Dzisiaj jest 23 cze 2025, 21:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No cóż przyjaźń damsko - męska to temat rzeka . Superbyłoby gdyby taka przyjaźń mogła istnieć ale często tak nie jest . Szkoda .

Tytuł:
rekrut
rekrut

hehe no wlasnie temat dotyczy miss! a wy wszyscy piszecie o milosci,przyjaciolach i jakis bzdurach!!a ja robie zamieszanie bo tak mi sie podoba!!hihimoze ktos sie dowie odemnie cos ciekawego!!hee pokrzywdzony przez los!co za ciocki tekst!! :roll: leczciue swoje otepiale kopuly!! ktore wam aleks zasmiecil!!hehe

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

eldorado pisze:
hehe no wlasnie temat dotyczy miss! a wy wszyscy piszecie o milosci,przyjaciolach i jakis bzdurach!!a ja robie zamieszanie bo tak mi sie podoba!!hihimoze ktos sie dowie odemnie cos ciekawego!!hee pokrzywdzony przez los!co za ciocki tekst!! :roll: leczciue swoje otepiale kopuly!! ktore wam aleks zasmiecil!!hehe

Widze,ze strashnie Cie boli,ze nikt nie poswieca Ci dluzej uwagi niz przez 5 minut... Twoje jakze prostackie starania o zwrocenie na siebie wiekshej uwagi koncza sie na niczym... i nikt tu nie ma "otepialych kopul" ... czlowieku jezeli jush tu jestes to wypowiadaj sie w sposob jaki przystoi normalnemu cywilizowanemu czlowiekowi i nie obrazaj ludzi na forum...

Tytuł:
rekrut
rekrut

ty glupia p_p_ bede pisal co i sie podoba?? a ty po coo jestes z aleksem zeby zgarnac glowna nagrode?? hihi jestes za wstretna nawet zeby straszyc!hehe

Tytuł:
gaduła
gaduła

Krótki wyciąg z netykiety:

Cytuj:
· nie zwracaj uwagi nigdy publicznie lecz bezpośrednio danej osobie, chyba że jest to osoba już wyjątkowo łamiąca wszelkie reguły (i robi to też publicznie) i po uwadze jej zwróconej najpierw osobiście nie zareaguje.
· jeśli się zwracasz do danej konkretnej osoby raczej pisz z dużej litery "Ty", a nie "ty" i inne jak Ci, Tobie...
· swoje opinie wyrażaj zawsze w sposób kulturalny
· pamiętaj zawsze, że nie jesteś sam jeden na świecie i że nie jesteś najważniejszy

eldorado, przeginasz :twisted:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

eldorado jak jesteś taki/a mądry/a to moze sie przedstawisz. Jesteś kobietą czy mężczyzną. Zazdrość nie jest dobra wiesz. A Twoje teksy są tak płytkie ze szkoda słów.Dlatego też zwiń się lepiej z forum nim Alex się Ciebie pozbędzie.żegnam chłodno i ozięble!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

eldorado pisze:
... a wy wszyscy piszecie o milosci,przyjaciolach i jakis bzdurach!! ...

Skoro miłość i przyjazni to dla Ciebie bzdury ...to ciekawa jestem jaki jest twoj system wartości i rzeczy waznych ?! :roll:
Gdybyś jednak nie zauważyl ( a pewnie nie zauwazyles bo nie raczyles zaglebić sie troszke we wczesniejsze posty , na forum m.in. kandydatki dyskutuja na rozne tematy, bo konkurs "miss" nie opiera sie tylko i wylącznie na wygladzie )

eldorado pisze:
hihimoze ktos sie dowie odemnie cos ciekawego!

nie sądze zeby forumowiczow interesowaly plotki i pogloski ...
Bo sadzac po twoich dotychczasowych postach nic mądrego nie napiszesz , wezmy np to :

eldorado pisze:
ty glupia p_p_ bede pisal co i sie podoba?? a ty po coo jestes z aleksem zeby zgarnac glowna nagrode?? hihi jestes za wstretna nawet zeby straszyc!hehe

Tym co piszesz na forum prezentujesz siebie ...wiec malo tym reprezentujesz , łatwo być takim odwaznym piszac anonimowo - bedac tchorzem :lol: . Obrazajac ludzi i nie ponoszac za to odpowiedzialności - brawo - widzac ze piszesz w rodzaju meskim, zakladam ze jestem mezczyzną , nie sory chlopcem - mezczyzna ma honor, jakas odwage ...przynajmniej ja uwazam ze tak powinno być :!:

Ale co toba kieruje , ze wtracasz sie w sprawy prywatne ludzi ? : kompleksy, zazdrosc, zle doswiadczenia z dziecinstwa :lol: czym moze coś innego ?

Mnie juz ze sie wyraze tak a nie inaczej wQrwiasz ... ale nie Tym ze komentujesz obrazliwie ten konkurs "miss",, bo to swoja droga ! Ale za kogo sie uwazasz obrazajac innych forumowiczow ?! Myslisz ze jestes lepszy ... watpie ...

Moglabym pisac dalej ... ale nie sadze by bylo to warte czegokolwiek ...

Reszte ferajny z forum pozdrawiam bardzo goraco - buziaki :):):)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czesc wszystkim, dlugo sledze sobie to forum i w koncu zabiore glos bo uwazam ze powinnam.

eldorado napisal:
Cytuj:
a noemi to spoko babka z niej przynajmniej jest szczera do bulu!!

Drogi eldorado, a moze i noemi to spoko babka, ale to z nia ludzie nie chca trzymac sztamy bo jej wszystko nie pasuje, a jestes jej przyjacielem dopoki myslisz jak ona. poza tym jej praca pozostawia wiele do zyczenia i to jak traktuje stalych klientow. Na oczach ma tylko takie znaczki $. Sama w sobie jest dumna i pyszna i uwaza ze ma zawsze racje, a jak sie z nia nie zgadzasz to automatycznie stajesz sie wrogiem. Wiec jezeli to jest dla ciebie bycie spoko to znaczy ze ktos ci w glowie przecial tw dwie nitki ktore ptrzymaly ci razem do kupy uszy przy glowie

Jezeli chodzi o alexa to idealem nie jest bo to rzeczywiscie kochas, ktory oglada sie za dziweczynami, jest zaborczo wpatrzony w swoj portalik, ktory stawia na pierwszym miejscu nawet przed kobietami. Mimo to ma jedna ceche, robi to z klasa. Inna sprawa ze takie jego prawo, a tobie nic do tego bo "co wolno wojewodzie...
Sama bedac w jego towarzystwie czuje do niego slabosc, mimo tego ze mnie kiedys zostawil. Zwiazek skonczony, ale nie czuje sie ani pokrzywdzona, ani wykorzystana. Chwile ktore z nim spedzilam na zawsze pozostana w mojej pamieci bo gdyby nie to jego zapatrzenie w swoje www bylby swietnym facetem - romantyk, szarmancki, potrafi zrozumiec kobiete i przede wszystkim nie klamie (w zwiazku). I wiesz co zycze wszystkim takiego partnera. A dziewczyny ktore go znaja same to potwierdza.

Powiedz eldorado co jest lepsze taki facet ktory zmienia partnerki (alex), wobec ktorych jednak jest w porzadku, czy taki ktory jest z jedna caly czas i udaje ze ja kocha, pewnie tylko dlatego ze jest do tego przez nia sama przymuszany :), a jak sie nadarzy okazja to wyjezdza na okoliczne imprezy na ktorych z kolegami wybiera sobie dziewczynki i wychodzi z dyskoteki. (gwoli informacji mowa o twojej spoko babce i jej lovelasie czy tez mezu, bo nie wiem kim jest dla niej) Swoja droga moja kolezanka z Zawidowa sama mnie namawiala na takie imprezy jak ja zabierali zeby sie z nia pobawic i pozniej odwozili do domu. Czy wg. ciebie eldorado, staly zwiazek i oklamywanie kobiety jest lepsze od tego co robi alex ?

Wiesz co ? Moim zdaniem, jestes smieciem, ktory grzmoci "ciocke teksty" zamiast zalatwic sprawe offtopic. Popatrz na siebie, kim jestes i jak niski poziom soba reprezentujesz, juz i tak znizylam sie do twojego poziomu zeby ci odpowiedziec ale obiecuje ci ze drugi raz tego nie zrobie, bo na takich wariatow niestety innego sposobu nie ma jak ignorancja.

nie mam do ciebie szacunku
ps. naucz sie ortografii pacanie (bólu piszemy przez "ó")

jeszcze jedno: dziewczyny, olejcie smiecia, bo jest tylko samcem z epoki kamienia lupanego, ktory pod przykrywka internetu oczernia ludzi o ktorych nic nie wie.

Ostatnio zmieniony 16 mar 2006, 2:19 przez kasia77zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Trzeba Pana/Pania eldorado postawic do "pionu"

;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Pomijając wypowiedzi i odpowiedzi w tym wątku ,jedna sprawa zwróciła moją uwagę.Mianowicie co to jest:jush,wshystko itp.
Jakiś nowy jezyk, czy ja już jestem zbyt zacofany i nie nadążam za najnowszą modą.Chyba kiedy coraz więcej ludzi będzie tak pisać to za kilkanascie lat Język Polski to będzie Polski ale tylko z nazwy.
Czy może to już \jush z lenistwa?Ale pewnie nowa moda nastolatek.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

A czy nasz ADMIN nie może ukrócić tego "oszołoma" wszyscy wiedzą o kim mowa, nie można go zablokować? A może to jakiś człowiek admina, wprowadzony po to by "ożywić akcję" w tej operze mydlanej, bo tak już ten temat zaczynał różowo "trącić". Swoją drogą dziwne, że jeszcze gościa nie zablokowali.

A co do was forumowicze, to nie podejmujcie poprostu dyskusji z palantem, totalna ignora i po niedługim czasie sam gościu odpuści!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

turek pisze:
A czy nasz ADMIN nie może ukrócić tego "oszołoma" wszyscy wiedzą o kim mowa, nie można go zablokować? A może to jakiś człowiek admina, wprowadzony po to by "ożywić akcję" w tej operze mydlanej, bo tak już ten temat zaczynał różowo "trącić". Swoją drogą dziwne, że jeszcze gościa nie zablokowali.

A co do was forumowicze, to nie podejmujcie poprostu dyskusji z palantem, totalna ignora i po niedługim czasie sam gościu odpuści!

Wydaje mi sie,ze Admin nie za bardzo moze takie cos zrobic,gdyz to jest forum,a tu moze kazdy wypowiadac swoja opinie... :roll: Chociaz z drugiej strony ... wypowiedzi tego czlowieka sa niekulturalne i obrazliwe...wobec innych forumowiczow... :evil:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

turek pisze:
może to jakiś człowiek admina, wprowadzony po to by "ożywić akcję" w tej operze mydlanej, bo tak już ten temat zaczynał różowo "trącić".

Jeżeli to prawda to pomysł ciekawy.
Kazdy pomysł na rozruszanie dyskusji dobry.
Moim zdaniem dobrze ,że pojawił się taki użytkownik,który trochę sprowadził na ziemie co niektóre forumowiczki.
Gdyby robił to w bardziej kulturalny sposób to byłoby ok.
Taka równowaga w zachwycaniu sie różnymi rzeczami jest potrzebna.Nie robi tego odpowiednio ,więc nie pochwalam go .
Ale z tym człowiekiem Admina to chyba udzieliła się Turkowi atmosfera w państwie:)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

kasia77zgc pisze:

Jezeli chodzi o alexa to idealem nie jest bo to rzeczywiscie kochas, ktory oglada sie za dziweczynami, jest zaborczo wpatrzony w swoj portalik, ktory stawia na pierwszym miejscu nawet przed kobietami. Mimo to ma jedna ceche, robi to z klasa. Inna sprawa ze takie jego prawo, a tobie nic do tego bo "co wolno wojewodzie...
Sama bedac w jego towarzystwie czuje do niego slabosc, mimo tego ze mnie kiedys zostawil. Zwiazek skonczony, ale nie czuje sie ani pokrzywdzona, ani wykorzystana. Chwile ktore z nim spedzilam na zawsze pozostana w mojej pamieci bo gdyby nie to jego zapatrzenie w swoje www bylby swietnym facetem - romantyk, szarmancki, potrafi zrozumiec kobiete i przede wszystkim nie klamie (w zwiazku). I wiesz co zycze wszystkim takiego partnera. A dziewczyny ktore go znaja same to potwierdza.

Hihi no zrobił się nam tu prawdziwy konfesjonał...
Zdradź nam tylko jeszcze czy życie erotyczne było udane..hehehehe..

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

KIEDY ODBEDZIE SIE KOLEJNE SPOTKANIE MISS,KANDYDATEK,KOMISJI I SYMPATYKOW TEGO PRZEDSIEWZIECIA?? 8)

O ile dobrze kojarze to zostala zaproponowana data 18marca (sobota)? Forumowicze co Wy na to? A moze sa jakies inne propozycje? Warto pomyslec rowniez o miejscu nashego II spotkania :twisted:

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.