Cytuj:
Festival Greckiej Muzyki Elektronicznej
pomysl tez dobry

czemu i nie

...tylko hmm... tylko jezeli chodzi o muzyke elektroniczna to niezbytnio mi przychodzi pomysl jak rodzielic ja na grecka i niegrecka

...chyba zeby sciagac jej tworcow z Grecji

...ale wtedy byloby to o wiele bardziej kosztowne. Ja myslalem raczej o promocji mlodych ludzi, ktorzy bawia sie w to i im to wychodzi
Mysle, ze naprawde niewiele potrzeba na takie cos - amfiteatr, naglosnienie, kilka swiatelek i checi

zreszta nie ma sensu pierwszym razem robic czekos wielkiego i tracic na to Bog wie jakiej kwoty. Zawsze moze sie okazac ze nawet najwieksze starania pojda na marne bo np. publika bedzie skladac sie z 30 osob, a wtedy zawsze jest tak, ze wszyscy sie przyczepiaja wydanych pieniedzy

...chyba kazdy wie o co chodzi
Lepiej zrobic cos nie na ilosc ale na jakosc :!: Skupic sie na wartosci artystycznej czegos takiego

...a jezeli ktos kocha ta muzyke to napewno bedzie chcial sie zaprezetowac i to calkowicie nieodplatnie

...a podejzewam, ze narazie nawet na takie cos sie pieniadze nie znajda

moze za niedlugo... chociaz caly czas licze, ze ktos moze jednak cos zrobi w tym kierunku, bo rozmowa na forum, uzalanie sie nad tym ze nie ma pieniedzy, nazekanie na wladze miasta i czekanie na wybory nic nie da :!: Jezeli sie nic nie bedzie probowac dzialac to po wyborach bedzie tak samo... Nie wiem moze sie myle, bo niestyty nie siedze w polityce ale takie jest moje zdanie na ten temat