Tak jasne, nazywam się Łukasz mam iles tam lat.
I dalej będe zwracał uwagę na to co robi Alaksander Administrator posiadacz c200 ładnie zaparkowanego wczoraj o 19-19.30.Na Daszyńskiego, naprzeciw BEST.
To,że ładnie nie oznacza,że prawidłowo.
I tak to wygląda ,głupie czepiactwo bedzie działac w obie strony.
Jeśli burmistrz na każdym kroku zbiera głosy to dlaczego taki ktos jak Olek parkuje na chodnikach czy rozmawia przez komórkę jedąc samochodem?To akurat miało miejsce 14 bm o godzinie 17.45-18.
Na ulicy Poniatowskiego okolice rest.Europa.Sam widziałem,więc nie sa to bezpodstwane plotki czy jakaś ściema wymyślonma na potrzebe chwili.
Cytuj:
Jeżeli jakiemuś urzędnikowi nie podoba się moja krytyka i czuje się pokrzywdzony przez świat i życie i w związku z tym nie chce publikować swojego nazwiska, a chce mnie jednocześnie krytykować, to przykro mi wyleci z tego forum z wielkim hukiem. Dlatego też liczę na to, ze te dwie osoby będą miały na tyle odwagi, żeby się podpisać pod swoimi wypowiedziami.
No oczywiście gruba przesada.Dalej będziesz krytykowany za swoje poczynania,a szantaz o opublikowanie swoich danych pod rygorem usunięcia z hukiem z forum to poniżej nawet Twojego poziomu Olek.
I robisz duży błąd sądząc,że jestem urzędnikiem.
Jestem zwykłym obywatelem.I to,że nie podoba ,czy czasem nawet smieszy mnie Twoje zachowanie wcele przeciez nie swiadczy o tym,że jestem urzednikiem i bronie swoich:)
Ale oczywiście może zaznaczyc w panelu administracyjnym "usuń uzytkownika" potem to ładnie potwierdzić kliknięciem na "TAK" i będzie wszystko ok.Przeciez to Twoje forum.