BELUSHI pisze:
Będziesz sam wykuwał ten napis? Jesteś wrogiem kartonu, jako środka wyrazu niezadowolenia mieszkańców EUROPAMIASTA z dotychczasowych działań magistratu?(
Nie, nie bedę. Dla mnie może zostać tak jak jest teraz.
Co do kartonu to zapytam Cię: Liczysz na to, że jak zawiesisz kawałek tektury to urzędnicy z magistratu uderzą się w pierś, stwierdzą że zaniedbali tak istotną sprawę i ruszą w te pędy reaktywować tablicę?

Ja w to nie wierzę! Ale tobie życzę powodzenia przy wycinaniu tektury
Do bombasa:
bombas3 pisze:
Skoro umieściliśmy cos takiego, to dbajmy, aby nam tego nie kradziono,
bombas3 pisze:
uważam za dobry, ale jego adresat to Burmistrz albo Rada Miasta
to w końcu zdecyduj się czy my mamy dbać czy Burmistrz z Radą Miasta?
Co do Goerlitz to pewnie podeszli do "tematu" od strony praktycznej: "nie damy mieszkańcom tablicy to nie skradną jej i w to miejsce nie zawieszą kartonu więc nie będzie problemu".
PS: A tak patrząc z innego punktu widzenia to Belushi wyglądasz mi na "prowokatora i zaplutego karła reakcji nasłanego przez imperialistów"

Siejesz zamęt i chcesz skłócić we współdziałaniu z niejakim bombasem lud pracujący EUROPAMIASTA poprzez prowokacyjne działania (pewnie sam "buchnąłeś" tablicę i teraz chcesz wywieszać tekturę)

Należy Cię (w zasadzie Was) natychmiast zlustrować, zdekomunizować i poddać pod osąd "władzy ludowej" (tzn. władzy PiS-owej i magistratowi)