Dzisiaj jest 17 cze 2025, 22:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut

Poszukuję załoganta na [b]rejs ze Szczecina na Bornholm [/b]w terminie [b]03-10 czerwca [/b]br. Jacht Tango Family ze Zgorzeleckiego Klubu Żeglarskiego. Mam w załodze już trzech pewniaków (w wieku 29, 43, 60 - niepalący, mało pijący), ale brakuje czwartego. Zapraszam, koszt niewielki. Oferta dla panów.
bie_andy@poczta.onet.pl

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Oferta dla panów.

co to, klub jakiś :?: :lol:

Tytuł:
VIP
VIP

Ile wyniosą koszty :?:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Odpowiadam tylko ze względu na ewentualnych następnych zainteresowanych moją informacją o rejsie: w żadnym razie nie jesteśmy zainteresowani przebywaniem z "kochającymi inaczej". Autorowi takiej prostackiej aluzji odpisuję krótko - "każdy sądzi wg siebie"!

Wiem, wiem, wiem... Sam jestem sobie winien. Przecież umieszczając ogłoszenie w internecie wiedziałem, że to nie jest Royal Club, KIK czy np. BCC, gdzie spotykają się intelektualiści, gentelmani, ludzie o kulturze osobistej, gdzie określenie "dla Panów", czy słowo "rower" znaczą to, co znaczą, a nie są nośnikiem homoseksualnych aluzji.
Wiem, wiem, mam za swoje. Przecież wiedziałem, że w sieci zwykle znajdzie się taki ktoś, kto boi się podać swojego imienia i pod pseudonimem, który wyraża jakąś cechę jego osobowości (a w tym przypadku chyba także inteligencji), próbuje zwerbalizować swoje pseudopoglądy lub pseudożarty i tym usiłuje podbudować uzasadnienie swojego sensu istnienia (sorry, chyba się zagalopowałem z tymi trudnymi słowami...).
Jeszcze tylko jedno przysłowie: "Nie ruszaj g... , bo śmierdzi." Chciałem to ominąć szerokim kołem, dlatego wyszło mi tak "na okrągło".

Tytuł:
VIP
VIP

Szkoda, że AndrzejuB nie odpowiedziałeś na moje proste pytanie, które, jak widać, mniej Cię zainteresowało, niż aluzja innego członka forum :cry:
Myśle także że nadwrażliwa jest reakcja na sugestię pazdziocha, przecież to niewinny żart, przynajmniej ja tak to odbieram, a w dobie wszechobecnego :cry: tematu, powinien być raczej przyjęty z przymrużeniem oka :? Nie wiem, czy odważyłbym się na rejs w zamknietym gronie w Waszym towarzystwie :? i to nie z powodu, o którym piszesz.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

AndrzejB pisze:
... że to nie jest Royal Club, KIK czy np. BCC, gdzie spotykają się intelektualiści, gentelmani, ludzie o kulturze osobistej, gdzie określenie "dla Panów", czy słowo "rower" znaczą to, co znaczą, a nie są nośnikiem homoseksualnych aluzji...

Biedni Ci ludzie, poczucia humoru nie mają, boją się homoseksualnych aluzji. Gdyby się okazało, że ktoś z ich grona jest gejem, pewnie by zemdleli, tacy delikatni i wrażliwi na wdzierające się w ich świat obrzydlistwo.

Ciekawe jak poznacie upodobania osoby, którą wybierzecie na wycieczkę?
Specjalistyczne testy sprawdzające upodobania seksualne?
Przypominam, że zdejmowanie spodni aby udowodnić, że nie jest się Żydem, nie działa w tym przypadku.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nie ma to jak os±dzaæ intelekt i preferencje ludzi, których siê nie zna. To, ¿e kto¶ ma specyficzne poczucie humoru nie znaczy, ¿e jest g³upi, gburowaty, czu niegodny szacunku.

Ostatnio zmieniony 08 sty 2009, 0:33 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Ten rejs jest kilka razy dłuższy,niż na Bornholm.

http://www.rejsymorskie.net/nowy.php
Prawem kapitana jest dobór załogi według własnych wyobrażeń.
Nie ma szczególnych wymagań,
więc zamustrować mogą się też i Panie.
;)
Rejs fajny.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.