Dzisiaj jest 21 cze 2025, 5:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam, naleze do grupy osób ktore uczestniczyly w imprezie i naprawde nie zgadzam z komentarzami osob tam nieobecnych, ktorych wypowiedzi znalazly sie na forum.

Moim zdaniem impreza jak na takie warunki byla dobrze przygotowana ze strony technicznej jak i ze strony organizacyjnej( PCK,OCHRONA). Ludzie od poczatku do konca bawili sie bardzo dobrze i jest to zasluga organizatorow. Kto byl to widzial, ja jestem pelna podziwu dla nich bo z pewnoscia wlozyli duzo pracy w to zebysmy mogli ten czas spedzic przy dobrej muzyce i milej atmosferze.

Mam jedna uwage dotyczaca nie ogolu imprezy ale jednego z DJ'ów, tzw "DJ KRZY", gdyż jego bardzo rozbudowana fantazja i fantastyczne opowiesci ktore z ogromna predkoscia rozglasza przezwyzszaja jego umiejetnosci muzyczne. Dlatego proponuje aby zajal sie pisaniem bajek (moze w przyszlosci wyda jakis tomik dla dzieci;) a przedrostek DJ zamienil na BAJKOPISARZ KRZY. Zycze wielu osiagniec w literaturze.
"zeby byc dobrym Dj'em trzeba ograniczyc swoja wyobraznie"

jeszcze raz dziekuje za udana impreze i z niecierpliwoscia czekam na nastepna;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Z tego co pamiętam to na forum nikt nie napisał że impreza była żle organizowana . Osobiście popieram inicjatywe i to że jako nielicznym z naszego miasta coś się chciało zrobić. W tym temacie negatywnie było mówione o muzyce jaką tam grali ( kłytnia czy to była komercha czy ambitna ). Ja popieram pomysł i czekam na następną imprezkę tego typu

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nigdy nie trawi sie w gust kazdego tam obecnego. Jezeli komus taka muzyka sie nie podoba to niech nie przychodzi i niech nie marudzi ze to bylo zle i tamto. Mi osobiscie muzyka bardzo wpadla w ucho i fajnie sie tego sluchalo. no ale jak juz wspomnialam to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje.

Tytuł:
rekrut
rekrut

no ja ide za glosem biedronki i powiem ze rozpier mnie takie ziomki :roll:
wiec odpowiedz jest prosta:
KRZYZAK WEZ SIE NIE PONIZAJ!!! :?

Tytuł:
rekrut
rekrut

joshua pisze:
KRZYZAK WEZ SIE NIE PONIZAJ!!! :?

................Ja juz nic nie mówie................

P.S co do koszulki NIE została specjalnie zrobiona na tą impreze lecz na potrzeby Forumowiczów i moderatorów Mdt agency.....

Tytuł:
pismak
pismak

hmmm... ale czasem tak bywa, że ktoś ma gorszy dzień i nie zagra tak jakby chciał :!: wiec nie wiem czego go tak jedziecie :P chłopak miał zły dzień, do tego wypil 3 piwa, błędnik mu zaczął świrować co odbiło się na jego słuchu muzycznym :P :P :P też tak czasami mam jak za dużo wypiję :P :lol: :wink:

Co do koszulki hmmm.... :lol: :lol: :lol: MDT & Dj's Kris friends.... bleee.... no comments :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

alien_zgc - z tego co mi wiadomo to masz 16 lat, wiec niech ludzie popatrza jak pieszesz o piwie w wieku 16 latek :) moze rodzice tez popatrza i przetrzepia Ci tylek :evil:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

dj Kona napisał:
Cytuj:
alien_zgc - z tego co mi wiadomo to masz 16 lat

No to raczej masz złe informacje :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Kona w tych czasach chyba 95 % osób w tym wieku ( nawet młodszych ) ma co jakiś czas kontakt z napojami %

Tytuł:
VIP
VIP

STOP ! Kona, chcesz prowadzić tego typu dyskusje i poniżać kogoś w ten sposób to nie na tym forum. Jasne ?

Tytuł:
rekrut
rekrut

ok, sorry... ale czytanie tekstu ze zrozumieniem mu sie klania :) bo nie byl na imprezie a sie wypowiada :) ale mniejsze z tym, nikt mu tego nie zabroni, ale jak chce prowadzic imprezy z laptopa, to zycze mu powodzenia i jeszcze wiekszej ilosci wysmiewajacych go osob, pzdr

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jesli chodzi o DJ Krzy, to ja ze swoimi kumplami osobiscie uwazamy, ze jest on potomkiem H.CH. Andersena i niedlugo sam przerosnie swojego krewnego. Co do jego ksywy to proponuje mala zmiane, na takie jak: DJ Krzy(wousty) lub DJ Krzy(woprzysiezca). Pomysl nad tym chlopie. To bedzie lepiej odzwierwciedlac Twoje prawdziwe wnetrze. Wielu z nas slyszalo juz, jak DJ Krzy(woprzysiezca) mowi, ze sam "musial ratowac impreze, oraz gral najlepiej i najdluzej". Hmmmmm.... Mysle, ze nie do konca mozna sie z tym zgodzic... Pozostawie to wiec opinii publicznej. Pozdrawiam.

"Zeby byc dobrym Krzy***, trzeba sciemniac tak, zeby nikt nie uwierzyl" :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak

dj Kona pisze:
alien_zgc - z tego co mi wiadomo to masz 16 lat, wiec niech ludzie popatrza jak pieszesz o piwie w wieku 16 latek :) moze rodzice tez popatrza i przetrzepia Ci tylek :evil:

:lol: :lol: :lol: nie bede sie wypowiadal na ten temat :!: :twisted: bo widze ze wiesz lepiej ile mam lat :!: :lol:

...co do DJ'a Krzy to juz zdeka przegiecie zeby go jechac tak na forum :!: :twisted: bezczel powazny :!: wogole co to za nick "DJ AntyKrzy" - ktos mu zazdrosci :?: :!: moze komus zal du**ko sciska ze nie zagral na jego miejscu :?: CIOS PONIZEJ PASA :!: ...ja mam pomysla 8) moze kolega DJ AntyKrzy wyskoczy nastepnym razem na scene i sam sie zaprezentuje :?: :twisted: za czego chcesz grac :?: komp :?: normalny sprzet :?: :twisted: :twisted: :twisted: tez sie z checia posmieje :evil:

Tytuł:
rekrut
rekrut

kazdy gra to co lubi i kazdy bedzie gral to co chce, kazdy czlowiek ma inny gust i kazdemu czlowiekowi sie nie dogodzi, dlatego My, jako organizatorzy i DJ'e ktorzy tam grali, cieszymy sie, ze impreze udalo sie zorganizowac i cieszymy sie rowniez z tego, ze ludzi sie dobrze bawili :)

pozdrawiam

p.s dosc tych klotni :)

srry alien, nie znam Cie, ale doszly do mnie wiesci ze masz tyle lat, a wiesci byly zle, wiec przepraszam :)

Tytuł:
pismak
pismak

dj Kona pisze:
ale jak chce prowadzic imprezy z laptopa, to zycze mu powodzenia i jeszcze wiekszej ilosci wysmiewajacych go osob, pzdr
czlowieku na jakim swiecie Ty zyjesz :?: nie mowie, że jestem lepszy od Ciebie ale jezeli smieszy Cie uzywanie laptopa do gry to sie smiej, ale chcielbym zauwazyc ze nie takie slawy jak Ty uzywaja nowych technologii do robienia muzyczki i go**o ich obchodzi czy sie z nich smieja czy nie 8) Wiesz bylem na Creamfields i nawet PVD gral z laptopow, podobnie G&D i Kosheen i wiele wiele innych :!: 8) i co Ty na to :?: wg Ciebie jest to nie do przyjecia heh... mysl co chcesz, nie wazne jak sie cos robi :!: wazne zeby bylo to dobrze zrobione :!:

http://www.ableton.com/pages/artists/list

PS. Co do plotek to wiesz.... chyba nie ten alien :lol: :P

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.