Dzisiaj jest 16 cze 2025, 23:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Taurogiński
Czas głosowania minął 12 kwie 2006, 17:03
Polecam 50%  50%  [ 1 ]
Nie polecam 0%  0%  [ 0 ]
Nigdy już tam nie pojadę. 50%  50%  [ 1 ]
Liczba głosów : 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Witaj gobo007 jak chcesz sie pozbyc kasy polecam
warsztacik na Boleslawieckiej kolo szrotu (Jury)
robi ok i kasuje :shock: :shock: :shock: OK

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Chyba nie skorzystam:) ale dzieki za propozycje...
Najgorsze jest to,ze czesto cena za te sama usluge jest kilkukrotnie wyzsza w roznych warsztatach o podobnym poziomie wyposazenia, narzedzi diagnostycznych itd. Nie cierpie warsztatow, gdzie wlasiciciel roztacza wizje jaki to on jest wspanialy na tle innych, a w rzeczywistosci chce czlowieka ogolocic z tylu zlociszy ilu sie tylko da.
Takich warsztatow w Zgorzelcu tez nie brakuje. Sa blacharze, do ktorych wraca sie po pol roku z bablami na nadkolach, a sa tacy, do ktorych nie mozna sie dobic, bo maja tyle zamwien i do tego sa drodzy..
Ja juz sie nauczylem,ze najtaniej nie znaczy najlepiej, tak samo jak i tego,ze najdrozej znaczy czesto gorzej niz u firm slabych, z cienkimi mechanikami bez polotu, krojacymi za byle duperele setki zlotych.
Zwykle zdaje sie na opinie znajomych, ktorzy juz pozaliczali okolicznych mechanikow i wtedy sam jade na rekonesans. Jesli ktos mnie nie przekona, to jego strata, a ze nie lubie cwaniakow, to nie daje im zarobic. Nie cierpie ludzi nieslownych, naginajacych terminy, robiacych cos od wielkiej laski - kij im w krzyz...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

DAREK pisze:

Jeśli masz na myśli ten na poczatku ul.Kopernika, to tak. Kasuje pożądnie i robi pożądnie.
Ale pokaż mi mechanika w Zgorzelcu ,u którego pojawiają się Jaguary,Maseratii,czy najwyższe modele Mercedesa czy BMW.
Kadeta czy Golfa tam nie wiidziałem.
Facet jest mgr.inż i jest to warsztat dla włascicieli aut po kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy złotych,więc normalne,że jest drogo.
Pozatym wystarczy wejść do środka i zobaczyć jak to tam wszystko wygląda.Podejżewam,że czyściej niż gdzie niegdzie w szpitalu.:)
Mając auto za 240 tys zł.oddasz do Heńka ze Studnisk?

Tytuł:
obserwator
obserwator

bardzo przepraszam, ale co chcesz od Henia???

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

petec pisze:
bardzo przepraszam, ale co chcesz od Henia???

"Pan Henio" oczywiście przysłowiowy jak "Zenek"czy inny ziomek.
Pewnie naprawiałby wtrysk młotkiem.
Zdiagnozowałby usterke np.Jaguara śrubokrętem itp.
Mechanik,a "kowal"robi róznicę.

Tytuł:
pismak
pismak

pan mgr inz. Olechnowicz naprawia zawieszenie w ibizie walac mlotem po drazku i urywajac jedna srube. Wczesniej proponuje wymiane silnika, skrzyni biegow, lozysk a najlepiej calego auta. Ma braki w kulturze i podnosi glos na klienta, a na koniec raczy tekstem w stylu "Trzeba bylo kupic forda sierre" :shock:
XXXXXX XXXXXXX a jak juz cos z laski wymieni: np lozysko, to inna rzecz zepsuje( konieczna wymiana drazka w innym warsztacie po jego naprawach)
Zdecydowanie nie polecam.

przestrzegam przed zbyt barwnym wyrażaniem opinii na temat osób trzecich. Zgodnie z Konstytucją RP każdy ma prawo do wyrażania swojej krytyki, ale nie wolno naruszać godności osób trzecich. Mam nadzieję że to jest jasne ?! /admin
Przyznaje ze przesadzilem i przepraszam.

Tytuł:
pismak
pismak

xionc pisze:
pan mgr inz. Olechnowicz naprawia zawieszenie w ibizie walac mlotem po drazku i urywajac jedna srube. Wczesniej proponuje wymiane silnika, skrzyni biegow, lozysk a najlepiej calego auta. Ma braki w kulturze i podnosi glos na klienta, a na koniec raczy tekstem w stylu "Trzeba bylo kupic forda sierre" :shock:
XXXXXX XXXXXXX a jak juz cos z laski wymieni: np lozysko, to inna rzecz zepsuje( konieczna wymiana drazka w innym warsztacie po jego naprawach)
Zdecydowanie nie polecam.

przestrzegam przed zbyt barwnym wyrażaniem opinii na temat osób trzecich. Zgodnie z Konstytucją RP każdy ma prawo do wyrażania swojej krytyki, ale nie wolno naruszać godności osób trzecich. Mam nadzieję że to jest jasne ?! /admin
Przyznaje ze przesadzilem i przepraszam.

A ja mam idealnie PODOBNĄ opinię NEGATYWNĄ o tym panu.
JA odnioslem wrazenie,że jego zyski w zdecydowanej mierze pochodzą z B. wysokich cen, a nie z ILOŚCI dobrych napraw.
Stara sie stworzyc wrażenie,ze jego warsztat jest dla luksusowych samochodów, i wtedy dyktuje luksusowa cene.
Gość ściemnia czesto.
Gdy klient prośi o szczegóły, wtedy zaczyna go sztorcować, by 'zmiekł".
Woda sodowa buzuje temu panu w główce.
To jest moja opinia, i mam do niej prawo.
I proszę mnie za to podac do sadu.

PS.
do admina
Proszę jednoznacznie wskazać, który akapit wczesniejszych wypowiedzi narusza GODNOŚĆ tego pana?
Takie negatywne wypowiedzi uderzaja w PODSTAWY egzystencji ZINFO? Stąd ten ostry ton?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ernesto pisze:
DAREK pisze:

Jeśli masz na myśli ten na poczatku ul.Kopernika, to tak. Kasuje pożądnie i robi pożądnie.
Ale pokaż mi mechanika w Zgorzelcu ,u którego pojawiają się Jaguary,Maseratii,czy najwyższe modele Mercedesa czy BMW.
Kadeta czy Golfa tam nie wiidziałem.
Facet jest mgr.inż i jest to warsztat dla włascicieli aut po kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy złotych,więc normalne,że jest drogo.
Pozatym wystarczy wejść do środka i zobaczyć jak to tam wszystko wygląda.Podejżewam,że czyściej niż gdzie niegdzie w szpitalu.:)
Mając auto za 240 tys zł.oddasz do Heńka ze Studnisk?

WITAM
majac na poczontku mgr.inz o niczym nie swiadczy spotkalem takich i to filozofy.nie obrarzajac innych
Wezmy SEMENA nie ma mgr inz chlopak pojetny zna sie na zeczy tani i Jaguarki czy tam BMW naprawia i to sporo jak tza to nawet poloneza robi

Tytuł:
obserwator
obserwator

DAREK pisze:

WITAM
majac na poczontku mgr.inz o niczym nie swiadczy spotkalem takich i to filozofy.nie obrarzajac innych
Wezmy SEMENA nie ma mgr inz chlopak pojetny zna sie na zeczy tani i Jaguarki czy tam BMW naprawia i to sporo jak tza to nawet poloneza robi

filozofy nie filozofy ale takich ortografów jak Ty to pewnie nie robią ;-)

Tytuł:
VIP
VIP

z_drw pisze:
PS.
do admina
Proszę jednoznacznie wskazać, który akapit wczesniejszych wypowiedzi narusza GODNOŚĆ tego pana?
Takie negatywne wypowiedzi uderzaja w PODSTAWY egzystencji ZINFO? Stąd ten ostry ton?

odszukaj "xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx" w powyższej wypowiedzi - na szczęście nie miałeś okazji tego przeczytać, ale ważne że xsionc wie o co chodzi

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

petec pisze:
DAREK pisze:

WITAM

filozofy nie filozofy ale takich ortografów jak Ty to pewnie nie robią ;-)

Daj spokój .Może pisał szybko i nie miał słownika pod ręką:):):)
Polskie znaki-zero
Przecinki-zero
Spróbujcie przeczytać to tak jak jest napisane:):)

A Semenowicz,tak,to chyba naljepszy mechanik w okolicy.
Tez już gdzieś o nim pisałem.

WoW powiało grozą:)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.