alien_zgc pisze:
Cytuj:
A tak a propos Sunrise to czy Twoim zdaniem dj'e którzy grali tam w tym roku, czyli m.in.: Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Matush, Syke n Sugarstarr czy Jerry Ropero & Denis The Menace grają komercje ??
wyjatki... chciaz ja bym zostawil tutaj tylko Matusha...
Co do Twojego seta, to nawet nie wiem kiedy grales - mam tylko nadzieje ze te 5 sekundowe przejscia nie sa twojego autorstwa

Bylem u kumpla i slyszalem Twoj secik, spox ale komercja - wiekszosc... takie jest moje zdanie... tak samo jak mowilem ze nie lubie takich imprez, tak samo jak powiedzialem, ze co kraj to obyczaj... a u nas rzadzi sanrajzzzz....

Kolego Krzy, jak wysylasz secika na serwerek (do kolegi Faji na serwerek) i kolega SQura go zaczyna sciagac, secik ginie nagle z niewyjasnionych przyczyn to wiesz....

pamietasz akcje?? bo ja tak... Co do imprezy to poczekaj cierpliwie....

muzyka dla sztuki, a nie muzyka dla $$$

taka jest roznica miedzy mna a Toba.
porozmawiamy jak się dowiesz co to jest komercja! bo widzę, że nadal nie pojmujesz tego terminu!
....to nie były moje przejścia, moj set pojawi sie na dniach, będzie do pobrania dla każdego.
zapomniałem ze Steve Angelo i Sebastian Ingrosso nie pojawili się na imprezie, ale to już w tej chwili nie ma znaczenia bo Matush też nie gra komercji a moj set w 70% składał sie z kawałków promowanych obecnie przez Matusha !
Kończmy temat muzyki bo to temat rzeka! Najważniejsze było to o czym wspomniał Alek:
udało się zrobić imprezę, 700 osób przyszło i się dobrze bawiło więc cel został osiągnięty. Niedociągnięcia odgrywają znacznie mniejszą rolę choćby z uwagi na fakt, że w Zgorzelcu - mieście rozrywki piwno grilowej w zwykłą nudną sobotę stało się coś gdzie wszyscy mogli przyjść spotkać się, pogadać i potańczyć.