Czesc wszystkim, dlugo sledze sobie to forum i w koncu zabiore glos bo uwazam ze powinnam.
eldorado napisal:
Cytuj:
a noemi to spoko babka z niej przynajmniej jest szczera do bulu!!
Drogi eldorado, a moze i noemi to spoko babka, ale to z nia ludzie nie chca trzymac sztamy bo jej wszystko nie pasuje, a jestes jej przyjacielem dopoki myslisz jak ona. poza tym jej praca pozostawia wiele do zyczenia i to jak traktuje stalych klientow. Na oczach ma tylko takie znaczki $. Sama w sobie jest dumna i pyszna i uwaza ze ma zawsze racje, a jak sie z nia nie zgadzasz to automatycznie stajesz sie wrogiem. Wiec jezeli to jest dla ciebie bycie spoko to znaczy ze ktos ci w glowie przecial tw dwie nitki ktore ptrzymaly ci razem do kupy uszy przy glowie
Jezeli chodzi o alexa to idealem nie jest bo to rzeczywiscie kochas, ktory oglada sie za dziweczynami, jest zaborczo wpatrzony w swoj portalik, ktory stawia na pierwszym miejscu nawet przed kobietami. Mimo to ma jedna ceche, robi to z klasa. Inna sprawa ze takie jego prawo, a tobie nic do tego bo "co wolno wojewodzie...
Sama bedac w jego towarzystwie czuje do niego slabosc, mimo tego ze mnie kiedys zostawil. Zwiazek skonczony, ale nie czuje sie ani pokrzywdzona, ani wykorzystana. Chwile ktore z nim spedzilam na zawsze pozostana w mojej pamieci bo gdyby nie to jego zapatrzenie w swoje www bylby swietnym facetem - romantyk, szarmancki, potrafi zrozumiec kobiete i przede wszystkim nie klamie (w zwiazku). I wiesz co zycze wszystkim takiego partnera. A dziewczyny ktore go znaja same to potwierdza.
Powiedz eldorado co jest lepsze taki facet ktory zmienia partnerki (alex), wobec ktorych jednak jest w porzadku, czy taki ktory jest z jedna caly czas i udaje ze ja kocha, pewnie tylko dlatego ze jest do tego przez nia sama przymuszany

, a jak sie nadarzy okazja to wyjezdza na okoliczne imprezy na ktorych z kolegami wybiera sobie dziewczynki i wychodzi z dyskoteki. (gwoli informacji mowa o twojej spoko babce i jej lovelasie czy tez mezu, bo nie wiem kim jest dla niej) Swoja droga moja kolezanka z Zawidowa sama mnie namawiala na takie imprezy jak ja zabierali zeby sie z nia pobawic i pozniej odwozili do domu. Czy wg. ciebie eldorado, staly zwiazek i oklamywanie kobiety jest lepsze od tego co robi alex ?
Wiesz co ? Moim zdaniem, jestes smieciem, ktory grzmoci "ciocke teksty" zamiast zalatwic sprawe offtopic. Popatrz na siebie, kim jestes i jak niski poziom soba reprezentujesz, juz i tak znizylam sie do twojego poziomu zeby ci odpowiedziec ale obiecuje ci ze drugi raz tego nie zrobie, bo na takich wariatow niestety innego sposobu nie ma jak ignorancja.
nie mam do ciebie szacunku
ps. naucz sie ortografii pacanie (bólu piszemy przez "ó")
jeszcze jedno: dziewczyny, olejcie smiecia, bo jest tylko samcem z epoki kamienia lupanego, ktory pod przykrywka internetu oczernia ludzi o ktorych nic nie wie.