Dzisiaj jest 24 cze 2025, 0:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No 100krotko ja też już obejrzałam galerie z Twojego dnia przyznaje że jest super, cały czas uśmiech na Twoich ustach to mówi samo za siebie jak było tego dnia.

POZDRAWIAM SERDECZNIE :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

eldorado pisze:
hehe.. jak byscie wiedzieli ludzie kto ja taki to by sie paru zdiwilo!!

kolejny przebieraniec? :> superman, batman, zorro? :>
Prosimy.. ujawnij twoje drugie 'ja'..

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
jak byscie wiedzieli ludzie kto ja taki to by sie paru zdiwilo

No to kim Ty takim jesteś??
Cytuj:
ja bym sie lewa reka lepiej pomalowal!!

skoro malujesz się to można stwierdzić że jakiś tranzwestyta z Ciebie :twisted:
Cytuj:
no i jeszce pan prowadzacy ta strone romansuje z z jedna z misek!!

A może Ty jesteś poprostu zazdrosny :?: :?: :twisted:

Tytuł:
VIP
VIP

tak, bo ja to taki zły człowiek jestem i ze wszystkimi tylko romansuje :D a eldorado chodzi przede mną i udaje że mnie śledzi :D

to tak jak w dawnej Polsce, kiedy nasz król poszedł ze swoją wybranką do lasu, a anonim za nimi :lol: Stąd wiemy co się wtedy działo.

Poza tym w dniu kobiet rozdałem ok 50 róż różnym kobietom, więc chyba naprawdę muszę być niezłym cassanova no nie, eldorado ? haha !! (ps. Jagna mi świadkiem) :roll:

ps2. wśród kobiet była także jedna, która dostała ich 19 :D Tak apropo to właśnie ta z którą "romansuję" :wink:

Ostatnio zmieniony 14 mar 2006, 23:39 przez aleksander, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Poza tym w dniu kobiet rozdałem ok 50 róż różnym kobietom, więc chyba naprawdę muszę być niezłym cassanova no nie, eldorado ? haha !! (ps. Jagna mi świadkiem)

Zgadza sie widziałam tego cassanove hehe :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No wiec tak , mi osobiscie sesja niezbyt sie podoba ...ale bylo naprawde bardzo milo, wszyscy bardzo sie starali i ogolnie no brak mi slow ...

Co do postow - eldorado - to ... nam sie tak jak to okreslileś "maskarada" podoba - poznalam tu wiele ciekawych osob, hcoc wiekszosc niestety tylko elektronicznie :P
Piszesz anonimowo , moze skoro tyle w tobie odwagi ujawnisz sie ... ! :roll:

Taaaak - nasz blondas to jest lovelas :lol: :lol: :lol: , te panny przed biurem to sie stawiaja doslownie sznurem :D

A tak swoja droga , to nie ladnie komus sie wtracac w zycie prywatne :!:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

A mi to nie dałes :((

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
tak, bo ja to taki zły człowiek jestem i ze wszystkimi tylko romansuje :D

No i widzisz, rozgryźli Cię wreszcie :lol: :lol:

Biedy eldorado, atakujac forumowe kółeczko wzajemnej adoracji :P wsadził kij w mrowisko. Coż zawsze kibicowałem buntownikom mającym inne poglądy niż reszta, więc i teraz wypada trzymać kciuki że Cię nie zjedzą :D

Gwoli ścisłości, miss podoba mi sie baaaardzo, sesja średnio. Taka sesja powinna pokazać to co w dziewczynie wyjątkowe, młodzieńczy wdzięk. A wydaje mi się że te zdjęcia próbują zrobić z niej kogoś innego, są troszkę nienaturalne. Ratuje je piękny radosny uśmiech, dla niego warto obejrzeć tę galerię.

pozdrawiam

Tytuł:
VIP
VIP

każda kobietka, którą widziałem tego dnia dostała piękną różyczkę, a ciebie poprostu nie było w zinfo :)

tru: było karmelkowo, całuski, pysiaczki, kizianie i mizianie, a tu wpada eldorado i robi zamieszanie, ze mu sie nie podoba to i tamto. Jak by to powiedział Grzesio Halama: ssssmieszneeeeee, he, he, he

http://www.zgorzelec.info/img/galerie/0 ... on_021.jpg

a później by zrobił taką minę jak ja na tym zdjęciu:

http://www.zgorzelec.info/img/galerie/0 ... on_005.jpg

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

eldorado próbuje zrobić bałagan na naszym podwórku gdzie wszystkie dzieci bawią się razem tymi samymi zabawkami a on chce inne hehe:) bardzo ciężkie.

POZDRAWIAM :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ne no musimy być otwarci na wszystkich ... Ale ja tam swoimi zabawkami sie nie podziele z nim ...bo jest nietaktowny :P

Hm... aj nie wiem juz co tu sie dzieje , wiec teraz ide spac i wszystkim forumowicza zycze kolorowych snoff :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Eldorado , jeśli tak to napisz z kim mamy do czynienia . Miej publiczną odwagę odpowiadać za pisane przez siebie posty . Jeśli potafisz przygotować lepszą sesje, ubiór makijaż , proszę bardzo - do dzieła. Kady potrafi usiąść i narzekać. Pozatym chyba żal Ci tyłek ściska , ze Admin mógł sobie poromansować a ty nie .

True jeśli chcesz kiicować buntownikom mającym inne poglądy to może znajdz sobie lepszy autoryet . Pod pseudonimiem każdy może pisać . Zresztą jest różnica między buntem a złośliwością .

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hehe - widze, ze zamieszanie sie zrobilo hehe :) Co do Eldorado to dodam jeszcze, ze przynajmniej umie fajne ksywki wymyslac ELDORADO hehe coś w rodzaju DORATO jak ten szampan :) haha....odnosnie zas jego posta, to nie wiem o co mu chodzilo, a ze kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi, to widocznie chcial sie bardziej agresywnie wypowiedziec....Nie popieram agresywnosci do bolu hehe:)

A teraz 100krotka:) Sesja znakomita, fotki swietne, ladnie usmiechnieta buzia, pelen optymizm, ladne kolory, dopasowane stroje i uroczy bukiecik w reku:) 100krotko gratuluje udanej sesji, jestes bardzo fotogeniczna dziewczyna:) Musialas niesamowicie przezyc te dni i przygotowania do nich:)

Aleksander widze, ze bardzo romantyczny z Ciebie czlowiek i sentymentalny:) Tyle roz od Ciebie dostac, to wielka radosc:)Dziewczyny musialy byc bardzo szczesliwe hehe:) A Ty pewnie ogolociles sie ze swojej calej kasy na czarna godzine hehe (zartuje). Sama lubie dostawac kwiaty, ale najbardziej biale roze, bo czerwone, to moim zdaniem za monotonne sa juz, a bialy to taka delikatnosc...:)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH: Alexa, Asie, Jagne, 100krotke, wszystkie byle miss i wszystkie przyszle miss hehe, trueRAP, tuka, trance-mastera i cala reszte fajnych i znakomitych ludzi:)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Widze,ze ogromne porushenie powstalo wokol anonimowej,ale jakze odwaznej w wypowiedziach osoby pod nickiem ELDORADO ... coz moge napisac na ten temat? Żenadą nazwalabym brak odwagi do ujawnienia wlasnej osoby... 8)

100krotko dlaczego nie jestes zadowolona z sesji? :shock:

A co do roz...to ja od jakiegos czasu polubilam te o pomaranczowym odcieniu :wink:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

dziękuje dorianno za pozdrowienia Ciebie również pozdrawiam bardzo serdecznie.
Pomyślałam sobie że ostatnio piszemy tutaj na mało znaczące tematy więc może wypowiecie się na temat przyjaźni. Jak myślicie czy istnieje prawdziwa bezinteresowna przyjaźń??A może wy macie takiego przyjaciela??Czy ukochany bądź ukochana może być jednocześnie prawdziwym przyjacielem??

POZDRAWIAM:)

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.