Dzisiaj jest 23 cze 2025, 9:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Isia ja kocham cukier, wiêc nadmieniaj±c do Twej s³odkiej aczkolwiek wypowiedzi mam nadziejê, ¿e mimo wszystko siê polubimy :).

Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 19:12 przez dorianna2424, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Czy jest na forum osoba, która hmm gardzi odrobiną słodkości np. pod postacią pysznego ciasteczka? :>
Może gardzi to złe słowo... Zapytam więc: czy znajdzie się tutaj osoba, która nie skusi się np. na pyszne ciasteczko?
Ale się słodko zrobiło na tym forum :roll:

Pozdr.

Tytuł:
obserwator
obserwator

To ja się skusze na ciasteczko, lody, waniliowy krem, ptysie, orzechy i batony czekoladowe:) A poza tym skuszę się, by poznać Asię, bo widzę z fotek, że fajniutka z buzi jest i milutko wygląda, więc taka zła to chyba nie jest:) Zresztą ja nigdy źle nie oceniam ludzi:) POZDRAWIAM:)

Ps. Asia nie martw się - będzie dobrze:) Głowa do góry:)

Tytuł:
gaduła
gaduła

dorianna2424 pisze:
To ja się skusze na ciasteczko, lody, waniliowy krem, ptysie, orzechy i batony czekoladowe:)

Mmm... jakie ciekawe menu :), z kontekstu zdania wynika kusząca propozycja zaproszenia Cię do jakiejś milutkiej kawiarenki 8) Powiedz tylko kiedy, a coś pomyślimy <marzyciel>.

Pozdrawiam Cię słodziutko! :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

dorianna2424 pisze:
więc nadmieniając do Twej słodkiej aczkolwiek wypowiedzi

Przed kazdym postem ostrzegaj w jakim jezyku bedziesz pisala. Masz duzo do powiedzenia, rozumiem to. Ale pisz to w taki sposob, zeby czlowiek czytajacy Twoje posty wiedzial (mniej wiecej) o co moglo Ci chodzic.

Pozdrawiam

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

słodko,słodko,słodko tylko niech nikomu nie zaszkodzi :twisted:
dorianna2424 napisała że ma mało czasu na zaglądanie na forum a tymczasem wszędzie jej pełno hehe :lol: I bardzo dobrze przynajmniej jakaś kandydatka jeszcze się udziela.Bo coś ich tutaj malutko :(

POZDRAWIAM CIEPLUTKO :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No tak jasne słodycze są super tylko w boczki idą :? Niestety . Dorianna2424 ja sie apsolutnie nie dołuję . To nie w moim stylu 8)
hehe mam nadzieję , że przekonasz sie , ze nie taki Asiek straszny jak go malują :D

Hymmm ... ciekawe kto miał taki fajny opisik na gg :P

Poza tym sądze , że im wiecej ludzików na forum tym lepiej . W końcu trzeba się rozwijać :!:

Pozdrawiam :)

Tytuł:
VIP
VIP

uwaga ! wielki powrot admina na forum... :)

W koncu mam nadzieje uda mi sie czesciej tu odwiedzac, jak narazie mam jeszcze tylko 79 maili na ktore musze odpowiedziec, ale to juz drobnostka przy tym co bylo wczesniej :)

Dzisiaj dwoch czlonkow komisji wybierajacej wraz z trzecim przyszlym podjeli kluczowa decyzje w swoim zyciu i juz w niedlugim czasie staniemy sie sasiadami. Przenosimy dzial reklamy zgorzelec.info do nowego biura (pietro wyzej) a na nasze elegancko wyremontowane miejsce wchodzi ttrzech muszkieterow :twisted: Pochwalicie sie chlopaki ?

Tytuł:
gaduła
gaduła

Witamy, witamy ojca prowadzacego, tj. admina po dluzszej nieobecnosci :)

Forum preznie sie rozwija, coraz wiecej osob uczestniczy w dyskusjach... czyzby zblizala sie wiosna :D

Pozdrawiam serdecznie forumowiczkę doriannę2424, która z pewnością zbiera teraz myśli na nowy, miły i czarujący post :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator

...Pisze ile wlezie....z kazdego skrawka mojej skromnej miejscowosci hehe :)

Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 19:13 przez dorianna2424, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Ze swojej strony dodam tylko tyle: Twoja dotychczasowa pisownia w ogóle mi nie przeszkadzała :)
Za oknem pada śnieg, z głośników wydobywają się spokojne dźwięki, w pokoju unosi się zapach herbatki z cytrynką... Tak, proszę Państwa, przyszedł czas na naukę...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

przybylem (w sensie wrocilem)... zobaczylem (przeczytalem)... i gratuluje nowej Miss.. MM :D ... a jednak wiedzialem ze fotka w nausznikach w misie zadecyduje :PP.... i gratuluje tez nowej mapy zgol ... wogole gratulacje :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hehe - witam ponownie - giivv - widze ze jednak udało mi sie
Cie namowic na powrot 8) , dziekuje rowniez za gratulacje :)

A i rowniez witam pozostałych forumowiczow:D w maire mozliwości bede odwiedzac forum :)

Widze ze tu tematy na słodkości zeszły...hm...lubie a nawet bardzo lubie ...ale ostatnio nawet nic dobrego nie ruszyłam..chyba bede musiala to naprawic :P
A jaki jest was ulubiony slodycz ? :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

ja bym tak jeszcze przy okazji chciał "gratulować: wszystkim kobietkom które pamiętają te wspaniałe czasy socajlistyczne i złożyć im kwiatki i buziaki :* ... w koncu to SenioritasDay dziś juz :) ... zapraszam do klubu PRL- wrocław :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam

Z okazji dnia Kobiet chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia naszym kobietom na forum czyli kandydatkom nawet tym , które się tu nie pojawią. Widzę że Alex zdążył jednak dołożyć do listy więcej kandydatek

POzdrawiam :wink:

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.