xionc pisze:
pan mgr inz. Olechnowicz naprawia zawieszenie w ibizie walac mlotem po drazku i urywajac jedna srube. Wczesniej proponuje wymiane silnika, skrzyni biegow, lozysk a najlepiej calego auta. Ma braki w kulturze i podnosi glos na klienta, a na koniec raczy tekstem w stylu "Trzeba bylo kupic forda sierre"
XXXXXX XXXXXXX a jak juz cos z laski wymieni: np lozysko, to inna rzecz zepsuje( konieczna wymiana drazka w innym warsztacie po jego naprawach)
Zdecydowanie nie polecam.
przestrzegam przed zbyt barwnym wyrażaniem opinii na temat osób trzecich. Zgodnie z Konstytucją RP każdy ma prawo do wyrażania swojej krytyki, ale nie wolno naruszać godności osób trzecich. Mam nadzieję że to jest jasne ?! /adminPrzyznaje ze przesadzilem i przepraszam.
A ja mam idealnie PODOBNĄ opinię NEGATYWNĄ o tym panu.
JA odnioslem wrazenie,że jego zyski w zdecydowanej mierze pochodzą z B. wysokich cen, a nie z ILOŚCI dobrych napraw.
Stara sie stworzyc wrażenie,ze jego warsztat jest dla luksusowych samochodów, i wtedy dyktuje luksusowa cene.
Gość ściemnia czesto.
Gdy klient prośi o szczegóły, wtedy zaczyna go sztorcować, by 'zmiekł".
Woda sodowa buzuje temu panu w główce.
To jest moja opinia, i mam do niej prawo.
I proszę mnie za to podac do sadu.
PS.
do admina
Proszę jednoznacznie wskazać, który akapit wczesniejszych wypowiedzi narusza GODNOŚĆ tego pana?
Takie negatywne wypowiedzi uderzaja w PODSTAWY egzystencji ZINFO? Stąd ten ostry ton?