Dzisiaj jest 22 cze 2025, 20:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1317 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 88  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Grzegorz pisze:
Dr. Dre pisze:
Gdzie będzie grał PGE TURÓW ZGORZELEC podczas remontu czy rozbudowy?

Czy jeśli dam Ci satysfakcjonujące rozwiązanie, to wystarczy Ci?
Czy będziesz dalej, jak dziecko histerycznie argumentował.
Nie!! ... Bo nie!!?

1. Dobrze proszę o wskazanie satysfakcjonującego mnie i resztę kibiców miejsca!

2. Jak na razie to Ty piszesz: Nie !!! ...bo nie!! Wypisując informacje, nie podparte faktami. Czysta demagogia, populizm, zamęt, tendencja. Generalnie ŻĄDZA WŁADZY!

Grzegorz pisze:
Doktorze mam jednak na względzie Twój młody wiek na tym forum, więc rozumiem Twoje czyste intencje. Poczekam aż czas je nieco przybrudzi.

ha ha ha ha...Tymi słowami potwierdzasz Twoje złe intencje. Mam nadzieje, że mój czas nigdy ich nie zmąci. Twój wiek, czyli 99 lat dowodzi, zgodnie z Twoją tezą "czasu(wieku) i brudu”, że masz złe intencje. Ja nie uważam, aby wiek miał tu jakieś znaczenie. Ludzi dziele na mądrych i głupich, złych i dobrych a nie na młodych i starych!

Grzegorz pisze:
Jesteś tutaj od 08-01-2010 roku. W stosunku do wszystkich powinieneś się tak zachowywać i przejawiać ograniczone zaufanie.

Tutaj to ja nie wiem, o co Ci chodzi. To nie data urodzenia Grzegorzu to czas rejestracji, a życie nie zaczyna się od tego momentu.

Ostatnio zmieniony 26 sty 2010, 11:22 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Dr. Dre pisze:
Tutaj to ja nie wiem, o co Ci chodzi. To nie data urodzenia Grzegorzu to czas rejestracji, a życie nie zaczyna się od tego momentu.

Życie na tym forum zaczyna się od dnia rejestracji.
To ... Gdybyś nie zrozumiał

Dr. Dre pisze:
satysfakcjonującego mnie i resztę kibiców miejsca

Jesteś EGOISTĄ!!
Sądziłem, że zależyt Ci na zawodnikach.
No cóż ... może się człowiek pomylić.

Nie liczy się wg Ciebie zawodnik a czysta Twoja przyjemność .. no no ..
I kto tu z gruntu jest zły?

Dr. Dre pisze:
Twój wiek, czyli 99 lat dowodzi

Jeszcze raz .. nie o wiek chodzi a o staż na forum.
Młody jesteś ...
Niecierpliwy...
i do tego chyba młody i niedoświadczony.
P
G
a za 292 dni ..

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Grzegorz pisze:
Dr. Dre pisze:

Życie na tym forum zaczyna się od dnia rejestracji.
To ... Gdybyś nie zrozumiał.

Moje poglądy ukształtowało życie a nie forum...

Grzegorz pisze:
Dr. Dre pisze:
satysfakcjonującego mnie i resztę kibiców miejsca

Jesteś EGOISTĄ!!
Sądziłem, że zależyt Ci na zawodnikach.
No cóż ... może się człowiek pomylić.

Nie liczy się wg Ciebie zawodnik a czysta Twoja przyjemność .. no no ..
I kto tu z gruntu jest zły?

Na Twoje manipulacje odpowiadam: Gdybyś był kibicem PGE KWB TURÓW Zgorzelec wiedziałbyś, że kibic i drużyna to jedno.

Grzegorz pisze:
Dr. Dre pisze:
]Twój wiek, czyli 99 lat dowodzi

Jeszcze raz .. nie o wiek chodzi a o staż na forum.
Młody jesteś ...
Niecierpliwy...
i do tego chyba młody i niedoświadczony.
P
G
a za 292 dni ..

Za młody: dziękuje! Niecierpliwy: może? Niedoświadczony: w rozpoznawaniu nieuczciwości: doświadczony wystarczająco.

Pozdrawiam i bez odbioru...

Dodam aby nikt nie zapomniał:

Ściągnięte z http://www.polskikosz.pl/...tku_marca_.html

Słowa nowego prezesa zarządu Polskiej Ligi Koszykówki Jacka Jakubowskiego

" Minimalny budżet na następne rozgrywki to najprawdopodobniej 2,5 miliona złotych, ale w kolejnych latach ta suma ma być powiększana. W przyszłości nowe władze chcą sytuacji, w której mecze rozgrywane będą w halach o pojemności co najmniej 3000 miejsc (alternatywą jest przedstawienie planu rozbudowy lub budowy obiektu w ciągu dwóch lat). Utrzymana zostanie możliwość wykupienia dzikiej karty, ale możliwe, że liga zaprosi do uczestnictwa duże miasta (np. Wrocław, Łódź, Kraków), które nie będą musiały płacić dodatkowych pieniędzy. Jakubowski chce, by w sezonie 2010/2011 na parkiecie nadal musiało przebywać dwóch polskich zawodników. "

Ostatnio zmieniony 26 sty 2010, 12:41 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

To jak ja jestem najstarszy z Was jeśli chodzi o staż na forum to znaczy że mam najwięcej racji?? Chyba nie. Decyzja dotycząca wymogów hali jest napisana niejasno, bo mówi się o PRZYSZŁOŚCi nie określając jej dokładnie. Nie rozumiem fanatyków Turowa jak mogą tak egoistycznie patrzeć na świat, NIE TYLKO HALA SIĘ LICZY. Pomimo że kibicem wszelakiej koszykówki jestem odkąd pamiętam, kibicem Turowa jestem od 1994 roku - wtedy pierwszy raz byłem na meczu jako małolat JESTEM PRZECIW BUDOWIE HALI ZA WSZELKĄ CENĘ TYM BARDZIEJ Z MIEJSKICH PIENIĘDZY. Dlaczego? Bo uważam że modernizacja istniejącej hali to lepsze rozwiązanie. Na pytanie Dr Dre gdzie będzie podczas modernizacji grał turów odpowiem BYLE GDZIE ŻEBY TYLKO DOPUŚCILI DRUŻYNĘ DO GRANIA może być miasto w Czechach, Niemczech, whatever... Na modernizację hali może jeszcze by nas było stać, NA BUDOWĘ NOWEJ NAS NIE STAĆ I ZROZUMCIE TO FANATYCY TUROWA! To Tylko dla Was Turów to całe życie a jest was może4-5 tysięcy a to 20% populacji Zgorzelca. Jak w dalszym ciągu będzie bicie piany nad halą na którą tak na prawdę mamy może 10% potrzebnych funduszy wejdą w życie przepisy przytoczone przez Dre i będzie pupka blada, nie będzie Turowa w ekstraklasie bo dopiero wtedy nie będzie miał gdzie grać. Choć może wtedy wrócą czasy niższych lig i będziemy mieli prawdziwą "swoją" drużynę :) Pewnie zaraz posypią się na mnie gromy fanatyków - nie fanów, ale trzeba patrzeć na świat szeroko, a nie wąskim spojrzeniem widząc tylko drużynę, której los w głównej mierze NIE ZALEŻY OD MIASTA tylko od sponsora który łoży na nią pieniądze.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Namruf pisze:
Choć może wtedy wrócą czasy niższych lig i będziemy mieli prawdziwą "swoją" drużynę :) .

Uwielbiam sentymentalnych Panów, łza się w oku kręci. Saturatory też były fajne i wata cukrowa, w ogóle kiedyś było fajnie. Ten postęp przeraża. Walonki i na ściernisko. Teraz tylko wszędzie czarni i w dodatku jankesi fuuuujjjjj

Tytuł:
pismak
pismak

Dr. Dre pisze:
Gdybyś był kibicem PGE KWB TURÓW Zgorzelec wiedziałbyś, że kibic i drużyna to jedno

no to ja nie widzę problemu. Jak zacznie się modernizacja hali i PGE Turów przeniesie się z treningami i meczami np. do Liberca to prawdziwy kibic pójdzie z drużyną (wszak kibic i drużyna to jedno), wynajmie mieszkanie na ten czas i będzie mieszkał tam gdzie drużyna. A jak się okaże, że PGE Turów przeniosą do Wrocławia na stałe to prawdziwy kibic sprzeda lokum w Zg-u, zwolni się z pracy i kupi "chatę" we Wrocku tam też znajdzie sobie pracę. Czy może jednak kibica nie stać na realizacje pięknego sloganu: kibic i drużyna to jedno??? Jak przeczytałem cytat powyżej to skojarzyłeś mi się z pewnym artykułem z gazety gdzie przytoczone były wypowiedzi kiboli, że za drużynę są w stanie oddać własne życie i sprzedać własną matkę..... wrrrrr fanatyzm w pełnym blasku.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

makaron pisze:
A jak się okaże, że PGE Turów przeniosą do Wrocławia na stałe to .....

...będzie największe zdziwienie mieszkańców Wrocławia. Taka wielka dziura o głębokości 200m w centrum miasta. Ha Ha Ha Ha :smt021 Takie przedsięwzięcie jest zdecydowanie nierealne. Poza tym we Wrocławiu nie ma węgla!

P.S. Nie przesadzaj!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dzisiaj na sesji Burmistrz przedstawi swoją wizję budowy hali. Ciekaw jestem co powie?

Tytuł:
pismak
pismak

Dr. Dre pisze:
Poza tym we Wrocławiu nie ma węgla!

To akurat nie ma nic do rzeczy.
To sponsor decyduje jaki klub sponsoruje. Wystarczy, że PGE połączy obecne spółki w jedną z siedziba zarządu np. we Wrocławiu, pozbawi osobowości prawnej kopalnię i elektrownię i na prezesa zostanie wybrany Wrocławianin (np. koleżka Schetyny) decyzja o zmianie drużyny i myk mamy PGE Wrocław.
To jest oczywiście czarny scenariusz ale jak najbardziej możliwy.

Tytuł:
pismak
pismak

makaron pisze:
Dr. Dre pisze:
i myk mamy PGE Wrocław.

Makaronie a ja problemu nie widzę, bo wtedy nasz Doktorek dyga co tydzień na mecz do Wrocławia.
Przecież nie wyprze się drużyny?
Bo kibic i drużyna to jedno, ktoś tak powiedział.
Aha .. i na treningi też będzie dojeżdżał.

Chyba Doktorek zapultany został przez sentrymentalnych "PANÓW" w kozi róg i tak za bardzo nie wie, jak z tego wybrnąć.
Pewni porzuci nicka i zaloguje się pod następnym.
TTTM

[ Dodano: Sro Sty 27, 2010 9:02 am ]
jendrzej pisze:
Ciekaw jestem co powie

Ciekawe, czy będzie spawozdanie video ... poza sprawozdaniem Aleksandra?

P
G

a ja za 291 dni ...

Ostatnio zmieniony 27 sty 2010, 9:03 przez Grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

makaron pisze:
Dr. Dre pisze:
Poza tym we Wrocławiu nie ma węgla!

To akurat nie ma nic do rzeczy.
To sponsor decyduje jaki klub sponsoruje. Wystarczy, że PGE połączy obecne spółki w jedną z siedziba zarządu np. we Wrocławiu, pozbawi osobowości prawnej kopalnię i elektrownię i na prezesa zostanie wybrany Wrocławianin (np. koleżka Schetyny) decyzja o zmianie drużyny i myk mamy PGE Wrocław.

Oczywiście wszystko jest możliwe, ale to jest gdybanie. PGE jest sponsorem naszej drużyny i nie słyszałem, aby zapowiadał przeniesienia sponsoringu na inna drużynę. Schetyna jak pamiętam do na jednym z meczy w Zgorzelcu oficjalnie zapowiedział budowę nowej hali i dofinansowanie z budżetu państwa. Czyli wnioskuje, że jest znacznie większe prawdopodobieństwo pozostania PGE w KS Turów Zgorzelec niż jego odejście. Po co więc mącić i gdybać. Powinno się cieszyć i dopingować.

[ Dodano: Sro Sty 27, 2010 9:16 am ]

Grzegorz pisze:

Chyba Doktorek zapultany został przez sentrymentalnych "PANÓW" w kozi róg i tak za bardzo nie wie, jak z tego wybrnąć.
Pewni porzuci nicka i zaloguje się pod następnym.

Bawisz mnie :smt082

[ Dodano: Sro Sty 27, 2010 9:33 am ]
Posiadam wyłącznie jeden nick i nie zamierzam tego zmieniać. Napędzanie rozmowy nickami klonami to dziecinada.

Ostatnio zmieniony 27 sty 2010, 9:17 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak

Szanowny Doktorku

Dr. Dre pisze:
Pozdrawiam i bez odbioru...

I kto tu kogo bawi?
Jesteś niekonsekwentny.

Nie pisałem do Ciebie, wzwiązku z Twoim życzeniem.
Ty mnie czytasz z wypiekami na twarzy ....
Może jednak zajmij się pozyskiwaniem kibiców na mecze a nie bezsensownym biciem piany ze mną o praktycznie nie mające znaczenia tematy.

Mnie nie przeszkadza sport skierowany dla mieszkańców Zgorzelca a Tobie przeszkadza, odnoszę takie wrażenie, moja osoba ... no cóż .. mam szerszy horyzont.
Widzę nie tylko Koszykówkę.
Piłkę nożną też widzę i bopks widzę i sztuki walki też widzę, więc chyba rozumiesz ..

Przestań się bawić zacznij pracować

P
G

za 291 dni

Ostatnio zmieniony 27 sty 2010, 9:40 przez Grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Grzegorz pisze:
Szanowny Doktorku

Nie pisałem do Ciebie,

ale o mnie...

Grzegorz pisze:
Przestań się bawić zacznij pracować

mam podzielna uwagę, ale oki masz rację...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. Modernizacja starej hali wyniesie ponad 35 milionów. Nie ma co odgrzewać starego kotleta. Osobiście nie wyobrazam sobie jak mozna tę "tanz budę" zmodernizować aby hala była nowoczesna, funkcjonalna i spełniała wszystkie standardy.
2. Jeżeli miasto zdecyduje się na modernizację starej hali to klub musi grać w Polsce. Nie ma takiej opcji mowiącej, ze w plk Turów mógłby grać w Niemczech bądź w Czechach. Co innego puchary
3. Jezeli nie powstanie nowoczesny obiekt, w momencie wejścia przepisów nowej władzy w plk w życie ( pomijając okres budowy hali i warunkowego dopuszczenia zespołu ) to PGE tym bardziej oleje Zgorzelec.
4. Popieram "Doktora" na forum mamy do czynienia z zaściankowością, prowincjonalnym podejściem i krótkowzrocznością. Za wszelką cenę właśnie hala- kompleks powinna powstać!!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
4. Popieram "Doktora" na forum mamy do czynienia z zaściankowością, prowincjonalnym podejściem i krótkowzrocznością. Za wszelką cenę właśnie hala- kompleks powinna powstać!!!!

To mi się podoba "za wszelką cenę!" to jest dopiero krótkowzroczność!!! wybudujmy halę ale kto spłaci kredyt i kto to potem utrzyma to już niech się inni martwią.

Mam jeszcze jedną propozycję, żeby nie było że jestem jakimś krytykantem :lol:
Powinniśmy zwiększyć budżet Nysy Zgorzelec do kilkudziesięciu milinów Euro kupić dziesięciu światowych zawodników, wybudować stadion na 15 tyś i będzie git.
Piłką nożną interesuje się więcej osób niż koszykówką - nawet w Zgorzelcu :grin:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1317 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 88  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.