Dzisiaj jest 25 cze 2025, 16:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Na początek, wątpię że zwolnią Winnickiego - człowiek Dużego Grzesia.
Trener odpowiada za grę drużyny, w zespole nie ma motywacji, nie ma lidera, nie ma osoby która by motywowała zespół. Winnicki zajmuje się panienkami i na Turów nie ma czasu.
Problemu z dyscypliną w drużynie raczej nie ma, ale gdyby nawet to takie elementy z zespołu należy eliminować.
Co do wzmocnień to są konieczne od zaraz, okienko transferowe kończy się 26.03 czyli za tydzień, czasu na prawdę jest bardzo mało.

Wg mnie Winnicki powinien wylecieć po przegranej z Treflem w PP. Teraz moim zdaniem jest trochę późno, chyba że do końca sezonu ma przewegetować na stanowisku pierwszego trenera Niedbalski.
Musimy szybko coś zrobić z zespołem czy nie obudzić się z ręką w nocniku. My już tą rękę w tym nocniku mamy, tylko trzeba ją szybko wyjąć i może nie będzie zbyt dużych konsekwencji na koniec sezonu i cel minimum czyli finał będzie osiągnięty.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ten zespol moze kazdej druzynie w PLK zloic na prawde niezle manto... Dlaczego ostatnio tego nie robia? Na to odpowiedzi niestety nie poznamy bo to jest pieknie tuszowane :(

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

gracze politechniki rozjechali się do domu będzie możliwe zakontraktowanie ich graczy
za darmo ;) chętnie widział bym u nas Ponitke i Pamułe lepsze takie wzmocnienie niż żadne http://www.sport.pl/koszykowka/1,64947,11367568,Kto_nie_placi_koszykarzom_Politechniki_.html

Tytuł:
obserwator
obserwator

a co nam da Ponitka i Pamuła ? nam potrzeba wymiany na PG i C najbardziej a nie topienie kasy na kolejnych średniaków .

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

yARO_81 pisze:
Ten zespoł moze kazdej druzynie w PLK zloic na prawde niezle manto...
Dokładnie! Albo nie mają motywacji (kasy), albo jest jakiś smrodek w klubie (np. z Trenejro). Wiem tylko jedno możemy stanąć na głowie a i tak nie dowiemy się niczego. Obowiązuje poufność jak w radzieckiej armii. Ja koreluje „spadek formy” ze zmianą prezesa i decyzją o trenowaniu przez Winnickiego kadry kobitek. Jakieś pożyczanie kasy itp. Łuczak może nie szanuje Turowa? Może trzeba mu przypomnieć kto jest jego ”matką karmiącą” ?
Może by tak Konrada przemaglować, przycisnąć, niech opowie, kto jest winny tej komedii. O co w tym wszystkim kaman. :cry: :-? :( :| :roll:

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Mogę śmiało powiedzieć, że jest po sezonie - wzmocnień na pewno nie będzie. Zawodnicy nie dostają kasy, więc olewają grę - wygląda też na to, że jest konflikt z trenerem.

Akcja balkonowców ze zwolnieniem ślimaka poprzez machanie białymi chusteczkami bardzo udana :D Trzeba jednak patrzeć realnie - nie stać nas na nowego trenera z wysokiej półki, który w 2 tygodnie wszystko poukłada - no i ślimaka zafundował nam duży grzesiek. Pozostaje nam tylko patrzeć na tą żenadę - konec tej szopki nastąpi w ćwierćfinałach :|

Ostatnio zmieniony 19 mar 2012, 9:54 przez manzir, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jak czytam te wasze wypowiedzi typu...''jest juz po sezonie'' to krew mnie zalewa. Jak wygrywali to malo co sie nie spuszczaliscie na hali i krzyczeliscie ''Jacek Winnicki'' a teraz co? Widac jacy z was kibice. Nie lepiej na nastepnym meczu zedrzec gardla jak rok temu w play-off w decydujacym meczu z pozaniem?

Tytuł:
rekrut
rekrut

zmian w sztabie nie będzie

http://www.eurosport.pl/koszykowka/pols ... news.shtml

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Niech chłopaki grają tak dalej , to sobie sami zamykają drzwi na przyszłość. Jedyny któremu może to nie przeszkodzić jest Kickert !!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/274607/prezes-pge-turowa-nie-bedzie-nerwowych-ruchow

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Cytuj:
" Sytuacja jest trudna, ale zrobimy wszystko, żeby do rundy play-off przygotować się jak najlepiej"

Tylko jak zajmiemy szóste miejsce to trafimy na zespół z drugiego, czyli mogą być 3 mecze i koniec sezonu...

Ostatnio zmieniony 19 mar 2012, 17:22 przez Entor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Skoro nie chcą nic zmieniać to pozostaje wierzyć w cudowną odmianę drużyny. Może faktycznie są styrani - tyrali puchary europejskie, rundę zasadniczą i teraz jeszcze jakaś II runda tylko po to aby piep... śledzie mogły sie rozegrać w nowym składzie i nowej lidze. Na miejscu naszych zawodników trochę byłbym wkur... Jeszcze w dodatku ich trener ma coraz mniej czasu na treningi i układanie zagrywek. Może faktycznie poczekajmy z oceną. I nie twierdzę że jestem w tej sprawie głupim naiwnym. Nie wiem. Pisanie że juz po sezonie faktycznie jest najgorszą rzeczą jaką można teraz robić. Psy niech wieszają inni, ja nie muszę. :smt028

Tytuł:
gaduła
gaduła

Entor pisze:
Tylko jak zajmiemy szóste miejsce to trafimy na zespół z drugiego, czyli mogą być 3 mecze i koniec sezonu...

a nie z 3 miejsca?
1-8
2-7
3-6

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Tak, źle napisałem. Prawdopodobnie będzie to ktoś z dwójki APG, Czarni.

Może ktoś z klubu czyta forum to Lawal na wylocie z ZG.

Ostatnio zmieniony 19 mar 2012, 19:49 przez Entor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytując Dłoniaka "Gani nie jest leszczem" i bez wątpienia legitymuje się wybitnymi umiejętnościami aleeee...

http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d ... g&t=news2b

http://rzg.info.pl/2012/03/gani-lawal-n ... z-zastalu/

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.