Yello zmieniłeś widzę stanowisko z moderatora na głównego przeciwnika ANiszkiewicza, wcześniej Gobo w tym brylował mi to nie przeszkadza. Nie mogę doczekać się tej zapowiadanej sprawy w sądzie w trybie wyborczym

Jak macie rację niech Niezawisły Sąd to potwierdzi, jak nie to zamilczcie, bo się ośmieszacie.
Yello dlaczego Ty jak rozumiem nie przyszedłeś na spotkanie z Frasyniukiem?
z INNEJ beczki ciekawe cytaty:
"
2014-10-08 12:57:00
mara
TAK:76% NIE:24% GŁOSÓW:38
Co do obrzuconych farbą banerów to z tego co widziałam na Wyspiańskiego Aniszkiewicz na jednym z bilbordów miał domalowane męskie genitalia ale nikt z tego powodu nie napisał artykułu -ciekawe jakie wtedy ludzie Gronicza pisali by komentarze. Zastanawiam się, a może to ludzie Gronicz oblali bilbordy swojego pana aby ten miał o czym pisać a my "głupi", rozmyślać który to z kandydatów mógł zrobić. "
"
2014-10-08 13:17:00
kora
TAK:80% NIE:20% GŁOSÓW:41
Żenada, z powodu takiej głupoty pisać artykuł!! Nie macie nic więcej? Mi nie raz oblali, osikali witrynę sklepu czy wymalowali ścianę sprejem ale nikt wtedy o mnie nie napisał. Może pora wziąć się do roboty i coś mądrego zrobić dla miasta zamiast Panie Groniczu zlecać pisanie takich głupot jaka to krzywda się Panu stała i jacy wszyscy pana konkurenci na burmistrza są źli i jak się Pana boją."