Dzisiaj jest 23 cze 2025, 19:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Co do przyjaźni . Jestem pewna , zę istnieje prawdziwa przyjaźń , która potrafi znieść wszystko . Nie ma nic cenniejszego niż oddany przyjaciel , ktoś z kim pogadać, śmiać się i płakać . Ktoś , kto wysłucha jak Ci źle i którego ty będziesz mógł(mogła) pocieszyć . Takiej przyjaźni nie straszne są przeciwności losu.
Co do przyjaźni między kobietą a mężczyzną - kiedyś byłam 100% pewna , że taka może istnieć . Nawet kłóciłam sie o to z pewną osobą :twisted: Ale teraz sie przekonałam , że nie zawsze tak jest . Często jest wręcz przeciwnie . Oczywiście wyjąstki sie zdarzają ale one tylko potwierdzają regółe .

Pozdrawia wszystkich . Dorotko dzięki za pozdrowionka :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

hehe!! chcielibyscie wiedziec kim jestem co?? powiem tyle ze aleks zna mnie i to dobrze!! madzia tez mnie zna!! i pare innych dziewczat bioracych udzial w tym konkursie!! jestem ciekaw ile bedzie aleks z magda?? tydzien a moze dwa!! a moze miesiac?? to bylby chyba rekord!! aleks mial wiele dziewczyn i jak mu sie tylko znudzi jakas to trzeba wymienic... i wcale sie nie dziwie monice ze niechce wypozyczac sukien!! a noemi to spoko babka z niej przynajmniej jest szczera do bulu!! aleks jak zawsze wykrecil je w bambuko!! jak wielu swoich pracownikow w swojej firmie!! no to teraz bedziecie mieli temat co?? hehe pozdrawiam was t.p.k.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

eldorado a co Ciebie obchodzi życie prywatne Alexa?? Niech sobie romansuje z kim chce co Ci do tego zazdrościsz czy co?? A moze jesteś lekarzem złamanych serc??

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

eldorado pisze:
hehe!! chcielibyscie wiedziec kim jestem co?? powiem tyle ze aleks zna mnie i to dobrze!! madzia tez mnie zna!! i pare innych dziewczat bioracych udzial w tym konkursie!! jestem ciekaw ile bedzie aleks z magda?? tydzien a moze dwa!! a moze miesiac?? to bylby chyba rekord!! aleks mial wiele dziewczyn i jak mu sie tylko znudzi jakas to trzeba wymienic... i wcale sie nie dziwie monice ze niechce wypozyczac sukien!! a noemi to spoko babka z niej przynajmniej jest szczera do bulu!! aleks jak zawsze wykrecil je w bambuko!! jak wielu swoich pracownikow w swojej firmie!! no to teraz bedziecie mieli temat co?? hehe pozdrawiam was t.p.k.

ciebie na prawdę musiał los mocno skrzywdzić :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Co do przyjaźni między kobietą a mężczyzną - kiedyś byłam 100% pewna , że taka może istnieć . Nawet kłóciłam sie o to z pewną osobą Ale teraz sie przekonałam , że nie zawsze tak jest . Często jest wręcz przeciwnie . Oczywiście wyjąstki sie zdarzają ale one tylko potwierdzają regółe .

Odnośnie przyjaźni kobiety z mężczyzną mam tyle do powiedzenia:
"Nie będzie przyjacielem kobiety, kto może być jej kochankiem."
Balzac Honoriusz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A ja uwazam,ze przyjazn miedzy kobieta,a mezczyzna moze istniec i byc na prawde silna i bezinteresowna...sama mam takiego przyjaciela od lat i choc laczono nas w zwiazki,romanse itd...mimo tego ze nie raz probowano nas sklocic ze soba...to wshystko przetrwalo i jest do dzis...8)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jagna pisze:

Odnośnie przyjaźni kobiety z mężczyzną mam tyle do powiedzenia:
"Nie będzie przyjacielem kobiety, kto może być jej kochankiem."
Balzac Honoriusz

Jagno mądre słowa ! , chyba zgadzam sie w 100% z tym co napisałaś !

Tak - eldorado - ja np. chciałabym wiedzieć z kim tu pisze !
Wprowadziłeś nam zament na forum , wiec moze sie ujawnisz ?!
A tak pozatym to jak widzisz u gory tematem jest tu "miss" ,a nie "Admin i jego ukochana ..." ' :!: :!: :!:

pozdrawiam all forumowiczow ;)*

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Eldorado a czy ja Cię znam ? Bo chyba domyślam się o kogo chodzi ... Tylko nie mam pojęcia dlaczego robisz wypominki na forum ??

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Eldorado Ciebie los naprawde musiał mocno skrzywdzić i chcesz zwrócić na siebie uwagę wszystkich robisz zamieszanie by coś działo się wokół Ciebie!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Moim zdaniem przyjaźń w związku między kobietą a męzczyzną istnieje.Dla mnie jest to główny czynnik podtrzymujący związek,w którym najwazniejsza jest szczerość,pomoc i podtrzymywanie na duchu.Wiem że on istnieje,ale trzeba go pielęgnować.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

CZy ELDORADO napewno jest płci męskiej?

Tytuł:
obserwator
obserwator

...Nie znaczy to jednak, ze nie ufam ludziom....Jestem ostrozna, ufam az za bardzo, wierze w dobro, zawsze daje szanse na poprawe, nie spisuje na straty i moze dlatego tak wiele wycierpialam......

Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 19:08 przez dorianna2424, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Cytuj:
Przyjazn DZIEWCZYNA-CHLOPAK istnieje tylko wtedy, gdy tych dwoje chce stworzyc udany zwiazek, byc szczesliwymi, kochac sie, szanowac, dbac o siebie - ja tak to widze....

Zgadzam się z tobą dlatego napisalam "w związku"

Tytuł:
gaduła
gaduła

Kiedyś myślałem, że taka bezinteresowna przyjaźń między kobietą a mężczyzną może istnieć...
Po własnych doświadczeniach wiem, że z czasem jedna z osób pragnie czegoś więcej. Kiedy druga osoba tego nie odwzajemnia - przyjacielska więź staje się słabsza, słabsza, aż w końcu zanika.
Mimo wszystko nadal jestem otwarty na taką przyjaźń, ale muszę wiedzieć, na czym "stoję". Szczerość, zaufanie - 2 bardzo ważne czynniki w relacjach przyjacielskich.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A ja twardo bede sie trzymac przy tym,ze taka przyjazn istnieje 8) , a moze po prostu los dal mi za przyjaciela na prawde wyjatkowego czlowieka? :roll: .... tak on jest na pewno wyjatkowy :D .... Jezeli kiedys dziewczeta traficie na mezczyzne ktory bedzie bezinteresownie "tylko" przyjacielem,nalezy to docenic i nie shukac przyslowiowej dziury w calym :)

Pozdrawiam :wink:

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.