Dzisiaj jest 20 cze 2025, 18:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

prosto z mostu pisze:
Dopiero dzisiaj mogę Ci zwrócić uwagę

UUUUU...Pan Janek z wczasów wrócił......

Tytuł:
rekrut
rekrut

jaro28 pisze:
UUUUU...Pan Janek z wczasów wrócił......

Prosto z Mostu czy ty masz na imie Jan...? tak z woli ciekawości, czy jaro28 próbuje sobie robić jaja z publicznej osoby, okazując sie swoim troszke nie na miejscu dowcipem...?

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Prosto z Mostu czy ty masz na imie Jan...?
jak się ukrywa pod takim kulttowym nickiem, to nie po to, aby ujawniać swoją tożsamość :grin: , kto z młodych dziś wie, co to było 'Prosto z mostu"? :-?

Tytuł:
VIP
VIP

bombas, czy to znaczy, że nick ma jeszcze inną tożsamość o której my młodzi możemy nic nie wiedzieć ? Możesz w ramach off topic napisać krótką definicję ?

Ja znalazłem tylko coś takiego: http://buwcd.buw.uw.edu.pl/e_zbiory/ckc ... image1.htm

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Paweł... pisze:
Prosto z Mostu czy ty masz na imie Jan...? tak z woli ciekawości, czy jaro28 próbuje sobie robić jaja z publicznej osoby, okazując sie swoim troszke nie na miejscu dowcipem...?

Pawełku..Pan Janek..nie jest żadną publiczną osobą..to, że ktoś sprzedaje np. skarpetki na targu nie czyni go osobą publiczną..ot po prostu przedsiębiorca..a jaja to on zrobił sam z siebie...logując się na przestrzeni 3 dni pod rożnymi nickami pisząc z tego samego numer IP..co stało..czy też stoi na przeszkodzie jeżeli chce zabrać merytoryczny głos w tej sprawie aby zalogował się jako Jan Tomków..tak jak zrobiła to Pani Sabina Tobiasz...i powiedział co ma do powiedzenia..dla mnie tyle..

Tytuł:
rekrut
rekrut

jaro28 pisze:
logując się na przestrzeni 3 dni pod rożnymi nickami pisząc z tego samego numer IP..

Powiem ci, że jesteś w błędzie, gdyż mogły to być trzy różne osoby, będące za natem...
a po drugie podejrzewam, że Pan Jan T. jako właściciel TVK ma ważniejsze sprawy niż pisanie na forum...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Z tego co przeczytałam na forum to Jan T. jest tylko współwłaścicielem telewizji kablowej.
A ty Pawle - niby skąd możesz wiedzieć jakie ważne sprawy ma Jan T.
Jaro28 rozszyfrował go w pierwszym poście - brawo.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Paweł... pisze:
Powiem ci, że jesteś w błędzie, gdyż mogły to być trzy różne osoby, będące za natem...
a po drugie podejrzewam, że Pan Jan T. jako właściciel TVK ma ważniejsze sprawy niż pisanie na forum...

Pawełku..w błędzie był bym gdyby BYŁY TO 3 różne osoby będące za natem...a sam powiedziałeś że mogły to być 3 różne....zapewniam cię że ton wypowiedzi, słownictwo i konstruowanie zdań, przytaczanie przysłów i innych bzdetów są tak charakterystyczne dla Pana J. że jest to aż nadto czytelne..
a po drugie nie podejrzewaj, że Pan Jan ma ważniejsze sprawy niż pisanie na forum...Pan Jan uaktywnił się w 3 osobach (WOW!) po poście Pani Sabiny Tobiasz, czyli swojej byłej małżonki, z którą właśnie przerypał wszystkie sprawy sądowe...frustracja rośnie..hamulce puszczają..ot całe wyjaśnienie

Tytuł:
rekrut
rekrut

jaro28 pisze:
Pawełku..w błędzie był bym gdyby BYŁY TO 3 różne osoby będące za natem...a sam powiedziałeś że mogły to być 3 różne....

mogły być i znając życie to były trzy różne a ty tylko podgrzewsz atmosfere przeciwko Janowi T, mieszając tym samym w głowach opinii publicznej!!!
Po drugie kto wie czy China, jaro28 i Falin123 to też nie ta sama osoba - >patrz załacznik
dotyczący petycji... na 3 i 4 pozycji wpisali sie Sabina Tobiasz i Daniel T...( taki sam początek adresu IP) :smt021

jaro28 pisze:
zapewniam cię że ton wypowiedzi, słownictwo i konstruowanie zdań, przytaczanie przysłów i innych bzdetów są tak charakterystyczne dla Pana J. że jest to aż nadto czytelne..

Czyżbyś tak dobrze znał Pana Jana, a może ty jesteś jego synem lub jego syn ci podpowiada co masz pisać ?

jaro28 pisze:
po poście Pani Sabiny Tobiasz, czyli swojej byłej małżonki, z którą właśnie przerypał wszystkie sprawy sądowe...

czyżbyś miał dostęp do akt wszystkich spraw ...? :lol:
Jak tak bardzo Pani Sabina lubi sprawy sądowe, to kto wie czy z rozpędu nie wytoczy pozwu dla Syna o TVK w Zawidowie ?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Paweł...

Przemawiasz z pozycji rzecznika firmy czy tylko,..jako osoba bezstronna???

Średnio mnie interesują perturbacje rodziny T., ale może warto by te posty jakoś zaszufladkować,..uszeregować,..sam nie wiem :cry:

Może koniecznym byłoby włączenie się do dyskusji przedstawiciela Pana T.???

Może na zasadzie listu otwartego,..odpowiadającego na zarzuty, tudzież ewentualne pomówienia,...lub przedstawiając po prostu stanowisko firmy,...????

Zastanawiającym dla mnie jest, że tego typu firma nie pomyślała o przedstawicielu,..osobie koordynującej wszelkie działania pod kątem PR.
Można by dużo pisać na ten temat,...ale, po prostu,..nie chce mi się :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

jaro28 pisze:
w poście Pani Sabiny Tobiasz, czyli swojej byłej małżonki, z którą właśnie przerypał wszystkie sprawy sądowe

Jan Tomków , prezes zarządu Sp.Z0.0.’’TOMKÓW” właściciel Zgorzeleckiej Telewizji Kablowej , w dniu 27 lipca br. został uniewinniony przez Sąd Okręgowy w Jeleniej Górze od wszystkich oszczerczych i bezpodstawnych oskarżeń swojej byłej żony Sabiny Tobiasz i jej adwokata Marka Olejnika .

===========
informacja została moderowana w związku z naruszeniem regulaminu (reklama)
admin
===========

Ostatnio zmieniony 30 lip 2007, 11:16 przez Paweł..., łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Paweł... pisze:
Jan Tomków , prezes zarządu Sp.Z0.0.’’TOMKÓW” właściciel Zgorzeleckiej Telewizji Kablowej , w dniu 27 lipca br. został uniewinniony przez Sąd Okręgowy w Jeleniej Górze od wszystkich oszczerczych i bezpodstawnych oskarżeń swojej byłej żony Sabiny Tobiasz i jej adwokata Marka Olejnika .

Więcej na ten temat na stronie internetowej www.tomkow.pl oraz kanałach informacyjnych i programie loklanym tej telewizji

UUUU...Pawełku widzę, że Pan Jan cię dofinansował...i to ostro..skoro robisz mu reklamę
szkoda, że nie podajesz wszystkich szczegółów wyroku..oszczerczych i bezpodstawnych..he he..tak sąd napisał??..w uzasadnieniu??...nie sądzę...sąd podważył jedynie wyrok sądu I instancji dotyczącego wyroku pozbawienia wolności w zawieszeniu na 1,5...utrzymał jednak w mocy unieważnienie umów...więcej nie na stronie www.tomkow.pl tylko w uzasadnieniu wyroku..
Co będzie dalej...to się zobaczy..

Tytuł:
rekrut
rekrut

falin123 pisze:
W dniu dzisiejszym t.j. 5 marca 2007 r. przed Sądem Rejonowym w Zgorzelcu prezes spółki „Tomków” Jan T. został skazany na rok i sześć miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na cztery lata za przywłaszczenie pieniędzy z majątku wspólnego.

jaro28 pisze:
więcej nie na stronie www.tomkow.pl tylko w uzasadnieniu wyroku..

czyżbyś miał dostęp do uzasadnienia ?
ja zacytowałem to co się pojawiło na stronie www telewizji i odesłałem do całości informacji na niej , co do pomówień gdyby nie były bezpodstawne to sąd by nie unieważnił wyroku? Czyż nie ?
a co do umów dzierżawy, już ktoś wcześniej wspominał że Pani Sabina miała płacone alimenty za używanie tych urządzeń w niemałej kwocie bo 2500 zł.
nie mówiąc o innych dobrach materialnych , które pewnie jej się zostały po związku małżeńskim a są również przedmiotem podziału majątku... czy za ich używanie płaci Ona dla Jana T. ????

Tytuł:
rekrut
rekrut

Z tego co czytałam to Jan T. miał wyrok za przywłaszczenie pieniędzy z majątku wspólnego, a nie jak piszesz Pawełku za pomówienia, oszczerstwa, coś albo tobie albo Janowi T. się pomyliło, albo może ona sam nie za co był skazany. Natomiast wyrok unieważnienia umowy dzierżawy jest prawomocny i spółka od 21 czerwca Br. nielegalnie je używa. Nigdzie nie czytałam, że Sabina T. ma wypłacane jakieś alimenty! A z drugiej strony skąd posiadasz tak dokładne informacje na temat spraw majątkowych Jana T. i Sabiny T., to ciekawostka, nieprawdaż. Zapewne nie masz nic wspólnego z Janem T. , co?

Tytuł:
rekrut
rekrut

china pisze:
Nigdzie nie czytałam, że Sabina T. ma wypłacane jakieś alimenty! A z drugiej strony skąd posiadasz tak dokładne informacje na temat spraw majątkowych Jana T. i Sabiny T., to ciekawostka,

prosto z mostu pisze:
To jak rozumiem strzelilaś sobie kobieto gola . Kiedyś gdzieś pisałaś , że dostajesz od kablówki co miesiac 2.500,-zł , bo korzysta z twojej współwłasności . Kablówka pewnie sobie poradzi i bez tej dzierżawy - ale łatwa mamonka chyba się skończyła.

stąd wiem...!!!

china pisze:
Z tego co czytałam to Jan T. miał wyrok za przywłaszczenie pieniędzy z majątku wspólnego, a nie jak piszesz Pawełku za pomówienia, oszczerstwa, coś albo tobie albo Janowi T. się pomyliło, albo może ona sam nie za co był skazany.

a czy pisanie o kims i podawanie go za to do Sądu za przywłąszczenie pieniedzy z majątku nie jest pomówieniem ?

Po pierwsze skąd wiesz ze spółka je używa, być może one dawno leżą w magazynie czekając na zakończenie sprawy o podział majątku ...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.