Dzisiaj jest 19 cze 2025, 0:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła

Witam

Na dniach Zgorzelca przebywałem większość na turnieju CS. Panowie... ŚWIETNA ROBOTA!!
Wszystko wyszło jak dla mnie bardzo dobrze! Wiadomo, że początki bywają trudne. Zamieszanie, które spowodowały drużyny (o ile dobrze pamiętam) kucanie na rolce - szybka i efektowna interwencja organizatorów.
Słyszałem pogłoski o lidze CS - myślałem, że to tylko plotki. Skoro mówi się o tym tak głośno... można na prawdę coś zadziałać w tym temacie. Uważam, że jeżeli to ruszy, zgorzeleckie firmy mogą mieć dobrą reklamę poprzez sponsoring danego klanu.

Podkreślam, że nie jestem fanem CS 1.6. Osobiście siedzę od kilku lat w Counter-Strike: Source (grając FFA oraz klanówki). Rozmawiając z osobami zasiadającymi na "trybunie" większość z nich gra również w Source. Niektórzy preferują tylko Source, ale z kolegami stworzyli team na turniej 1.6. Niektórzy zajmują się CS 1.6.

Może da coś się zrobić w temacie o lidze CS: Source? Liczba zainteresowanych na pewno byłaby podobna zarówno do 1.6 jak i CS:S.

BRAWA, WIELKIE BRAWA dla organizatorów oraz dla drużyn, które przybyły nawet z okolic Zielonej Góry, aby wziąć w turnieju (było z tego co wiem kilka przyjezdnych drużyn (nie licząc Pieńska itp..)). Odniosę się do słów organizatora, które wypowiedział po złożonych życzeniach na sali widowiskowej w MDK. Dużo ludzi gra w różne gierki w Pana wieku ;)

yARO_81 pisze:
Jakis czas temu wrocilem do CSa 1.6 (??) i kurde sztuczny jak cholera mi sie wydawal. ludki mnie tlukly z kilkudziesieciu metrow z pistola. hacki nie hacki i tak juz mi sie CS nie podoba.
Dla mnie równiez 1.6 jest sztuczny. Porównując grywalnośći 1.6 vs Source, moim zdaniem wygrywa ten drugi (nie dlatego,że w niego gram). Fizyka jaką poruszają się gracze, używanie różnych przedmiotów moim zdaniem przemawia na korzyść CS:S. Uwierz jeżeli powstanie serwer do 1.6 (a może i do Source ??:)) obowiązkiem będzie HLTV oraz SourceTV. Doświadczenie jako takie posiadam łapiąc haxów. Nie jednego się spotkało na FFA bądź na CW (jak grać CW z gostkiem, który nie widzi cię a zabija cię przez ścianę- nie było widać ani cieni, jesteś dobrze schowany, a on przez ściany cię zabija- od razu widać że coś nie tak). Odnośnie zabijania pistola z kilkudziesięciu metrów - jest to jak najbardziej możliwe, żaden hax. Najlepiej "bańki" wchodzą ze słynnego Deagla :) Jeżeli masz wątpliwości nagrywasz demko wysyłasz na stronę antycheat.pl -> oglądają to ludzie, którzy się na tym znają i będziesz miał odpowiedź, czy cheater, czy nie.

PS. Ktoś pisał, że podobał się przed ostatni mecz (CS?) czyżby chodziło o Koko Jumbo i Anaboliki??
Która drużyna zajęła 1 miejsce?

Ostatnio zmieniony 30 cze 2008, 12:01 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

To widzę że nie mam czego żałować ...Kuba zgadzam się z Tobą w 100% - dni miasta trwają niby 3 dnia a pierwszego był jakiś jeden koncert w Szkole muzycznej w 2 dzień same Covery a 3 to też nic szczególnego ;/ Widzę że na forum jest bardzo dużo osób którym taka forma nie odpowiada więc może przy okazji następnych Dni naszego miasta przejdziemy się do organizatorów i coś pomożemy bo widać sami sobie nie radzą za dobrze ;/

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

A czy budżet na tegoroczne Dni Miasta był znacząco mniejszy niż w pozostałych latach??

Tytuł:
gaduła
gaduła

Cytuj:
A czy budżet na tegoroczne Dni Miasta był znacząco mniejszy niż w pozostałych latach??
Ostatnio usłyszałem jaki Zgorzelec ma roczny budżet, to się załamałem... po tym co piszecie co się działo na Amfiteatrze, to mnie to w ogóle nie zdziwiło... Cieszę się, że nie widziałem tego ani nie słyszałem (bo raczej nic nie straciłem)... Nie zdziwi mnie również po ostatniej informacji jak temat hali będzie wałkowany tylko na przedwyborczych broszurkach. Wydruk tego znacznie tańszy niżeli budowa hali... Tylko, że "karmienie" nas tą halą przestaje być zabawne, bo konkretów brak od X czasu... Z jednej strony może dziwić, a z drugiej w ogóle nie. Takie zachowanie tej gwiazdki w Amfiteatrze. Skoro udało się ściągnąć taką gwiazdę do Zgorzelca, zapewne nie była droga w ściągnięciu (może dlatego, że taką padaczkę odwala wszędzie?)... Pewnie już zespół Boys był droższy w ściągnięciu od J.S. bo zapewne nie wciągali by na scenę "kwiatów" Zgorzelca.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ja tylko chciałem podziękować wszystkim członkom klanów którzy znieśli opóźnienie i temperaturę panują na sali :) Widowni dziękuje za żywiołowe reakcje, a także wszystkim tym którzy mi CS-owemu lamerowi tłumaczyli zawiłości. Duck na rolce mam już rozpracowany :). Do następnego razu.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Wg mnie to w ogóle było śmiesznie - na początku ustawiono władzę...w pamiętną datę ;)

Obrazek

A potem naród był ustawiany przez niejaką Steczkowską ;)

Obrazek

I tak to naprawdę było ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wg. Naczelnika WPWZ R. Latosińskiego, cyt.:

Cytuj:
Sporą popularnością cieszył się także festyn sportowo-rekreacyjny „Lato z Tigerem”, który w niedzielę rozpoczął się na Stadionie Miejskim. Jego największą atrakcją była możliwość spotkania z Dariuszem Michalczewskim i jego gośćmi: Tomaszem Adamkiem, Krzysztofem “Diablo” Włodarczykiem, Maciejem Zeganem,

..gdy tymczasem zgromadzona na stadionie widownia na próżno oczekiwała Krzysztofa "Diablo" Włodarczyka. Po prostu nie przyjechał. :(
Panie Romanie, czy jest to celowe przekłamanie czy zwykła niewiedza??? ;-)

całość- http://www.zgorzelec.eu/aktualnosci/akt ... -2008.html

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
zwykła niewiedza???

Zwykła moim zdaniem - świadcząca o tym , że w ogóle nie wie o czym pisze...

Podrzucam jeszcze dwie fotki :

klik klik

klik klik

Poszkodowanego posła nie pokażę , bo mnie przekorny zruga ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wspomnień czar z mojego 32 godzinnego pobytu w MDK :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Autor zdjęć: Sebastian Klebaniuk

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

A masz może fotki z zakończenia ?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

krytyczny pisze:
Do następnego razu.

Jakbys Krytyczny zorganizował turniej w ścigałki to ja się piszę. Kubicomania ma się dobrze, więc może F1 2007?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Qba, a może CMR na PS? Albo GT4? Tak jak kiedyś.... :grin:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

I druga porcja zdjęć autorstwa Sebastiana Klebaniuka :

Obrazek
Zdobywcy II miejsca Team Plantro i zwycięzcy Anabolicy, w tle ja i Przemek odpowiedzialny za konfigurację serwera i prowadzenie zawodów.

Obrazek
Najbardziej wytrwali.

Obrazek
Radość zwycięzców.

Obrazek
Przeliczenie nagrody ufundowanej prywatnie przez Rafała Gronicza

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Koszulka miód. Gdzie kupiłeś?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

mrbyte pisze:
Koszulka miód. Gdzie kupiłeś?

Zdaje się że w Hausie :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.