisze:
Yello dlaczego Ty jak rozumiem nie przyszedłeś na spotkanie z Frasyniukiem?

Bo ja, kurna, nie wiedziałem, że jest taki mus...
A poważniej - dziękować Bogu, że mnie nie było - obnażyłbym fotograficznie te tłumy zaproszonych gości i członków rodziny&sztabu ;)

rekrut
rekrut

To śmieszne i żenujące zarazem- jacy ludzie są zmienni i mało pamiętliwi. Jeszcze tak niedawno pod każdym artykułem o Groniczu psy na niego wieszali i pomyjami oblewali. Kampanie wyborcze i jego obiecanki (a było ich wiele...) wypominali. Pod artykułami o hali roiło się od negatywnych komentarzy a teraz mam wrażenie że im bliżej wyborów to skleroza i alzheimer wszystkich dopadł bo prawie penegiryki na jego temat co niektórzy wypisują( zarówno na forum jak i komentarzach) jaki to on dobry i ile dla miasta zrobił. A co właściwie takiego POŻYTECZNEGO zrobił?? Proszę mnie źle nie zrozumieć- nie pisze że jestem za Aniszkiewiczem, bo właściwie to za bardzo nie ma na kogo głosować i to jest w tym wszystkim najgorsze. Co kampania to te same twarze zamieniające się tylko między sobą stołkami, zapaść i stagnacja a kandydaci tylko patrzą jak tu załatwić dla siebie ciepłą posadkę, bo w dobre intencje i spełnienie obietnic wyborczych nauczona doświadczeniem z lat poprzednich TO JA JUŻ NIE WIERZĘ!!!!

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

YELLO_35 pisze:
te tłumy zaproszonych gości

YELLO, tam nie chodzilo wcale o tlumy. Zrozumialym jest, ze kolesie-przedsiebiorcy Gronicza nie przyszli, ale sala nie byla ani pelna, ani pusta.

Rozumiem tez, ze sztab Gronicza nie ma merytorycznych argumentow przeciw, wiec stara sie jak moze zdyskredytowac Aniszkiewicza. Jakby byly tlumy, to zaraz pojawilo sie nowe konto na forum i temat, ze krzywo siedzial, ze cokolwiek...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 651 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 44  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.