zubek pisze:
Ależ ja się nie czepiam
NIe powiedział że akurat Ty, ale inny pracownik muzeum wyraził zażenowanie...
neandertalski pisze:
Asafa napisał/a:
neandertalski napisał/a:
a mnie to w sumie dziwi, że NOP jako organizacja niby narodowa, przy takiej okazji jak 11 listopada, 90 rocznica itd, sadzi tylko jakieś kocopoły na tym forum nie wiadomo o czym
Kocopoły?? gdybyście tu nie obrażali Nopu to pewnie i tych "kocopołów" by nie było
a co Wy tacy obrażalscy nagle, podobno nietolerancja to Wasz chleb powszedni, Twoja biała koleżanka zresztą to potwierdziła. nawet rocznicy nocy kryształowej nie odpuścicie i Ty chcesz mówić o obrażaniu NOPu???
nie prowadzicie, zadnej pracy u podstaw, ze tak powiem, w kółko epatujecie prowokacją i zarzutem, nawet w kwestii święta narodowego, choć paradoksalnie święto narodowe to jakby święto wszystkich Polaków - nawet tych żydowskiego pochodzenia, czy Wam się to podoba czy nie. i nie każdy musi tego dnia ze szturmówką ruszać na ulicę.
mitologia ginących dla ojczyzny, mnie z wiekiem coraz mniej wzrusza, bardziej chciałbym widzieć bohaterów dla ojczyzny pracujących, a Wy umiecie tylko WALCZYĆ o lepsze jutro.
Może nie obrażalscy tylko nie pozwalający żeby każdy kto chce mógł się czepiać. Po za tym ja nie jestem z NOPU

)
andrzejz pisze:
przekorny napisał/a:
No nie,...bez urazy, ale jeśli chodzi o prowokację i nieustanne stawianie zarzutów, to Ty bijesz ich na głowę.

Swoją drogą, zarząd NOP powinien na poważnie rozważyć możliwość obdarowania Ciebie odznaką Honorowego Członka Zgorzeleckiego Koła NOP.
Nikt, z całym zgorzeleckim składem osobowym członków tej partii włącznie, nie wniósł tyle pracy w ich popularyzację i zaangażował tak wiele energii co Ty w nagłośnienie faktu, że istnieją i prężnie działają w naszym mieście.

dokladnie! nigdy nie wiedzialem o ich istnieniu, a teraz zaczynam ich nawet lubic!

czesc forumowiczow wykonala tutaj niezle karmienie trolli!
w kazdym temacie nop, w lodowce nop, pod lozkiem nop.. no i po co sie odzywali?

Neandertalski zrobił reklame i teraz już dużo ludzi wie o istnieniu tej partii a to chyba dobrze dla niej ;p