Dzisiaj jest 23 cze 2025, 12:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP

ja o czym innym, klikam na 77 odsłonę wątku miss na stronie głównej i co mam :?: :
Cytuj:
Nie istnieją żadne posty dla tego tematu
:? :roll:
to tak jest, jak wszystkich dopadają emocje, nie ma już kto pilnować porządku :cry:

Tytuł:
VIP
VIP

aaaa, już chyba łapię, skończyło się miejsce na str 76, otwarta została str nr 77, ale ponieważ nie ma na niej jeszcze żadnych postów, wyświetla się ten komunikat :roll:
ale z drugiej strony nie powinno tak być, coś by trza zmienić :?
Pozdrawiam wszystkie missssski :oops:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

chyba wywolalam wojne :P przepraszam nie chcialam ale poprostu mam w zwyczaju mowic to co mysle ...
Alek proponuje zawiesic caly tyn konkurs bo sam widzisz co sie dzieje...

Tytuł:
pismak
pismak

bombas3 pisze:
ja o czym innym, klikam na 77 odsłonę wątku miss na stronie głównej i co mam :?: :
Cytuj:
Nie istnieją żadne posty dla tego tematu
:? :roll:
to tak jest, jak wszystkich dopadają emocje, nie ma już kto pilnować porządku :cry:

I ja na tą 77 klikałem, i identyczna wiadomość.
Może dlatego, żeto właśnie TY ją (tą stronę 77) edytowałeś? :)
Albo jeszcze ktoś inny, kto zaraz się wyswietli?
A co do tematu, to rzeczywiście zrobił sie tak gorący, że zaczał
świecić na jasno-żółto! :)))

Dziewczyny- luuuzuuuu! :)
Albo inna rada:
wypiszcie się wszystkie.
Pierwsza, którą któryś z członków komisji poprosi o zapisanie się - z pewnością - WYGRA!
Bo tak jakoś to ostatnio się podobno sprawdza.
Podobno - tak jakoś :)))
Chyba, żeby -nie :)

Cytuj:
chyba wywolalam wojne przepraszam nie chcialam ale poprostu mam w zwyczaju mowic to co mysle ...

A nie mówiłem, że asertywność ma w tym zawirowaniu niebywały udział?
:)

PS.
Mam uczucie, że być może to, co napisałem ( jak ktoś zaraz może zacznie udowadniać) nijak się nie wiąże z tematem MISS.
W takim przypadku - z góry przepraszam...... ;((((

Tytuł:
pismak
pismak

Wybaczcie... ;))) nie mogłem sie powstrzymać, i..... musiałem!
Po prostu -musiałem! :)

Cytuj:
"Błędy na tytułowej" Asiek_Isia
Wysłany: 22 Kwi 2006 14:46 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Chłopcy ale wy macie problemy ! Aż jestem ciekawa co jeszcze wymiślicie by jeden dopiekł drugiemu

http://zgorzelec.info/forum//viewtopic. ... 3157#13157

:)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

z_dwr co ty chcesz człowieku kolejną wojnę wywołać ? Błagam tylko nie to ! Przyznaje jestem cholernie impulsywna i nie mam w zwyczaju krytykować ludzi poza ich plecami . Jak coś mówię to w prost . Pozatym zobacz jak wy pisaliście . Nie nie pisałam by komuś dogryźć bo nie mam tego w zwyczaju . Ale pisze dlatego , że poznałam kiedyś osoby , które na początku były sympatyczne a teraz cóż. I o to tylko mi chodziło .

Pozatym mam nadzieje , że ten temat powróci do dawnej formy i wszystko będzie ok .

Jeśli kogoś dotknęłam - przepraszam . Po prostu cenię szczerość . To wszystko . Lubię słodkie tematy , to miłe . Ale nie gdy jest to fałszywe słodzenie . Nie lubię też wywoływania zadym .

A teraz do najważniejszej laski tego miesiąca : Gratuluje Beatko wygranej . Myślę ,że wybór komisji był właściwy i bardzo trafny. Życze udanej pełnej ciepła i emocji soboty :P

Pozatym dziewczyny wszystkie wrzućmy na luz bo inaczej biedny Aleks osiwieje . No jak my się zachowujemy ? Chłopak się stara a my w zamian co ? Ściągamy mu zmartwienia na głowe . Normalnie powinnyśmy czuć się głupio .

Więc teraz proponuje wszyscy dają sobie wielkiego buziaka na zgode i wszystko jest ok :D

Beatko czekamy na zdjęcia .

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
z_dwr co ty chcesz człowieku kolejną wojnę wywołać ? Błagam tylko nie to !

Ależ Asiek_Isia, człowieku!
;)
Z czego tak nieprawdopodobny wniosek wysnuwasz?!
Nigdy mi taka myśl ani sekundy w głowie sie nie zatrzymała :)

Co (na przykład) w mojej poprzedniej wypowiedzi miało by doprowadzić do _kolejnej_ "wojny"?!
Przecież nie ta moja rada, o wypisywaniu się _WSZYSTKICH_
bo przecież jest chyba oczywistym, że to był ŻART.

A to że przytoczyłem Twoją wypowiedź z innego wątku?
Przecież też li tylko po to, by _podkreślić_ że i dziewczyny mają czasami powody , by się "podrapać" pazurkami.
Jak ważne są to powody?
A to już ocenę niech każdy sam sobie zrobi..
Hihihi....,

Przyłączam się do Twojej propozycji.
Dziewczyny - po buziaku, i animozje do kosza!
:))

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

dobrze jak stalam sie zlosliwa to juz taka zostane :twisted:

wiec Aleksie drogi uwazam ze Twoje interwencje sa zdecydowanie za pozno, jezeli to co mowie nie jest oczywiscie zlowsliwe, poza tym moim zdaniem nie ukrocasz swoja wypowiedzia tego tematu... jezeli juz zwracasz uwage to wszystkim a nie tylko mi i Magdzie bo nie tylko nasze zachowanie bylo nieodpowiednie

pozdrawiam i przepraszam - niesympatyczny gosiak :P

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
na wstêpie poinformujê, ¿e pomimo pewnych spraw, które siê wydarzy³y w moim najbli¿szym otoczeniu, staram siê zachowaæ spokój ale niniejszym odpisujê:

gosiak: " mam nadzieje ze moje slowa nie sa uznane za zlosliwosc a jesli tak, to z gory przepraszam "

s± ! - wiêc nie b±d¼ z³o¶liwa bo zanim zosta³a¶ miss nie by³a¶ taka pewna siebie...

madzia_zgc: "Po pierwsze do Alexa,jak Dorota chce to niech rezygnuje,nie masz prawa ani podstaw do tego aby ja na sile w tym konkursie zatrzymywac skoro ona sobie tego nie zyczy. "

Po pierwsze Dorota chce i to potwierdzi na forum !

madzia_zgc: "Jak chce to niech sie puszy pyszni i nie wiem co jeszcze ... jej sprawa..."

Czy to oznaka wredno¶ci ? Czy moze mi siê wydaje ? Bo jeszcze dwie linijki wyzej pisa³a¶, ¿eby daæ jej spokój !

madzia_zgc: "Ten konkurs zrobil sie bardzo gorrracy...lubie jak jest gorraco ale nie jak parzy... "

To spu¶æ z tonu !

No to zacznê tak : FAJNIE TU I NIGDZIE NIE ODCHODZE, TRZEBA ZACISNAC PIESCI W WALCE I DOTRWAC DO SAMEGO KONCA.

Co do wrednosci, to sie nie wypowiadam, bo nie chce - nigdy nie lubialam sie klocic i nie mam wrogow.

Pisalam bardzo dobre posty i bardzo dlugie, ale postanowilam byc bardziej ogolniejsza w swych postach, dlatego nie bede sie wypowiadac za dlugo, by inni czytali mniej :) :) :)

Poza tym jestem sliczna i taka jest prawda, a to ze teraz nie wygralam, to tylko zacheca mnie do jeszcze wiekszych staran :) :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dori, ja nie żartowałam. Jeśli chcesz i jeśli nie ma ku temu odgórnych przeciwwskazań, zajrzyj na sesję w sobotę. Może profesjonalnych kilka fotek podniesie Twoje notki!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

to co powiecie na male spotkanko integracyjne? ;))

Tytuł:
gaduła
gaduła

gosiak pisze:
to co powiecie na male spotkanko integracyjne? ;))

Uważam, że spotkanie jest bardzo dobrym pomysłem. Pozostaje kwestia ustalenia daty, godziny i miejsca spotkania...

Pozdr.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Po pierwsze: dajcie już sobie spokój ze wszelkimi uszczypliwościami, kłótniami itp. Co wam to daje?? Bo ja tego nie rozumiem.

Po drugie: wredności co po niektórych osobach się nie spodziewałam (dały się poznać jako bardzo miłe i symaptyczne) No cóż jak to człowiek może sie pomylić :(

Po trzecie: Bombas3 miło że się odezwałeś w tym temacie hehe :)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH i odejdzmy już od tematu jaki był poruszony. Becia wygrała należało się jej i dlaczego nie jest tak jak zawsze gratulacje i wszyscy mili tylko jakiś roblem się zrobił.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Gosiu zgadzam sie z Toba,wszyscy rzucili sie na siebie z pazurami wiec dlaczego nam sie oberwalo :?: :!: W sumie po mnie to splywa mam wieksze problemy w zyciu niz forum portalu ZINFO :twisted:

Jak juz jestem uznana za niesympatyczna jedze to przy takim wizerunku pozostane,a Alex jak posiwieje to mnie zablokuje i bedzie spokoj :wink: ( i wcale nie jest mi glupio=nawiazanie do nawolywan Asi)

Kwiatulek nie przejmuj sie nie tylko Ty jestes uznana za prowodyra klotni... ech jakze szczerosc boli.. :roll:

Asia co to wogole za tekst "do najwazniejszej laski ":?: .... zero komentarza ... czyste pytanie ... :x

Dorota i jej wielkie come back ... mamy sie rzucic do stop i dziekowac ze nie rezygnujesz? hura!

No to na tyle.. spokojnej nocy i pozdrawiam (calowac nikogo nie mam zamiaru :D )

P.S. No dobra buziaczki dla Beci :wink:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Poza tym jestem sliczna i taka jest prawda

Uch... nie moglam sobie tego podarowac :wink:... coz za obiektywna samokrytyka.. Pogratulowac :lol:

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.