Dzisiaj jest 25 cze 2025, 13:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła

Dorotko, wracaj szybko do zdrówka!!

Na pocieszenie mały prezencik:

Obrazek

Tytuł:
obserwator
obserwator

Przemku juz tyle dla mnie zrobiles, ze Twe serce nie ma porownania. Az sama w szoku jestem, ze nie spotkales jeszcze tej jedynej kobiety swego zycia:) Jestem pod wielkim wrazeniem:) KOCHAM KWIATY I TO NAWET WIEDZIALES, ZE SA TO BIALE ROZE:) KOCHANY JESTES:) Dziekuje z calego szczerego serca. Jeszcze raz dziekuje. Poprawiles mi moj schorowany grypowo-anginowy humor:)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie wiem czy wy też ale ja zauważyłam ostatnio wzrost zazdrości, zwłaszcza u kobiet . A gdy w grę wchodzi facet , to już prawie wojna na słowa i gesty . Owszem odrobina zazdrości jest wskazana :twisted: ale bez przesady . Potem niektóre panie dowiadują się z ,, cudownych źródeł " jakim to są wstrętnymi babami itp. A wystarczy tylko odrobina zaufania dla partnera . Bo co to za związek bez zaufania . Prawda ??

Tytuł:
gaduła
gaduła

Zaufanie jest jednym z najważniejszych elementów do budowy udanego związku... :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Miłość to życie w szczerości i zaufaniu. Kłamstwa nic nie rozwiązują a powiększają nieufność!!!

Moim zdaniem jeżeli nie ma zaufania to nie ma prawdziwego związku. Zazdrość lekka jest dobra ale wszystko w granicach rozsądku.

POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Czytając niektóre posty aż się łezka w oku kręci - buziaczki całuski, kwiatuszki

Może warto pomyśleć o założeniu osobnego działu na forum w stylu: kącik wzajemnej adoracji.
Bo w niektórych momentach mam wrażenie że czytam jakąś prywatną korespondencję a nie publiczne forum :roll: 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W mojej głowie zrodził się identyczny pomysł. Zróbmy osobny dział, albo forum. Jako roboczą nazwę proponuję np

BUZIACZKI.ZGORZELEC.INFO

:twisted:

Pewnie znowu będe ten zły, ale cóż przyzwyczailem sie i mam to gdzieś :twisted:

To co dzieje się w tym temacie od dłuższego już czasu jest bardzo pasjonujące, dziesiątki wspaniałych postów, które tyle wnoszą :D

Jak czytam to co tu piszecie to mam ochotę oddać treści żołądkowe na swoją klawiaturę.

pa pa pa całuski 102 :* :* :* :*

ps: do kompletu przydałby się jeszcze jakiś słodziusi obrazeczek, ale niestety nie dysponuję :(

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No cóż jaki temat nie zacząć i tak na buziaczki i całuski schodzi . Już raz pisałam , że od tego można się cukrzycy nabawić ale cóż :?
Słodkie tematy są ok ale do czasu . Zbyt słodko to też być nie może . Proponuje dwa dni bez słodzenia , kochania , całowania , buziaczków itp. Czysta rozmowa , może nawet być kontrowersyjna ale bez słodzików :twisted:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Asiek_Isia pisze:
Proponuje dwa dni bez słodzenia , kochania , całowania , buziaczków itp.

Coż, jedni sa bardziej wylewni inni mniej :P A niektorzy poprostu chca sie przypodobac reszcie wchodząc im w **** :):):)

Ciekawie...czysta rozmowa bez wiekszych wylewnosci mowisz :P

A moze komisja miss - zapyta o cos kandydatki ?!
W koncu na dniach bedzie glosowanie ...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Racja 100krotko panowie z komisji mogliby zadać jakieś fajne i stosowne pytanka :)

Ostatnio zmieniony 27 mar 2006, 22:56 przez Jagna, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
Moim zdaniem to powinno zostać usunięte

Moim zdaniem to powinno się usunąc 50 lub i więcej wypowiedzi w tym temacie, bo to nie jest kółko różańcowe, gdzie gada się o wszystkim i o niczym.

Jagna pisze:
Szamo może wymyślisz coś na wyższym poziomie?? Nie sądzisz że to troszkę niestosowne pytanie??

Czy temat seksu w tym kraju przy rządach PiS'u i LPR'u jest nadal tematem tabu? większość to osoby dorosłe, mniejszość (czyt. osoby przed 18 rokiem życia) raczej :twisted: nie wiedzą o co chodzi.

A czy stosowne?
100krotka pisze:
A moze komisja miss - zapyta o cos kandydatki ?!

Pytam. I nie wiem dlaczego interesujące mnie pytanie jest nie na miejscu. Można wstrzymać się od odpowiedzi, za co nikt nikogo nie ukara.

Trochę tolerancji. No chyba, że Kaczki nas obserwują 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Moim zdaniem to powinno się usunąc 50 lub i więcej wypowiedzi w tym temacie, bo to nie jest kółko różańcowe, gdzie gada się o wszystkim i o niczym.

Możliwe że masz rację.

Cytuj:
Czy temat seksu w tym kraju przy rządach PiS'u i LPR'u jest nadal tematem tabu?

Nie wiem jak dla innych dla mnie nie.

Cytuj:
większość to osoby dorosłe, mniejszość (czyt. osoby przed 18 rokiem życia) raczej nie wiedzą o co chodzi.

Po pierwsze nie musisz mi tłumaczyć tak dobitnie i złośliwie po drugie nie masz 100% pewności że większość to osoby pełnoletnie bo w rzeczywistości nie wiesz kto jest po drugiej stronie.

Adasiu 100krotka pisząc by ktoś z komisji zadał pytanie nie miała na myśli raczej pytań w tym stylu i raczej nie spodoba się ono innym dziewczyną.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
Adasiu 100krotka pisząc by ktoś z komisji zadał pytanie nie miała na myśli raczej pytań w tym stylu i raczej nie spodoba się ono innym dziewczyną.

Jagna skąd ta pewność, czy miłość francuska, bo o tym tutaj mówimy jest czymś anormalnym, może któraś z dziewczyn napisze, że ze swoim partnerem bardzo lubi właśnie w ten sposób urozmaicać swoje życie intymne. Nie napisałem, która z kadnydatek zrobi mi laskę, czy pójdzie ze mną do łóżka, więc nie wiem po co te pretensje do pytania jakie zadałem.

Zwracasz się do mnie per Adasiu. Znamy się?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

To pytanie to bardziej na jakieś erotyczne forum a to takim nie jest o ile się nie mylę. I raczej wątpię w to by któraś z kandydatek opowiedziała o swoim życiu sexualnym na forum (no choć mogę się mylić)

Cytuj:
Zwracasz się do mnie per Adasiu. Znamy się?

Tak choć pewnie mnie już nie pamiętasz :)

Tytuł:
VIP
VIP

Adasiu, z rozpędu usunąłem twojego pierwszego posta, ale jego kopia jest w poscie Jagny więc mozna uznać, że nic się nie stało. Co do pisania per Adasiu, Adasiu to na dole strony znajduje się: NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej. Dlatego właśnie drogi Adasiu, mozna się tutaj tak zwracać do drugiej osoby. Kapish ?

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.