Dzisiaj jest 23 cze 2025, 16:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No przecież Becia jest teraz najważniejszą laską na tym portalu ! Została miss zino , prawda ? Więc należą się jej chyba gratulacje i uznanie ? Nie wiem jak dla Ciebie ale ja myślę , że tak .

Jeszcze raz Becia- gratuluje .

Ps. Madzia nie sądzisz , że już dość konfliktów ?

Tytuł: :)
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Po 1 --> Gratuluje Beato!! :D

Po 2--> czemy wy wszyscy, ktorzy uczestniczycie w tym wątku kłótni zachowujecie się jak DZIECI, ktore nie mogą dać sobie spokoju i zapomnieć o tym.

Po 3--> Podziwiam was, że wogóle chce wam się kłócić o bzdury tak naprawde,podziwiam!! :!: :!:

Tytuł:
obserwator
obserwator

No wlasnie i dlatego ja nie bede juz nic zlego komentowac i pomijam brzydkie slowa wypowiadane hehe...:) :) :) Hehe i mam dosyc juz odpowiadania typu: czemu napisalam tak, a czemu to, a czemu tamto, czemu tak itp..hahaha :) :) :) :)

Hmm...tu na tym forum jakas makakofonia jest hehe :) :) :) Spoko luzik...zostawmy to z dystansikiem :) :) :)

Poza tym m±dry milczy i milczenie jest zlotem, wiec najlepiej cichutko obserwowac i od czasu do czasu cos napisac skromnego - prawda? :) :) :)

Acha no racja - DAJCIE SOBIE SPOKOJ Z TYMI KLOTNIAMI...najwyzszy czas sie spotkac i pogadac sobie na zywo i posmiac sie z tych dziwnych zdan pisanych na forum :) :) :) Zobaczcie, ze jak sie patrzy na to wszystko, to az dzisiaj sie usmialam do lez hehe :) :) :)

Madzia_zgc ja wiem, ze fajna z Ciebie dziewczyna, masz prawo sie wypowiadac...Wiekszosc z nas zostala wychowana w przekonaniu, ze klotnia jest zawsze zla...:) :) :)Nic bardziej mylnego, poniewaz kazdy z nas od czasu do czasu bywa zirytowany, rozgniewany, urazony, zawiedziony itd.. Nie zawsze da sie stlumic negatywne uczucia w sobie. Emocje, rywalizacja, konkurencja, jak i inne problemy tak narastaja, ze ludzie wybochaja jak lawina. ;) :) :) Natomiast sprzeczki sa rozsadne i sam lekarz moze to potwierdzic:) :) Prezentowanie swego zdania pozwala lepiej poznac wzajemne upodobania i oczekiwania, wiec sa niezbednym elementem budowania zycia. :) :) :) :) Trzeba uwolnic sie z negatywnych emocji i dojsc do porozumienia, A na samym koncu podac sobie raczki i usmiechnac sie do siebie..:) :) :) Popatrzcie na to wszystko z dobrej strony :) :)

BUZIAKI DLA WAS ANIOLKI:) :) :)

BEATKO WIEM, ZE MASZ DOBRE SERDUSZKO - ZYCZE CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I MILEGO WIECZORKU :) :) :) Ech popatrzcie na moje poprzednie posty bodajze w numerkach 30-31 - kazdej wybranej Miss zyczylam sily, szczescia i cieszylam sie z kazdej wygranej pomijajac sama siebie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Padła propozycja spotkania ... super . Może zrobimy jakieś ognich lub coś w tym stylu ? Tylko ostre narzędzia zostawiamy w domu :) .

Ostatnio tak w przypływie twórczej weny założyłam blog :P Jest tam sporo fotek . Zapraszam :D

Buziaki dla wszystkich !!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

KŁÓTNIE = OFF TOPIC :twisted:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

no to ciekawe o czym teraz bedziemy rozmawiac... ;))

Tytuł:
VIP
VIP

o chrabąszczach - temat na czasie :?

Tytuł:
gaduła
gaduła

Wierszyk z "chrabąszczem" w treści:

Danuta Wawiłow "Pojedynek"

Chrabąszcz i żuk jelonek
stoczyli bój pod mleczem. (...)
Chusteczką powiewając,
z góry patrzyła mucha,
a komar grał na lutni,
a truteń w trąbę dmuchał.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Taaaak - bardzo na czasie :P
Ja to inwazje mialam mala u siebie - okno otwarte zostawilam... grrrr
Niedawno bluze zakladalam i sie dziwie co mnie tak uwiera ...sciagam ja i patrze - chrabaszcz - bleeeeh :P

Tyle na ten temat bo tu temat "miss" jest ...

pOzdrawiam:)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Bryyy ... chrabąszcze , nie lubie tych żyjątek . Niech sobie latają ale z daleka odemnie ! Chciaż lepsze to od szerszeni . Dzisiaj by mnie jeden ciachną :? Aż ciarki przechodza po plecach .

Przydałby sie jakiś ciekawy temacik , kto ma jakiś pomysł ?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

widzisz, Madzik? pamiętasz, jak mówiłam Ci, że teraz jest rok chrabąszcza?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Zupa z chrabaszcza hehe :) :) To ja jestem chyba inna jakas, bo wogole sie owadow nie boje, a jak ktos ucieka od pajakow, to ja lapie je w reke i po prostu wyrzucam hehe :) :) Nie wiem czemu tak mam hehe :) :)

Dziewczyny jakie macie plany wakacyjne??

Buziaki dla Was i az odetchnelam, ze zaczyna sie tu wreszcie milutko robic :) :) :)

Tytuł:
VIP
VIP

Nenufre rulezzz !! :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No bombas3 widzę że temat przez Ciebie rzucony cieszy się dużym powodzeniem. Chrabąszcze, barzo ciekawe.Nie lubię tych owadów ale podobno jak jest dużo chrabąszczy to będzie bardzo dużo truskawek co o tym myślicie?? czy to prawda?? Uwielbiam truskawki:) Becia a kiedy Twoja sesja?? Czekamy na nią wszyscy z niecierpliwością:)

POzdrowionaka dla wszystkich i dobrej nocy.PApa

Tytuł:
pismak
pismak

[quote="dorianna2424"]
Dziewczyny jakie macie plany wakacyjne??
quote]

D piachu! z babskim szowinizmem!
O plany wakacyje pytają się dziewczyny- dziewczyn.
A co, my chłopaki, to sroce spod ogona?!
Też mamy plany wakacyjne!

;))))
Żądamy RÓWNOUPRAWNIENIA!!

;)

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.