Dzisiaj jest 20 cze 2025, 23:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

kosta pisze:
Bylam na tej imprezie bylo super ,ale niepodobalo mi sie to ze skonczyla sie tak wczesnie. :(
Bylam na kilku takich imprezach ktore konczyly sie o 4 rano, a niektore trwaja nawet caly weekend.
Mam nadzieje ze przy organizacji nastepnej takiej imprezy zostanie wziete to pod uwage, bo mapewno nie tylko ja mam takie zdanie, a zreszta w tym klubie gdzie byl dalszy ciag imprezy nie da sie bawic 8)
Pozdrawiam :D

napisałem juz dziś dlaczego impreza trwała tylko do 3 - weźmiemy to pod uwagę! następna impreza będzie o wiele dłuższa!
impreza w klubie o którym wspominasz nie miała żadnego związku z imprezą na zalewie, na prośbe kilku osób skierowaliśmy tam imprezowiczów którzy czuli niedosyt!

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Oj rozmowy o komercji i andergrandzie to mega sliski temat...
Moim skromnym zdaniem, poprzez komercyjne rozumiem:
1. kazda muzyke, ktora zmuszona jestem (nie z wlasnej woli) sluchac iles tam razy dziennie (glownie w radiu, gdyz TV nie uzywam)
2. do tego muzyke malo-odkrywcza, stworzona z mysla o powielaniu utartych schematow, ktore sie przyjely i dobrze sie sprzedaja...
3. robiona z mysla - ile z tego bede mial/miala?

andergrand (nie lubie tego slowa, mysle ze jest na maxa sztucznie wykreowane ) to dla mnie:
1. kazda muzyka tworzona najpierw z pasji, potem dopiero z checi zarobienia (nie oszukujmy sie - z czegos trzeba zyc... )
2. dla znalezienia ktorej trzeba wysilic sie nieco (poszukiwania w necie, za granica etc) i za ktora bczlowiek bedzie stal murem, mimo spolecznego zniesmaczenia naszym gustem...
3. w koncu - taka DO KTOREJ MASZ SERCE!!! ktora sprawia ze chce ci sie wstac, pop***dalac do pracy/szkoly, wyprowadzic psa, bzykac z misiem/zonka i przy ktorej chcesz zasypiac...

zaznaczam, ze powyzsze punkty odnosza sie do kazdego rodzaju muzyki, nie tylko elektronicznej... :twisted:

8)

Jezeli ide na impreze to chcialbym slyszec muzyczke ktorej jeszcze nigdy nie slyszalem - juz to mowilem - ale widze, ze czytanie textu ze zrozumieniem sie klania :P Tak samo mowilem, że spoko że cokolwiek zrobiliscie :!: znowu czytanmie textu ze zrozumieniem :!:

Matush to Matush... wszystko zalezy od publiki i lokalu... nawet nijaki Tiesto potrafi zapuscic manieczkowate klimaty :lol: - kto byl da Hala Ludowa in Breslau ten powinien zakminic czacze :P

:idea: :roll: koniec tematu :P

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

W temacie wyraźnie napisano "byłeś?oceń!"a kto ma najwięcej do powiedzenia na temat tej imprezy?Osoby, które na niej nie były, ewentualnie cos tam do nich echem doleciało...Impreza była zrobiona po to żeby ludzie sie bawili i tak też było.Z tego co wiem to tacy masowi konsumenci muzyki tanecznej takiej jak house(zresztą to dotyczy każdego gatunku muzycznego) najlepiej bawią sie przy znanych sobie kawałkach, to nie był "pokaz premierowy" ani nic z tych rzeczy.Chodzi o zabawe a nie o segregowanie na komercje czy "ambitne projekty".Jak na takiej imprezie dejot puści "czarne oczy" to bawią sie wszyscy, nawet tacy którzy normalnie uważaja to za koszmarny kawałek hehe.A Dj na takiej imprezie gra dla ludzi a nie dla siebie..."zarabiam bo gram a nie gram by zarabiać"

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
A Dj na takiej imprezie gra dla ludzi a nie dla siebie..."zarabiam bo gram a nie gram by zarabiać"
zaleze z ktorej strony na to patrzec :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

muzyka_miasta pisze:
"zarabiam bo gram a nie gram by zarabiać"

Widze że WWO się tu cytuje :>

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

alien_zgc pisze:
Cytuj:
A Dj na takiej imprezie gra dla ludzi a nie dla siebie..."zarabiam bo gram a nie gram by zarabiać"

no z tego o czym Ty mówisz w tym temacie wynika, że Ty jeśli bedziesz grał to dla siebie a nie dla ludzi, no ale jak kto woli.

To nie WWO tylko Sokół:]W kawałku promujacym rbk hip hop tour:]

Tytuł:
pismak
pismak

muzyka_miasta pisze:
alien_zgc pisze:
Cytuj:

no z tego o czym Ty mówisz w tym temacie wynika, że Ty jeśli bedziesz grał to dla siebie a nie dla ludzi, no ale jak kto woli.

Nom coś w tym jest :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A ja to nie wiem po co wam te "kłótnie"...
Była impreza? Była - i dobrze, bo im więcej takich inicjatyw tym lepiej (jak na razie), miasto trzeba rozruszać i dobrze, że są ludzie, którzy robią coś takiego. Jednym się podoba, a innym nie - gusta i guściki, to normalne i nie powinno się o tym w ogóle rozmawiać, bo przecież o gustach się nie dyskutuje ;)
Moim zdaniem chłopcy powinni sobie przybić piątki i wspólnie pomyśleć nad tym, co jeszcze można tutaj zrobić, bo przecież faktem znanym powszechnie jest to, że alien_zgc też imprezę planuje.

Tytuł:
pismak
pismak

chlopaki narazie klikaja na GG :P zobaczymy co z tego wyjdzie :P :wink:

Tytuł:
rekrut
rekrut

"...Z tego co mi wiadomo alien_zgc na imprezkę line-up ma gotowy...a my ogolnie to juz na inne tematy zeszlismy na gg ..."

Co do tego tematu to nadal czekamy na Wasze wrazenia po imprezce ( najlepiej na komentarze osob które tam trafiły w sobotni wieczór).

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
"...Z tego co mi wiadomo alien_zgc na imprezkę line-up ma gotowy...a my ogolnie to juz na inne tematy zeszlismy na gg ..."
...moc przekonywania... słabo się starasz.....

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Widze że narazie wypowiadaja sie ci z bliskości sceny na zasadzie "chwalą nas kto ja i ty" a czy pomyśleliście coś o zabezpieczeniu tej imprezy , znam niestety kilka niechlubnych sytuacji z dala od sceny , dwóch młodych dopadli, jeden miał telefon to mu go zajumali a drugi miał pecha nie miał telefonu to dostał bańki że pare dni polezy. Było to widać ze sceny? Czy to was nie interesuje?

Tytuł:
rekrut
rekrut

bog180 pisze:
Widze że narazie wypowiadaja sie ci z bliskości sceny na zasadzie "chwalą nas kto ja i ty" a czy pomyśleliście coś o zabezpieczeniu tej imprezy , znam niestety kilka niechlubnych sytuacji z dala od sceny , dwóch młodych dopadli, jeden miał telefon to mu go zajumali a drugi miał pecha nie miał telefonu to dostał bańki że pare dni polezy. Było to widać ze sceny? Czy to was nie interesuje?

Więc powiem tak nie widzielismy tego zdarzenia ze sceny "oczywiscie ze nas to interesuje" mielismy wynajętą ochrone ona zajmowała się tymi rzeczami wogle nie wiedzielismy iż takie cos miało miejsce

Impreza była 100% zabezpieczona a ochorna możliwe iż była przy bramce gdzie panowało straszne naparcie ludzi i nie widzieli tego zdarzenia

Z przykroscią musze stwierdzic że osobnik znalazł się w troche smutnej sytuacji...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Przy następnej imprezie proponuję trochę bardziej nagłośnić sprawę... ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

kasia145 pisze:
Przy następnej imprezie proponuję trochę bardziej nagłośnić sprawę... ;)

tak bedzie przy najmowaniu ochrony na przyszłą impreze napewno taki temat zostanie poruszony.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.