Dzisiaj jest 10 lip 2025, 2:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 60  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

wróżka napisał/a: turek napisał/a:
Cytuj:
Brawo wróżka, Wygrałaś prawo oddania swego głosu na nowego burmistrza!!!

pewnie że oddam :) jak pozostała część Zgorzelca :) ! :)

A ja na pewno na niego nie zagłosuję. Głosowanie na Waszego kandydata to głosowanie na p.Owsika i Panka. :smt021 :smt021

Wesoło to już było w Powiecie za czasów p.Owsika :oops:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 10:25 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

turek pisze:
Bzdurki Wypisujesz Głosowanie, na Walotkę, to głosowanie na Walotkę na Owsika możesz zagłosować w okręgu nr 2 natomiast Panka to nie Znajdziesz wogóle na żadnej liście, więc nie Wypisuj niestworzonych rzeczy...

A może już się szykuje na fotel zastępcy burmistrza?
turek pisze:
Myślisz, że pozwoliłby sobie teraz by to od lat budowane zaufanie i opinię zniweczyć jakimiś chorymi układami???

Myślę, że tak.
gronek33 pisze:
Chyba sobie robisz kpiny, jak zaczynał nie miał nic a teraz 3 mieszkania we Wrocławiu. Piszesz, niech jeszcze się wykaże, czym? obiecaniem gruszek na wierzbie? ja polecam ostatnie Jego puste obietnice

I co w tym złego, że wziął kredyt bo miał zdolność kredytową, i kupił mieszkania we Wrocławiu? Spójrz na Zgorzele, przypomnij mi w trakcie jakiej kadencji czteroletniej, tyle w Zgorzelcu się robiło? No chyba, że ty jak i paru innych, jak widzą inwestycje zaczętą przez Gronicza to zamykają oczy i odchodzą w inny nie inwestowany rejon. Później same żale, tyle obiecał, mażecie się jak baby! Dopóki znajomy nie będzie burmistrzem to zawsze będzie źle!

Ostatnio zmieniony 13 lis 2010, 8:02 przez Marcopollo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Marcopollo pisze:
gronek33 pisze:
Chyba sobie robisz kpiny, jak zaczynał nie miał nic a teraz 3 mieszkania we Wrocławiu. Piszesz, niech jeszcze się wykaże, czym? obiecaniem gruszek na wierzbie? ja polecam ostatnie Jego puste obietnice
I co w tym złego, że wziął kredyt bo miał zdolność kredytową, i kupił mieszkania we Wrocławiu?

Ile trzeba zarabiać żeby mieć taką zdolność kredytową, oświadczenie majątkowe wykazuje śmieszną kwotę za wynajm studentom stancji itp.

Podaj inwestycje Gronicza tylko nie pisz o nowej hali sportowej,
o najdroższym Orliku którym zainteresowała się CBA, był NIK coś słyszałeś? :roll:
Wszędzie syf a miało być czysto kolorowo.
szkoda pisać...
Na siłę wciągacie czynnych lekarzy na listy aby przyciągnąć wyborców,
a mi się wydaje że lekarze powinni leczyć
J.Michalski z J.Kozłowskim obniżyli poziom koszykówki, dziwnymi decyzjami, s.p. Kamiński przewraca się w grobie...
Ja na Niego i na PO nie zagłosuję

Ostatnio zmieniony 13 lis 2010, 8:17 przez pisor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

matrix pisze:
Jasną gwiazdą jego komitetu, z całą pewnością będzie Grzegorz Stemler, reprezentujący na co dzień Narodowe Odrodzenie Polski -partię skrajnie prawicową.

A oto przykład "skrajności" NOP.
http://www.nacjonalista.pl/2010/11/12/f ... zawie.html
Zaiste straszna ta NARODOWA PRAWICA.
Czas wyjść z matrixa i zacząć żyć w realu.
]:->

Ostatnio zmieniony 13 lis 2010, 8:24 przez CICHY, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

turek, nie będę cytował Twojej całej wypowiedzi bo szkoda miejsca ale myślę, że się mylisz. Walotka, z całym szacunkiem do jego osoby, ale wg mnie już jest zdominowany przez dwóch panów "uczesanych inaczej". Nie wierzę aby mógł podejmować sam decyzje bez uzgodnienia ich z w/w. Tak było za czasów Woroniaka, też jego decyzje były "konsultowane"w odpowiednim gremium. Z powiatu "uczesani"zostali wyparci ale ich "wtyczki"jeszcze się ostały. Natomiast miasto jest pozbawione ich kontroli. Dlatego jest "parcie" na fotel burmistrza i wpływy w radzie miasta. O ile spełni się, jak piszesz, czarny scenariusz i Walotka zostanie burmistrzem to jestem przekonany, że znowu ekipa "uczesanych inaczej" pojawi się na jakimś stanowisku typu członek zarządu lub coś w tym rodzaju. Mam tylko nadzieję, że mądrość społeczeństwa przemówi przez mieszkańców przy urnach.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
matrix pisze:
Jasną gwiazdą jego komitetu, z całą pewnością będzie Grzegorz Stemler, reprezentujący na co dzień Narodowe Odrodzenie Polski -partię skrajnie prawicową.

A oto przykład "skrajności" NOP.
http://www.nacjonalista.pl/2010/11/12/f ... zawie.html
Zaiste straszna ta NARODOWA PRAWICA.
Czas wyjść z matrixa i zacząć żyć w realu.

Przeczytałem ten "artykuł" i pozwolę sobie wrzucić tutaj mały jego fragment z podkreśleniem najbardziej uderzającym w polskie doświadczenia sprzed 65 lat:
"Na przeciwko głównie mieszanka subkultury (tzw. ANTI FA, agresywni przeciwnicy mydła, nie tylko FA), homoseksualiści obojga kategorii, dużo brzydkich kobiet i post-pzprowskich dziadów borowych, po których widać było, że najlepiej czuli się w ORMO czy innym ZOMO, grupa starozakonnych przebranych w piżamy w paski. Łącznie – mniej więcej połowa stanu osobowego Polaków."
Jeśli dla wymienionych w artykule wspierających ten marsz były to piżamy, to gratuluje wiedzy historycznej.
A oto lista wspierających:
"W komitecie poparcia “Marszu Niepodległości” znaleźli się m.in. senator Ryszard Bender (PiS), b. europoseł LPR Maciej Giertych, kandydat na prezydenta Warszawy Janusz Korwin Mikke, muzyk Paweł Kukiz, prof. Jerzy Robert Nowak, poseł Stanisław Pięta (PiS), publicyści Jan Pospieszalski i Rafał Ziemkiewicz, b. poseł Artur Zawisza oraz prof. Jan Żaryn z IPN i UKSW.
Na uwagę też zasługują pochlebne felietony wspomnianych Rafała Ziemkiewicza i Korwina Mikke oraz Bronisława Wildsteina."

Gratulacje dla p. Aniszkiewicza - kto z kim przestaje, takim się staje!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Czepialski pisze:
A oto lista wspierających:
"W komitecie poparcia “Marszu Niepodległości” znaleźli się m.in. senator Ryszard Bender (PiS), b. europoseł LPR Maciej Giertych, kandydat na prezydenta Warszawy Janusz Korwin Mikke, muzyk Paweł Kukiz, prof. Jerzy Robert Nowak, poseł Stanisław Pięta (PiS), publicyści Jan Pospieszalski i Rafał Ziemkiewicz, b. poseł Artur Zawisza oraz prof. Jan Żaryn z IPN i UKSW.
Na uwagę też zasługują pochlebne felietony wspomnianych Rafała Ziemkiewicza i Korwina Mikke oraz Bronisława Wildsteina."

Czym to gremium Tobie podpadło?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 10:26 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

turek pisze:
A po czym Wnosisz jeśli można wiedzieć, że ów kandydat już jest zdominowany przez wspomnianych przez Ciebie panów???

A z moich obserwacji kolego :lol: . Nie będę tutaj czynił wywodów na forum bo szkoda czasu i miejsca.
Jasne, że zagłosuję na kogo będę chciał tak jak i Ty na kogo uważasz.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron pisze:
A z moich obserwacji kolego :lol:

Obserwujesz Kazimierza Walotkę Jolu??? To rzuć, proszę, kilka przykładów z twoich obserwacji, które świadczyłyby o zdominowaniu przyszłego burmistrza przez w/w ludzi.
Sam chętnie się zapoznam z "materiałami obciążającymi" burmistrza Walotkę... :roll: :lol: :lol:

Swoją drogą,... twoja anonimowość przechodzi powoli do historii... ;-)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
Jestem z miasta Zgorzelca, to widać, słychać i czuć!!!

Faktycznie, istny pantofelek

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 10:27 przez turek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ja do tego
makaron pisze:
Walotka, z całym szacunkiem do jego osoby, ale wg mnie już jest zdominowany przez dwóch panów "uczesanych inaczej". Nie wierzę aby mógł podejmować sam decyzje bez uzgodnienia ich z w/w. Tak było za czasów Woroniaka, też jego decyzje były "konsultowane"w odpowiednim gremium. Z powiatu "uczesani"zostali wyparci ale ich "wtyczki"jeszcze się ostały. Natomiast miasto jest pozbawione ich kontroli. Dlatego jest "parcie" na fotel burmistrza i wpływy w radzie miasta. O ile spełni się, jak piszesz, czarny scenariusz i Walotka zostanie burmistrzem to jestem przekonany, że znowu ekipa "uczesanych inaczej" pojawi się na jakimś stanowisku typu członek zarządu lub coś w tym rodzaju. Mam tylko nadzieję, że mądrość społeczeństwa przemówi przez mieszkańców przy urnach.

:smt021

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 10:27 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 60  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.