Dzisiaj jest 25 cze 2025, 12:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hahaha :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No dobra słodko tu strasznie więc i ja dorzucę kilka ziarenek. :)
Gorące pozdrowionka i słodziutkie buziaczki dla wszystkich forumowiczów i forumowiczek odwiedzających ten słodziutki temacik czyli dla: 100krotki miłej i wesołej dziewczynki o bardzo wiosennym nicku, madzi zgc zawsze szeroko i radośnie uśmiechniętej, trance-master'a bardzo symatyczniego i zawsze pamiętającego o wszystkich kobitkach na forum, dla Darii której jeszcze nie znam ale też napewno jest bardzo sympatyczną osóbka, Asiek_Isi zawsze mającej mase ciekawych temacików między innymi właśnie ten słodziutki(dla Ciebie szczególną słodzyc przesyłam), słodkie pozdrowienia dla szamo z którym wczoraj mialam małą wymiane odmiennych zdań :) swoje słodkości kieruję także w strone Chemicala(mam nadziejke że już się podniosłeś :) ) i paździocha który nawet zajrzał do tego przesłodkiego temaciku :) Słodkie pozdrowionka również dla madzi88 jak i krytycznego który swym postem w tym temacie słodko mnie zaskoczył hehe :) Nie zapomnę również o Ernesto który ociupeńkę szzyderczo podszedł to tak słodziutkiego temaciku. No a na samym końcu wielką górę słodkich słówek ślę w kierunku naszego kochanego blądaska Adminka dzięki któremu mamy www.buziaczki.zgorzelec.info i który wprowadza w nasze forumowe życie wiele ciekawiutkich temacików i pomysłów hehe. :) No to jeszcze raz słodkie buziaczki dla was wszystkich misiaczki moje kochaniutkie :)

(mam nadzieje ze nikt nie zwymiotuje :) )

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Pojęcie cukier może mieć wiele znaczeń. Pierwotnie pod tym pojęciem kryła się dość konkretna substancja będąca środkiem spożywczym. Później okazało się, że ten sam cukier może być produkowany z różnych surowców i używany do poprawy ludzkiego samopoczucia poprzez dowartościowanie ludzkich cech charakterystycznych, a z czasem utworzono od tego cukru grupę związków chemicznych zwanych cukrami, czyli między innymi osób bedących nałogowymi amantami podpadając w sposób pozytywny kobietkom oraz węglowodanami. Chce pozdrowić wspaniałą kobietkę o wspaniałym uśmiechu odrobine niesmiałej i strachliwej naturze ale za to o bardzo specyficznym charakterku i nienagannej sylwetce prawdziwej miss zgorzelca itd :)
młodej,ambitnej,goniącej słońce... -cokolwiek to znaczy, o dobrej duszy ,wielce aktywnej społecznie, lubiącej życie i społeczeństwo
,emanującej optymizmem, całej naturalnej a czasmi agresywnej ... i innym cechami którymi miss zgorzelca powinna się charakteryzować :) komunikacik zakoćzono i udostępniono do użytku publicznego jako związek węglowaodanów złożonych przesyłając 100 buziaczków ...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Wymyśliłem wam buziaczki, a nikt mi jeszcze nie posłodził z wdzięczności :D:D:D

pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

givvv pisze:
Chce pozdrowić wspaniałą kobietkę o wspaniałym uśmiechu odrobine niesmiałej i strachliwej naturze ale za to o bardzo specyficznym charakterku i nienagannej sylwetce prawdziwej miss zgorzelca itd :)
młodej,ambitnej,goniącej słońce... -cokolwiek to znaczy, o dobrej duszy ,wielce aktywnej społecznie, lubiącej życie i społeczeństwo
,emanującej optymizmem, całej naturalnej a czasmi agresywnej ... i innym cechami którymi miss zgorzelca powinna się charakteryzować :) komunikacik zakoćzono i udostępniono do użytku publicznego jako związek węglowaodanów złożonych przesyłając 100 buziaczków ...

Widze,ze zostal doglebnie przeanalizowany moj opis na jednym z portali...Dziekuje bardzo za tą górę komplementów i słodziutki cukier...
Pozdrawiam i przesylam buziole :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

trueRAP pisze:
Wymyśliłem wam buziaczki, a nikt mi jeszcze nie posłodził z wdzięczności :D:D:D

pozdrawiam

trueRAPku nasz kochany dziekujemy Ci za jakze cudny wymysł Twojej wyobrażni ... widac ze pod skorupa niedostepnego i krytycznego czlowieka kryje sie wrazliwa dusza pragnaca tematow typu "buziaczki".... 1264kg cukru dla Ciebie :twisted:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Proponuje jogging, zeby utrzymac forme :]

(Mile widziane panie z duzymi biustami ;o )

Ps: Przedawkowanie cukru grozi drgawkami! takowe teraz posiadam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

madzia_zgc pisze:
widac ze pod skorupa niedostepnego

Że niby ja niedostępny ??? Ciekawe po czym wnosisz ?

madzia_zgc pisze:
i krytycznego

Jeden Krytyczny wystarczy.

madzia_zgc pisze:
kryje sie wrazliwa dusza pragnaca tematow typu "buziaczki"....

Pewnie że wrażliwa dusza, nie przeczę! Tyle że to, co tu się odbywa (buziaczki) w tym wydaniu które uskuteczniacie ma niewiele wspólnego z wrażliwą duszą .

Pomysł buziaczków zrodził się z chęci ułatwienia wam forumowego "życia". Po co zaśmiecać temat o miss, jeśli można stworzyć osobny wątek przeznaczony tylko i wyłącznie na słodkości :D

pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

trueRAP pisze:
madzia_zgc pisze:
widac ze pod skorupa niedostepnego

Że niby ja niedostępny ??? Ciekawe po czym wnosisz ?

Powiem to tak...:roll:
Kazdy czlowiek poznajac druga osoba stara sie stworzyc sobie w glowie jakis maly obraz psychologiczny tzn jaka ta osoba moze byc?Jak funkcjonuje w zyciu?Jaka jest w stosunku do ludzi? itd itd chyba kazdy wie o czym mowa...:wink:
Ja po kilku krótkich spotkaniach z Toba doszlam do wniosku,ze jestes wlasnie osoba "niedostpna" chociaz to zalezy od tego kto w jaki sposob rozumie slowo "niedostepny" ? Nie mam tu na pewno na mysli podejscia do ludzi, poniewaz otwarcie na nowe znajomosci u Ciebie widac,bardziej myslalam w kategorii tej duchowej...zawsze suche,mocne i takie hmmm swoiste komentarze daja do myslenia,ze do slodkich misiaczkow nie nalezysz 8)

Co do drugiej kwesti ten temat chyba zostal zalozony zeby poruszac tematy,ktore rodzily sie na "miss" a miss wcale nie dotyczyly:twisted:.Np padaly pytania o milosc,przyjazc,zaufanie...a ostatni to o ile sie nie myle...ryzyko :)
Wiec zamiast tak slodzic i slodzic zajmiemy sie takimi aspektami zycia? :D

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow a w szczegolnosci trueRapa :mrgreen:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

madzia_zgc pisze:

Co do drugiej kwesti ten temat chyba zostal zalozony zeby poruszac tematy,ktore rodzily sie na "miss" a miss wcale nie dotyczyly:twisted:.Np padaly pytania o milosc,przyjazc,zaufanie...a ostatni to o ile sie nie myle...ryzyko :)
Wiec zamiast tak slodzic i slodzic zajmiemy sie takimi aspektami zycia? :D

:

Madziu małe sprostowanie . Temacik z buziaczkami powstał właśnie po to by sobie słodzić , wyrażać cieplutkie uczucia , dzielić się smutkami i radościami . Tematy poruszane na miss jak np. ryzyko są po to by tamten temat rozkręcić . Jednak z czasem w te tematy wkradało się zbyt dużo cukru i
były nie do odczytania , dla tych , którzy tego cukru , w takiej ilości nie potrzebują .

No to teraz troszkę słodkości odemnie :D

Dla 100krotki , którą bardzo polubiłam , ponieważ jest otwarta , wesoła i bardzo sympatyczna :P - 100krotko duże buziaki dla Ciebie słonko

Dla Jagusi , która ma dużo do powiedzenia i choć nie znam jej osobiście myśle , że to super kobietka :D całuski for you !
:wink:

Dla True , który twierdzi , że jest tym ,, złym " a to wcale nie prawda. Ma czasem odmienne zdanie ale jestem pewna , że w gruncie rzeczy to super misiek :P

Dla Ajrona , który nie lubi gdy się zdrabnia jego nick 8) . Co prawda nie odwiedził jeszcze tego tematu , ale kto wie może i tu zajży :D

Dla Piotrusia ( on też tu jeszcze nie zajżał , ale to chyba kwestia czasu ) bo jest bardzo sympatycznym chłopczykiem :P

Dla Madzi , która dzielnie wypowiada się na forum

Dla Adminka -blondaska , taki mały , sympatyczny chłopczyk , który ma duże serducho i nie zawacha się go użyć :wink: :P

Dla tych wszystkich , którym jeszcze nikt nie posłodził a bardzio by chcieli - kochane misie -troszke cukru dla was wszystkich .

Normalnie jak się słodko zrobiło - no ale przecież o to tu chodzi !

Buziaczki kochane żuczki

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A jak juz wszyscy sobie poslodza to co dalej? Temat umrze smiercia naturalna? :twisted:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Madziu będziemy słodzić i słodzić a jak już sobie wszyscy na wzajem posłodzimy to bedą nowi uzytkownicy forum których z dnia na dzień przybywa i wtedy im będziemy słodzić hehe :) I słodyczy nie będzie końca :mrgreen:

Asiu dziękują za całuski i wzajemnie słoneczko Ty moje :) no i musimy się w takim razie poznac osobiście :)

Tru zapomniałam o worku słodkości dla Ciebie ale mam nadzieję że mi to jakoś wybaczysz (a swoją drogą mijaliśmy się wczoraj wieczorkiem na warszawskiej :wink: ) Gorące pozdrowionka i słodkie całuski dla Ciebie misiaczku :)

No i słodkie słówka należą się też dla naszego nowiutkiego moderatorka :) Robert dla Ciebie góra słodkich i słonecznych uśmiechów i gorące pozdrowionka :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Miejmy nadzieje.... 8)

A ja nie bede slodzic "po imieniu" tylko dla wszystkich po rownej az mdlej porcji cukry przesylam :twisted:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

ja proponuje usunąć emotke "twisted evil" z tego działu i zastąpić ją kostką cukru :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A ja proponuje wstawic emotikonke buziaczka jakiegos :P

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.