Dzisiaj jest 22 cze 2025, 18:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 148  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Ja wiem , że to nie rybie oko - tylko skojarzyło mi się z tym przerysowaniem pierwszego planu.
A z chipsów grubo krojone Lays'y lubię :D

fotoban pisze:
...też byś pokazał te zdjęcia...

Jak Mason wrzuci na Fujiklubie zapodam linka - ale tam mój nos wygląda dramatycznie :P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

fotoban pisze:
na zdjęciu jest też wątek, który mógłby Ciebie jako podniebnego oblatywacza zainteresować - PILOT ;P

Zdecydowanie jednak wole chipsy :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Gero pisze:
zapraszam na fotorelacje z KJS w Jeleniej Gorze

Bylem razem z Gerem na tym KJSie ;)

[center]II runda Mistrzostw Jeleniej Góry w KJS

Obrazek

GALERIA

[/center]

Ostatnio zmieniony 07 maja 2012, 10:15 przez yARO_81, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

wyszperany gdzieś z głębokiej, czarnej odchłani internetu link... z pleneru foto FUJI...

http://www.zgorzelec.eu/index.php?optio ... mid=100035

byłem tylko na jednym spotkaniu - na sesji z modelką w MDK ale dziwię się, że bylo tak mało ludzi ze Zgorzelca a tym bardziej oprócz Qbaneza, kogokolwiek z reprezentaji drużyny SZEFa...

Ostatnio zmieniony 08 maja 2012, 9:20 przez fotoban, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Długi weekend to czas wyjazdów planowanych często wcześniej niż plener Arka. Gdybym był na miejscu z chęcią bym się na niego wybrał. Nie wiem też co robiła reszta ekipy SZEFa, bo nie widzieliśmy się jeszcze od czasu zakończenia długiego weekendu i nie mieliśmy okazji porozmawiać.

Ogólnie gratuluję Arkowi przede wszystkim wytrwałości i cierpliwości - plan imprezy był ciekawy i intensywny, pogoda dopisała, a sami uczestnicy z tego co widzę na zdjęciach byli zadowoleni. Jeszcze raz gratuluję.

Z chęcią wybiorę się wkrótce do MDK by na spokojnie popatrzeć na poplenerową wystawę.
Piotr

Ostatnio zmieniony 08 maja 2012, 9:34 przez gobo007, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fotoban pisze:
dziwię się, że bylo tak mało ludzi ze Zgorzelca a tym bardziej oprócz Qbaneza, kogokolwiek z reprezentaji drużyny SZEFa
Generalnie jest tak, że w dzisiejszych czasach fotografem jest każdy (nawet z najprostszą małpką w dłoni, czy telefonem z porządnym aparatem ;) żeby nie było, zdaję sobie sprawę, że nie sprzęt robi zdjęcia, i telefonem także można zrobić porządna fotkę ;) ) natomiast, jeśli chodzi o jakiekolwiek wydarzenia związane z fotografią, plenery, wystawy, warsztaty, to już się zdążyłem przyzwyczaić, że zainteresowanie jest w naszym mieście takie, jakie jest :roll: Co do SZEF'a, który został tu wywołany do tablicy, to cóż jako stowarzyszenie nie byliśmy w żaden sposób związani z plenerem Fuji, natomiast nie było problemu, by członkowie stowarzyszenia wzięli udział w plenerze. Skoro nie widziałeś tam naszych członków, to znak, że albo nie byli zainteresowani, albo im czas na to nie pozwolił, albo mieli inne zajęcia, plany na majowy weekend ;-)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

fotoban pisze:
...bylo tak mało ludzi ze Zgorzelca a tym bardziej oprócz Qbaneza...

Poniższy cytat najlepiej obrazuje sytuację w naszym mieście :

turek pisze:
...zdążyłem przyzwyczaić, że zainteresowanie jest w naszym mieście takie, jakie jest...

turek pisze:
...cóż jako stowarzyszenie nie byliśmy w żaden sposób związani z plenerem Fuji,

Ależ nikt z obecnych mieszkańców Zgorzelca nie był związany - ja też nie jestem przecież jakoś szczególnie - zwykły użytkownik forum :|
Nie rzucając nazwiskami Zgorzelczan było 8 osób - które sobie dobierały atrakcje poszczególnych dni wedle uznania. 3 osoby zarejestrowały ale w ogóle nie przybyły. 12-ta była moja Kasia która wybrała właśnie atrkację ją interesujące.

gobo007 pisze:
Długi weekend to czas wyjazdów planowanych często wcześniej niż plener Arka

Pierwsze informacje o plenerze pojawiły się w sieci latem ub.r. Ustalanie daty jeszcze wcześniej. Oficjalne info poszło w tym roku - z oczywistych względów organizacyjnych.

gobo007 pisze:
Ogólnie gratuluję Arkowi przede wszystkim wytrwałości i cierpliwości - plan imprezy był ciekawy i intensywny, pogoda dopisała, a sami uczestnicy z tego co widzę na zdjęciach byli zadowoleni. Jeszcze raz gratuluję.

Z chęcią wybiorę się wkrótce do MDK by na spokojnie popatrzeć na poplenerową wystawę.
Piotr

Dziękuje za dobre słowo i zapraszam :)

turek pisze:
...został tu wywołany do tablicy...

heheh - tez tak się poczułem :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

fotoban, zapytał:
fotoban pisze:
kogokolwiek z reprezentaji drużyny SZEFa
ja odpowiedziałem
turek pisze:
jako stowarzyszenie nie byliśmy w żaden sposób związani z plenerem Fuji
ile YELLO_35, nie zrozumiałeś z tego zdania, że Piszesz:
YELLO_35 pisze:
Ależ nikt z obecnych mieszkańców Zgorzelca nie był związany - ja też nie jestem przecież jakoś szczególnie - zwykły użytkownik forum
??? :roll: Otóż pragnę Ci zakomunikować, że jako organizator Arski, byłeś z tą imprezą związany bardziej niż my jako stowarzyszenie SZEF ;-) Nie mogę też przymusić, nikogo na siłę, by odwiedził plener Fuji, ani jakiekolwiek inne wydarzenie w tym mieście... :roll:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Faktycznie źle zrozumiałem turku - przepraszam za niedopatrzenie z mej strony... :smt058

turek pisze:
Nie mogę też przymusić, nikogo na siłę, by odwiedził plener Fuji, ani jakiekolwiek inne wydarzenie w tym mieście...

Boziu moja - a któź od Ciebie tego wymagał? :roll:
Też chyba coś źle zrozumiałem... :|

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

[center]Niederschlesisches Oldtimertreffen - Goerlitz [/center]

[center]Obrazek [/center]
[center]
GALERIA [/center]

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Kilka linków jeszcze z zakończonego IX pleneru Fujiklubu :

Zgorzelec. Wystawa uczestników pleneru FujiFilm (zdjęcia)

IX Plener fotograficzny FujiFilm Klub Polska- zakończony

IX Plener fotograficzny FujiFilm Klub Polska

Jeśli kogoś interesuje to TUTAJ jest wątek na Fujiklubie w którym uczestnicy pleneru wrzucają swoje (towarzyskie zazwyczaj) fotki.

Ostatnio zmieniony 11 maja 2012, 6:58 przez YELLO_35, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Arku, z calym szacunkiem do Twojego projektu jaki jest sens wrzucania po 15 razy tych samych zdjec w kilku watkach. Te fotorelacje, ktora widzialem na forum Fuji Klubu ogladam teraz na naszym miescie i na stronie UM. Z checia zobaczylbym spiete w calosc efekty pleneru w postaci jakiejs galerii po kilka szuk od kazdego uzytkownika. Poki co kilka wrzucil Kuba i Artur, a reszta to, albo przeoczylem w tym chaosie wrzucanych linkow (troche 'na sztuke') albo reszta pochlonieta w zupelnosci byla fotografowaniem samych siebie (non stop zdjecie kogos z aparatem kto robi zdjecie, albo z lewej, albo z prawej, albo en face)... Fajnie byloby zobaczyc np po 3 fotki od kazdego plenerowicza w jakims jednym miejscu, a nie rozsiane i poprzerywane komentarzami... moze zrobcie jakas jedna galerie np na picassie czy gdziekolwiek.

Ostatnio zmieniony 11 maja 2012, 10:42 przez Gero, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Gero pisze:
Z checia zobaczylbym spiete w calosc efekty pleneru w postaci jakiejs galerii po kilka szuk od kazdego uzytkownika.

Gero pisze:
Fajnie byloby zobaczyc np po 3 fotki od kazdego plenerowicza w jakims jednym miejscu, a nie rozsiane i poprzerywane komentarzami... moze zrobcie jakas jedna galerie np na picassie czy gdziekolwiek.

To masz TUTAJ - chyba powinno wystarczyć jako poglądowe fotki - bo wiadomo , że w formacie 30x45 prezentuje się to inaczej.

Gero pisze:
Te fotorelacje, ktora widzialem na forum Fuji Klubu ogladam teraz na naszym miescie i na stronie UM.

To "gotowce" przygotowane tylko przeze mnie - w całym chaosie (jak słusznie zauważyłeś) ciężko wyegzekwować od ludzi fotki do takich celów.

Gero pisze:
...moze zrobcie jakas jedna galerie np na picassie czy gdziekolwiek.

Rzucę temat do właściwej osoby - ja się tym kompletnie nie zajmowałem... :|
Ale takowe galerie mają być dostępne na stronach urzędowych - więc nie wiem czy ma to sens.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

YELLO_35 pisze:
To masz TUTAJ - chyba powinno wystarczyć jako poglądowe fotki - bo wiadomo , że w formacie 30x45 prezentuje się to inaczej.

Moim faworytem tutaj jest akurat Jacek Zylbert

YELLO_35 pisze:
ja się tym kompletnie nie zajmowałem... :|

To moze wlasnie blad...

YELLO_35 pisze:
Ale takowe galerie mają być dostępne na stronach urzędowych - więc nie wiem czy ma to sens.

Moim zdaniem jakas wspolna galeria np. na picassie bedzie lepsza niz znowu jakies miniaturki od urzedasow :)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Gero pisze:
To moze wlasnie blad...

Być może...ale jakbyś znał mój rozkład dnia (i nocy w zasadzie) to zrozumiałbyś ;)
Nie można się wszystkim zajmować :|

Dodam jeszcze , że żeby umieszczać czyjeś zdjęcia w sieci (bądź przekazywać je urzedom) muszę mieć pisemną zgodę od autora (urzędowy wymóg). Dlatego sam się tym zająłem.

Gero pisze:
Moim faworytem tutaj jest akurat Jacek Zylbert

Człek który przemierzył największą odległość żeby przyjechać na plener nawiasem mówiąc.
I ojciec Kuby , który wygrał aparat FujiFilm F 500 EXR wręczony przez burmistrza Konwińskiego.

Gero pisze:
Moim zdaniem jakas wspolna galeria np. na picassie bedzie lepsza niz znowu jakies miniaturki od urzedasow

Przekażę sugestie - dzięki :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 148  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.