Dzisiaj jest 26 cze 2025, 0:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
Cały czas się głowię co jest powodem tak nierównej gry Turowa - znużenie, zmęczenie ciężkimi treningami, konflikty wewnątrz drużyny jeżeli są, brak woli zwycięstwa, szeroko rozumiany klimat w Zgorzelcu ( infrastruktura, włodarze, miasto, kibice.....). Mam wrażenie, że kiedyś było więcej entuzjazmu, radości, nawet fanatyzmu wśród kibiców - teraz tego wg mnie brak. Tegoroczny sezon jest bardzo ważny. Argumentów na wybudowanie nowej hali coraz mniej, gdzie inne miasta chcą do ligi wejść i budują nowe obiekty sportowe.

Chyba niestety prawidłowo zdiagnozowałeś sytuację, ale to temat na inną rozmowę czy też wątek...

Tytuł:
obserwator
obserwator

jest wygrana po dogrywce no coz zwyciescow sie nie ocenia wazne 2pkt

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Wyszło doświadczenie z pucharów. Gustas już od dłuższego czasu poniżej swoich możliwości. Edwards pewnie czyta forum :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wiem, ze to akurat mogl byc dzien konia ale dzisiaj John Edwards aka Bazooka majstersztyk :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

JOHN EDWARDS - MVP meczu. Był dzisiaj WIELKI, tym bardziej , że musiał grać za Dallasa. Kibice ! Cieszycie się ? Coś słabo na forum. Komentatorzy nadmienili o awansie
trenera J. Winnickiego w niedługim czasie.Pewnie chodzi o PLKK ?
Brawo TURY. :smt049

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Najpierw Jackson wybrał piłkę Berishy a później mega blok na Szubardze :lol: Gustas już tak będzie klepał do końca. Jak ktoś lubi się pośmiać to zapraszam na brzytwe, kundelki już płaczą.

Tytuł:
obserwator
obserwator

najlepsi są komentatorzy co mecz to zawsze sympatyzują z drużyną grającą przeciwko turowowi co za ludzie kompletna amatorka

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Co za mec Brawo! Brawo! Brawo! Mecz jak na polska liga wg na bardzo dobrym poziomie!

DJ odblokował się i zagrał jakiego go pamietamy:D Edwards as z rękawa ale czy to wypadek przy pracy ze zagral taki mecz czy ten pan zacznie grac coraz czesciej takie spotkania?

lukaszek pisze:
najlepsi są komentatorzy co mecz to zawsze sympatyzują z drużyną grającą przeciwko turowowi co za ludzie kompletna amatorka

ja tam sie przyzywczailem :lol: kocham te smutne glosy Noculaka i Sobczyńskiego ]:-> ]:-> ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Qurtx pisze:
Co za mec Brawo! Brawo! Brawo! Mecz jak na polska liga wg na bardzo dobrym poziomie!
Dokładnie. No... poza komentatorami. Bo to mi zakrawa już na jakąś dobrą przyśpiewkę o Noculaku na meczu u nas i transmitowanym oczywiście.

Wielkim znawcą rzemiosła koszykarskiego nie jestem ale wg mnie to wczoraj cały zespół zagrał na wysokim poziomie i był mądrze pokierowany. Może jedna jaskółka wiosny nie czyni ale EDWARDS się chyba wkur… na te nasze komentarze i pokazał postęp kondycyjny i skuteczność. Mam nadzieje że zaskarbił sobie szacunek kibiców tą "świętą wojną" z rumunią. Chciałem jeszcze wskazać czas na boisku Wysockiego, wszędobylskiego Moore'a i jego 8 zbiórek, Jacksona i Kickerta którzy pięknie punktowali przy dobrej grze obronnej anfilu, no i serce do gry Cela który w mojej ocenie zrobił największy postęp sportowy w składzie Turowa. ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Widowisko bardzo dobre, Turów zawsze nam zafunduje nerwówkę w końcówce :)
Szkoda trochę niektórych strat Moora i dziwnego wchodzenia w drybling (nieudanego) Kickerta ale zwycięzców się nie sądzi :)

A Panowie za mikrofonem znowu mieli smutny wieczór bo drużyna "Z TUROWA" wygrała :smt028

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dardan: "...Nie lubię jak mnie ktoś tak zniszczy..."

http://kieplin.webd.pl/5takwarta/?p=4100

Arytmia serca "Mukiego" ;-)
Obrazek

Jankes vs. "łysa grzywka" Allena ;-)
Obrazek

[ Dodano: Nie Sty 22, 2012 11:39 am ]
Tymczasem bidula "Murek" ponownie narzeka na puchnące kolana... miał ściąganą wodę... na razie intensywne okłady z lodu i nie trenuje...

Obrazek

Tytuł:
obserwator
obserwator

nie dobrze sie z nim dzieje :|

oby tylko sie wykurowal bo z gustasem to sobie nie wyobrazam play offow :roll:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Swego czasu rozmawiałem z 2 trenerem na temat Johna Edwardsa. Niedbalski powiedział mi, że problemem Johna jest nierówna gra. On musi dobrze wejść w mecz, jeżeli spudłuje kilka rzutów blokuje się i najlepiej przyspawać go do ławki. Poza tym jego mankamentem jest gra obronna. Biorąc pod uwagę limity i kontuzję Gabińskiego, który tuszował braki obronne Johna, Winnicki nie za bardzo miał jak go wystawiać, choć patrząc jak on gra w ataku aż dziwnym jest dlaczego nie zagrał ani minuty z AZS-m. Powiem szczerze, że sam byłem zdziwiony tak dobrą grą Johna ( wieszałem na niego psy i był pierwszym do wymiany), ale czy to będzie w jego grze "constans" poczekajmy do meczów z Treflem i Czarnymi. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Nie wiem czy czasem samego Winnickiego J.Edwards nie zaskoczył, choć z drugiej strony Cel w wywiadzie podkreślał, że zawodników taka gra Edwardsa nie dziwi, bo widzą na treningach co on potrafi.

Teraz arcyważny mecz z Treflem - niech Edwards zagra tak dobrze jak z Anwilem, pozostali równie skutecznie i agresywnie w obronie, a na trybunach niech wróci entuzjazm i głośny doping. Kibice na halę - "koneserzy" i "oglądacze" przed TV!!!

PS. Czy coś więcej wiadomo o dolegliwościach Moora? Postawiono już jakąś diagnozę?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

"Murek" ćwierkał wczoraj, że kolana wyglądają lepiej... trenował jednak wyłącznie na siłowni...

Wywiad rzeka Gabiego z KW10

http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d ... g&t=news2b

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

No i wyjaśnia się sytuacja Winnickiego jako trenera :
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... oszykarek/

Oby Ronald doszedł do siebie, bo jednak bez niego nie wyobrażam sobie meczu z Treflem. Z całym szacunkiem, ale Gustas to za mało. :roll: Wracaj do siebie Roni. No i nadchodzą najważniejsze mecze rundy zasadniczej. Wszyscy na halę ( kto może ) !!!! :smt026

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.