Grzegorz pisze:
Dr. Dre pisze:
Tutaj to ja nie wiem, o co Ci chodzi. To nie data urodzenia Grzegorzu to czas rejestracji, a życie nie zaczyna się od tego momentu.
Życie na tym forum zaczyna się od dnia rejestracji.
To ... Gdybyś nie zrozumiał.
Moje poglądy ukształtowało życie a nie forum...
Grzegorz pisze:
Dr. Dre pisze:
satysfakcjonującego mnie i resztę kibiców miejsca
Jesteś EGOISTĄ!!
Sądziłem, że zależyt Ci na zawodnikach.
No cóż ... może się człowiek pomylić.
Nie liczy się wg Ciebie zawodnik a czysta Twoja przyjemność .. no no ..
I kto tu z gruntu jest zły?
Na Twoje manipulacje odpowiadam: Gdybyś był kibicem PGE KWB TURÓW Zgorzelec wiedziałbyś, że kibic i drużyna to jedno.
Grzegorz pisze:
Dr. Dre pisze:
]Twój wiek, czyli 99 lat dowodzi
Jeszcze raz .. nie o wiek chodzi a o staż na forum.
Młody jesteś ...
Niecierpliwy...
i do tego chyba młody i niedoświadczony.
P
G
a za 292 dni ..
Za młody: dziękuje! Niecierpliwy: może? Niedoświadczony: w rozpoznawaniu nieuczciwości: doświadczony wystarczająco.
Pozdrawiam i bez odbioru...
Dodam aby nikt nie zapomniał:
Ściągnięte z
http://www.polskikosz.pl/...tku_marca_.html
Słowa nowego prezesa zarządu Polskiej Ligi Koszykówki Jacka Jakubowskiego
" Minimalny budżet na następne rozgrywki to najprawdopodobniej 2,5 miliona złotych, ale w kolejnych latach ta suma ma być powiększana.
W przyszłości nowe władze chcą sytuacji, w której mecze rozgrywane będą w halach o pojemności co najmniej 3000 miejsc (alternatywą jest przedstawienie planu rozbudowy lub budowy obiektu w ciągu dwóch lat). Utrzymana zostanie możliwość wykupienia dzikiej karty, ale możliwe, że liga zaprosi do uczestnictwa duże miasta (np. Wrocław, Łódź, Kraków), które nie będą musiały płacić dodatkowych pieniędzy. Jakubowski chce, by w sezonie 2010/2011 na parkiecie nadal musiało przebywać dwóch polskich zawodników. "