Dzisiaj jest 24 cze 2025, 2:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1521 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 102  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

DarkChocolate pisze:
skoro Ty zarzucasz nas mało łosiowymi fotkami to weź choć raz podeślij jakąś stłuczkę przynajmniej w tamtym miejscu.

Nie ma takowego warunku , że łoś = stłuczka...
Można nie stwarzać żadnego zagrożenia , a jednak łosiem być ;)

DarkChocolate pisze:
bo ta Łużycka to już nudna się zrobiła.

Co prawda to prawda...

Piotro pisze:
staram się wyeliminować to miejsce na ulicy Łużyckiej

To dzwoń notorycznie do SM - o wiele lepszy skutek niż fotki w tym wątku ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam ponownie -jeżeli uważacie że są to fotki mało Ł :smt026 osiowate -wrzucajcie sami coś lepszego.Ja akurat tam nie nocuję z aparatem ale często wyjeżdżam z ul.Świętego Jana i diabli mnie biorą jak przez parkujących kierowców na ulicy .Łużyckiej narażam swoje życie jak i pasażerów.A skoro te fotki nudzą kolegów i są mało łosiowate proponuję lekturę Pleyboya,,,,,,,,,,,,,,
Obrazek
na rykowisku ,,ŁOSI,, ustrzelony tym razem Nisan
Obrazek
ta fotka może zobrazuje jaki problem stwarza zaparkowany w tym miejscu pojazd -jak daleko trzeba wyjechać w kierunku osi jezdni aby móc bezpiecznie??? włączyć się do ruchu.. :smt026 -jak widać warunki atmosferyczne nie rewelacyjne ,a hamowanie w takim momencie mało skuteczne ,,zdjęcie wykonane w dniu dzisiejszym.
-I ty możesz się stać celem...... :smt044

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Piotro napisał:
Cytuj:
narażam swoje życie jak i pasażerów

No co racja to racja.Jak kierowca podczas jazdy zajmuje się robieniem zdjęć to ja wcale się nie dziwię że naraża swoje życie, pasażerów no i innych członków ruchu szczególnie w takich warunkach pogodowych. Zastanów się nad sobą a potem wytykaj błędy innym no i zacznij w końcu korzystać z możliwości dzwonienia na SM w celu pomocy w Twoim spędzającym sen z powiek problemie. :twisted:

A ja dorzucę takiego oto łosia. Upolowany na Przedmieściu Nyskim

Obrazek

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Stadko łosi – bez komentarza.
Obrazek
]:->

Ostatnio zmieniony 09 paź 2009, 8:38 przez MARUNIO, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

problem leży raczej w wykonaniu połączenia a raczej zakończenia chodnika z parkingiem.chyba,że się mylę?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie o chodniku myślałem, a raczej o porządku na parkingu.

Tytuł:
pismak
pismak

Czy tylko ja nie rozumiem co autor miał na myśli?

Tytuł:
obserwator
obserwator

w takim razie jeżeli chodzi o rozkład aut na parkingu to ja zapraszam np. na ul.Konarskiego w dniu roboczym.tam dopiero jest aut"ładnie "zaparkowanych.nie rzadko mogłyby się zmieścić nawet dwa auta.ale co tam kierowcy stawiają tak bezmyślnie auta aby może im nikt drzwi wsiadając nie poobijał.foto zamieszczę jak coś ustrzelę. zapewne takich ulic u nas jest więcej.

Tytuł:
pismak
pismak

Zatroskany rodzic przyjechał na wywiadówkę do szkoły nr 2. W tym miejscu jest postawiony znak zakaz zatrrzymywania się. Zaradny kierowca postawił samochód na chodniku... :smt021

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

PiTeK pisze:
Zaradny kierowca
To chyba należy czytać - IMBECYL.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

A, to i ja coś dorzucę w temacie "nie parkuj jak łoś" tylko tu raczej o klępę idzie nie łosia ;) Otóż klępa podjechała dzisiaj ok. godziny 16:35 pod budynek Gerdy na Boh. II AWP i pomimo wolnych miejsc na parkingu (gdzie sam stacjonowałem ;) ) POstanowiła zostawić swój powóz w ten oto sposób :roll: :

Od siebie tylko tyle dodam, że autko było zaparkowane jakieś 30 cm od krawężnika, skutecznie utrudniając ruch innym pojazdom, nie wspominając o skręcie w prawo na tym skrzyżowaniu :roll: Rejstracji nie podaję, bo i tak policja nie robi z tego użytku (dla wprawnego oka jest do odczytania ;) ) Szkoda, że nie przejeżdzał tam akurat żaden patrol policji, bo na dobrą sprawę, to było prawie pod ich nosem :| Ja stałem tam przez 15 min. i odjechałem, już w tym czasie ten pojazd narobił innym użytkownikom drogi sporych utrudnień w ruchu.. :roll: Moim zdaniem - Klępa roku!!!! ]:->

Ostatnio zmieniony 14 wrz 2009, 22:03 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

to skrzyżowanie to standard.ile tu Łosi parkuje.tylko brak aparatu zawsze. a spróbujcie wyjechać na główną...
zresztą wyjazd ze straży na kostkę to nie lada wyczyn,szczególnie kiedy zastawione jest przy samym wyjeździe większymi autkami.nic nie widać czy coś nadjeżdża.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dziś rano byłem świadkiem jak straz miejska interweniowała koło kiosku na ul. Łużyckiej, było to ok godz 9.20. Nie wiem czy wypisywali mandaty ale bynajmniej rozmawiali z kierowcami. Ciekawe czy to tylko jednorazowa interwencja czy będzie takich więcej? Chyba czytaja to forum hehe.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Obrazek

Około 15:00 na ul. Poniatowskiego.

Łoś bardzo młody, pewnie dopiero co zrobił prawo jazdy. Może wezwanie na komendę policji i mandat nauczyłoby go respektować przepisy i darzyć szacunkiem innych uczestników ruchu kołowego i pieszego?

Ostatnio zmieniony 16 wrz 2009, 16:29 przez viper126pzgc, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Dzisiejsze duże ŁOSISKO z ulicy Łużyckiej........

Ostatnio zmieniony 17 wrz 2009, 15:23 przez akitu, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1521 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 102  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.