Dzisiaj jest 23 cze 2025, 17:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Dziękuję za ciepłe przywitanie :D pozdrawiam

Tytuł:
gaduła
gaduła

Również serdecznie witam nową forumowiczkę i... życzę milinoa postów :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ludziki mam pytanie . Czy uważacie , że może istnieć przyjaźń między kobietą a mężczyzną ? Tylko przyjaźń . Taka by facet mógł zobaczyć dziewczynę w zadużej koszuce i wałkach na głowie a ta czuła się swobodni . I żeby mogli sie sobie wygadać i nie chcieć niczego więcej ?

Ja myślę , ze tak . Choć był czas gdy miałam poważne wątpliwości .

Jestem ciekawa co na ten temat sądzicie :D

Tytuł:
gaduła
gaduła

Pozwolisz, że ze względu na doświadczenia z przeszłości, nie wypowiem się publicznie na to pytanie...
Jeśli chcesz poznać moje zdanie - zapraszam na PW ;)

EDIT
O proszę, kogo ja widzę 8) Pojawiła się nasza jubilatka :D

Tytuł:
obserwator
obserwator

Madzia88 witam cie kochana i mam nadzieje, ze zalapiemy spoko dobry kontakt:) Wszystkim dziekuje za zyczenia urodzinowe i z okazji Dnia Kobiet. Pozdrawiam Grzesia tez:) Acha.... Asia jestes fajna laska i wiem, ze sie dogadamy, a sprawy miss czasem wystarczy odlozyc na bok:)Asia badz wesola i nie gniewaj sie na mnie - kazda z nas ma szanse byc ta naj, a nawet jesli nie, to i tak dla samych siebie jestesmy wielkim skarbem:) Jutro czeka mnie poranek juz od 4:30 i mam nadzieje, ze dam rade i wstane hehehe:)) Dziekuje jeszcze raz:) Zlapalo mnie na szczerosc, bo po paru kielonach jestem hhehehee:) Pozdrawiam:)) Maset jestes super i oby tak dalej :) LUZ BLUES:) Dawajmy czadu:) Co do spotkania to jestem za i napewno sie pojawie, a slodycze mi w boczki nie ida, bo rower to jest spoko rzecz hehehe:)

Tytuł:
gaduła
gaduła

Rower spoko rzecz, powiadasz...
Właśnie wróciłem z Niemiec, byłem na zakupach i zgadnij co kupiłem?
Taak! Kupiłem rowerek, ale mamie :P Nad swoim muszę trochę popracować i będzie chodził jak zegarek. Kto wie, może, gdy zrobi się cieplej na dworze, wybiorę się na przejażdżkę do Bogatyni...

Pozdrawiam cieplutko!:*

EDIT
Nie przepadam za pisaniem dwóch postów pod sobą, więc zapytam tutaj...
Co słychać u naszej Jubilatki? Jak mija wieczorek? Widzę, że naprawdę sporo czasu poświęcasz na uczestnictwo w tym forum :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator

U naszej jubilatki (hehe, czyli u mnie) jest wszysto okey:) Lecze kaca i oczywiscie fajnie jest:) Siedze przy piwku i odpoczywam, zjadam slodycze i mam to gdzies, czy pojdzie mi w "boczki" czy w "kroczki" hehe :) Pozdrawiam serdecznie raz jeszcze:) Mam taki balagan w domu, ze szok, a jeszcze dzis u mnie meble nosza i mamy remont:) Poza tym od 4:30 jakos jestem na nogach i zdazylam juz przejsc cala Bogatynie hehe - w zgorzelcu tez bylam:) Trzeba sobie kupic pare nowych ciuszkow (patalaszkow) :) A co u Was - jak mijaja dni?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dorianno u mnie dni mijają na poszukiwaniu pracy a jeśli tego akurat nie robie to siedze w domku i słucham muzyczki lub robie jakieś zakupy jak na przykład dziś hehe:) Ty byłaś w Zgorzelcu dziś a ja za półtorej godzinki jade do Bogatyni hehe:)

POZDRAWIAM CIEPLUTKO WSZYSTKICH :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

hej wszystkim!
Mój dzień jak narazie jest b.męczący,ale mam nadzieje, że zmieni się diametralnie. :wink:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dorianna naprawde nie wiem o co Ci chodzi . Czy myślisz , że ja Cię nie lubię , nie chcę na forum czy coś w tym stylu ?? Może źle mnie odbierasz . Dla mnie ten konkurs jest fajną zabawą i nie zamierzam niczego po trupach wygrywać czy nie wiem co jeszcze .
Ciesze się , że jesteś i rozmawiasz .

Co do dnia - miałam handre więc wybrałam sie na zakupy i do fryzjera . Więc jest super :D Mam nową fryzurkę :D

Pozdrawiam wszystkich :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Asiek_Isia, ale ja nic nie napisałam o Tobie...Ech...Przeciez pisalam wczesniej, ze fajna z Ciebie dziewczyna, a chcialam popisac z Toba, by lepiej cie poznac:) ech......nie twierdze, ze nie masz wrogow, bo pewnie jest kilka takich osob....ale to mniejsza z tym, skarbie główka do góry:)....pozdrawiam Cie serdecznie:) Odnosnie zakupow, to mam kilka fajnych ciuszkow, ale w tym sezonie nadchodzacym musze sobie jakies fajne buty na obcasach sprawic:) Madzia88 mam nadzieje, ze w moim gronie polepszy Ci sie nastroj i niebawem nie bedziesz sie tak meczyc - nie martw sie pomoge Ci - tylko napisz mi w czym:)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Juz humorek mam polepszony,byłam na lodach :D ,dziękuję za troskę gorąco pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut

:D hehehe pozdrawiam moja kolezanke z tej samej miesciny ehhhe ale to sie zlozylo ? no ciekawe czy kozelzanka madzia bedzie na spodkaniu bo ja bede ? a ty madziu ?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam :)

Ahhh ...a ja wlasnie wrocilam, byłam na piwku ze znajomymi :) Ale nimoge zabardzo dzis balowac bo jutro czeka mnie ciezki dzien ...od samego rana beda mnie ganiac :P Dzis juz bylismy z Alexem wybierac stroj i okularki 8) na sesje ...no zobaczymy co z tego wyjdzie :lol:

A jak tam wasze plany weekedndowe ? Wybiera sie ktoś moze na koncert do MDK-u - płomień 81 ?

pozdrawiam :]*

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nie wiem Grzesiu, to zalezy od daty spotkania,ale bardzo chętnie.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.