fotoban pisze:
czy nikt nie był w niedzielę na zawodach konnych w łagowie?
Odsypiałem teatry...

ibanezbass pisze:
...zgodne z radami zawartymi w tanich książkach o fotografii dla początkujących...
ibanezbass - uznam to za dobry żart...
ibanezbass pisze:
...dla mnie ciekawe jest ludzkie spojrzenie - im bardziej obdarte z kanonów, schematów i sztampy - tym ciekawiej
Teraz będzie myśl ogólna - nie do Ciebie - żeby nie było
Na różnych forach mamy mnóstwo początkujących amatorów fotografii nie mających zielonego pojęcia o kompozycji , mocnych punktach , czy świetle w fotografii. Ci sami ludzie często piszą o łamaniu kanonów i że takie jest ich spojrzenie. Pytani jakie kanony łamią nie potrafią odpowiedzieć...

Umówmy się (kolejny raz) - żeby cokolwiek łamać to trzeba wiedzieć co. W Twoich zdjęciach widać , że masz o tym pojęcie - ale ja powiedziałem jak wg mnie byłoby lepiej. A chyba o to pytałeś?
Cenię Cię jako fotografa - od początku było wyczuwalne inne spojrzenie na tematykę. Oryginalne rzekłbym nawet. Ale gadanie , że tak jest ładnie i tak ma być Tobie Kuba nie przystoi normalnie

Chyba , że nie zamierasz niczego w swoim spojrzeniu zmieniać i wolisz trwać przy swoim. Ja nie napisałem , że te fotki są złe - napisałem , że tamten kadr bardziej mi się widzi. I tyle
A w sumie marzą mi się takie dysputy na tym forum...tylko dlaczego tak mało osób tak się tutaj udziela...?