Dzisiaj jest 17 cze 2025, 22:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 651 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 44  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut

Martaw33 pisze:
Zapraszam do Biura Społecznego na Okrzei 1A tam powinny być wszystkie wydania gazetek z tą ostatnią włącznie.

Koleżanko Martaw Nie potrzebuję wyborczej makulatury. Już się wystarczająco naczytałem . Liczyłem że będę mógł posłuchać co ma ten pan do powiedzenia min w temacie który mnie zainteresował. Skoro chce połączyć spółki to co z ich pracownikami? Jak tłumaczyć fakt że niby widzi problem bezrobocia w mieście a z drugiej strony chce dla oszczędności połączyć spółki no i zwalniać ludzi z dublujących się stanowisk . Tak przynajmniej sądze. Mnie interesuje to czy będzie zwalniał czy zostawi wszystkich księgowych, sprzątaczki, oraz innych pracowników w dotychczasowej ilości? Bo na program dobrowolnych odejść wprowadzonych w PGE raczej nie będą mogli liczyć.

rekrut
rekrut

Martaw33 pisze:
Jeżeli chodzi o "debatę" wybacz, ale z tego co widziałam skończyło się na wymianie gazetek wyborczych. Debata oczywiście, ale w drugiej turze ma sens.

Dokładnie to skończyło się coś w czym brali udział tylko Gronicz i Tyc a nie Aniszkiewicz i pozostali. Od nich za dużo nowego się nie dowiedziałem bo wcześniej czytałem ich odpowiedzi na pytania na zgorzelec.info. O poglądach Aniszkiewicza jak widzę nie dowiem się więcej.
Martaw33 pisze:
Debata oczywiście, ale w drugiej turze ma sens.

A to jest twoja opinia czy Aniszkiewicza?
Martaw33 pisze:
Z tego co napisał Aniszkiewicz, wynika jasno, że człowiek pracuje w Niemczech i informowanie go o debacie bodaj na 2 dni przed debatą jest co najmniej nie na miejscu.

To że nie odpowiedział na pytania zgorzelec.info też wytłumaczy pracą w Niemczach? To może ten pan się zdecyduje czy bierze udział w kampanii wyborczej na serio a nie w wolnych chwilach z doskoku. Każdemu przysługuje urlop. Chyba mi nie powiesz że pracuje na lewo i ten przywilej go nie dotyczy.
Martaw33 pisze:
Aniszkiewicz nie ma się czego bać,

Być może ale o tym chciałbym się przekonać osobiście.

obserwator
obserwator

:smt026
Niezmiernie się cieszę, z Twojej obywatelskiej postawy, biorąc pod uwagę dzisiejsze czasy jesteś ewenementem. :smt049
Twój głos na Aniszkiewicza, jest dla mnie bardzo ważny, dlatego proponuje Tobie spotkanie z Aniszkiewiczem face to face, jutro tj w czwartek o 17 -tej w biurze społecznym na Okrzei 1a
Warunkuję jednak potwierdzeniem przybycia na PW, ( proszę o bezwzględne podanie numeru telefonu ) ze względu na fakt iż gdyby Aniszkiewicz nie mógł się z Tobą spotkać np ze względu na kolejne "nękanie" pozwami do sądu, Policję czy też inne formy mające na celu zastraszenie i zabieranie czasu w kampanii, który można by spożytkować na rozmowy z wyborcami. Pozdrawiam Marta

pismak
pismak

Szkoda że takie spotkania są w małym gronie. Zamiast odpowiedzieć na pytania portali czy przystąpić do dużej debaty ze wszystkimi kandydatami.

W ogóle jaki jest program? Polaczenie spółek, likwidacja wszystkich podatków które ustanawia miasto (a dług będzie się spłacał pieniędzmi z powietrza :grin: ), komisyjne burzenie hali sportowej, cos jeszcze?

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Martaw33 pisze:
...proszę o bezwzględne podanie numeru telefonu...

Boże mój :roll:
A co to za wymóg??? Kto tego wymaga? Można prosić - nie wymagać :roll:
I.A. może przecież kontaktować się przez mail - bądź nawet PW na tym forum. Telefonu w tak bezwzględny sposób nawet w bankach nie wymagają...

Martuś - nerwy Ci puszczają na końcówce :smt075

zgc_qwerty pisze:
W ogóle jaki jest program?

Pójdź do biura. Koniecznie podaj nr telefonu :smt068

obserwator
obserwator

]:-> Jest i drugi moderator wygrzebawszy się znad sterty bitów i bajtów przemówił radośnie :smt027
Widzisz sytuacja jest prosta, w bankach wymagają peselu, dowodu osobistego,zaświadczenia o zarobkach, numeru księgi wieczystej mieszkania, dochodów małżonka, ilości osób na utrzymaniu, oraz dowodu na to że kredytu się nie potrzebuje. ( Co ty jednak o tym wiesz? - niewiele.
Dobrym mentorem może być Twój guru spec od kredytów burmistrz Gronicz, zapytasz dlaczego? odpowiem więc przemyśleniem:
Zastanawiam się od czasu doniesienia do prokuratury na Gronicza jaką zdolnością kredytową musiał chwalić się burmistrz biorąc kredyt na kolejne 249000zł, a posiadając już kredyty na duuuże pieniądze w tym te we franku szwajcarskim na bagatela ile przypomnisz ? ???? Jak to wytłumaczysz?
Wracając do Twojego cynizmu potrzebna mi była pewność, by Aniszkiewicza nie ściągać na darmo, bo wierzyłam że faktycznie chce człowiek z Aniszkiewiczem poglądami się wymienić. Dla Twojej wiadomości nic z tego nie wyszło, a szkoda.
Z czego wnioskujesz drogi moderatorze, że mi nerwy puszczają ?
Bo ni jak z mojego wpisu to nie wynika. Nie zaklinaj więc :smt068 :smt049 Pozdrawiam

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Martaw33 pisze:
Co ty jednak o tym wiesz? - niewiele

Masz rację :smt023
Ja ogólnie niewiele wiem i to powszechnie wiadomym jest :smt033

Martaw33 pisze:
Dobrym mentorem może być Twój guru...

Przestań każdemu wciskać tę ciemnotę - jaki mój? Mój to jest wójt - obecny i przyszły :smt020

Pozdrawiam równie mocno :smt049
:smt003

obserwator
obserwator

Brawo moderatorze jak zwykle wyjątkowo merytoryczna wypowiedź GRATULACJE I SZACUNEK
:smt027 :smt049

obserwator
obserwator

Ale gender.Facet który myśli że jest kobietą i wysyła serduszka a Yello z poprawności politycznej lub żeby nie urazić i nie wyprowadzić z błędu odwdzięcza się tym samym. I wszyscy żyjemy w matrixie :grin:

Ostatnio zmieniony 13 lis 2014, 9:04 przez niecierpek, łącznie zmieniany 1 raz

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Martaw33 - powiedz szczerze - po co z Tobą (bez urazy) silić się na merytoryczne wypowiedzi? Niejeden próbował i poległ :smt028
Czego zresztą - cytując Ciebie - GRATULUJE :smt033

PS. To pytanie retoryczne jakby co ;)

VIP
VIP
Awatar użytkownika

niecierpek pisze:
Ale gender.Facet który myśli że jest kobietą i wysyła serduszka a Yello z poprawności politycznej lub żeby nie urazić i nie wyprowadzić z błędy odwdzięcza się tym samym. I wszyscy żyjemy w matrixie

:D :D :D

rekrut
rekrut

Martaw33 pisze:
proponuje Tobie spotkanie z Aniszkiewiczem face to face,

W pierwszej chwili pomyślałem że żartujesz, chcesz wprowadzić trochę luzu do rozmowy. Ale po kolejnym wpisie widze że chyba nie żartujesz. Nie wiem jak mam się do tego odnieść. Przede wszystkim kim ty jesteś? Pełnomocnikiem kandydata, pracownikiem biurowym, samym kandydatem czy zwykłą jajcarą która pisze aby pisać? Co uprawnia cię do reprezentowania tego pana i organizowania audiencji u szanownego kandydata?

obserwator
obserwator

Chciałam dobrze, wyszło jak zwykle pomagam Aniszkiewiczowi bo zgadzam się z jego przekonaniami, celami i zamierzeniami.
Chciałam potraktować Ciebie poważnie, tak jak powinno traktować się każdego wyborcę.
Spotykam się jednak z kpiną smutne.
YELLO_35 słuchaj już po wygranych wyborach przez Aniszkiewicza, bardzo chętnie się ujawnię.
Wiesz dlaczego po wygranej Aniszkiewicza, bo jak wygra Gronicz to się po prostu boję, że stracę pracę.
Chciałabym zobaczyć wasze miny, naprawdę to będzie bezcenne.

zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Guzik nas interesuje kim jesteś i co robisz Marta. To Metody Twoje i Twojego sztabu, by uderzać personalnie - tu przytoczę choćby wyciąganie moich danych i podawanie ich na forum, rozliczanie znajomości i dorabianie głupich ideologii o partyjnych przynależnościach. Ja nie jestem kundelkiem biegnącym u nogi żadnego z kandydatów. Nigdy nie należałem do partii, do związków zawodowych i innych kółek wzajemnej adoracji. Kiedy mam czas czytam o polityce, kiedy go nie mam mam ją gdzieś. Ty zaangażowałaś się jakoś fanatycznie w promowanie swojego guru, a to przysłania niestety czasem logiczne myślenie.
Cieszę się, że wkrótce wybory i ilość wpisów w wątku znacząco się zmniejszy, bo nie ukrywam że poziom wywodów z dnia na dzień jest niższy, wszyscy zaczynają się powtarzać i często nawet nie czytam tych wypocin.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Martaw33 pisze:
YELLO_35 słuchaj już po wygranych wyborach przez Aniszkiewicza, bardzo chętnie się ujawnię

Skąd w ogóle pomysł, że mnie miałoby to interesować? :roll:

gobo007 pisze:
Guzik nas interesuje kim jesteś i co robisz Marta.

Dobrze piszesz :smt023

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 651 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 44  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.