lenka:
Cytuj:
Jak znam życie - blisko wyborów znów wybuchnie bomba i...conajmniej 80% wyborców zgłupieje.
Dlatego należy wybierać
ludzi. Tam, gdzie trudno ich poznać /wybory parlamentarne itp/ jest konieczność posługiwania się informacjami z drugiej ręki. Tu zaś, gdzie wszyscy się znają, wiadomo kto zacz, a to jakie roszady wymyśla się 5 minut przed 12, ma mniejsze znaczenie. Mnie np bardzo podoba się program zgorzeleckiej PO, mam dużą sympatie do tego ugrupowania /mimo iż nie jestem ich członkiem/, dlatego zdecydowałem się kandydować z ramienia właśnie PO. Mniejszą sympatią darzę PIS, Samoobronę i LSD :wink: , nie mówiąc już o lokanych ugrupowaniach. Czy teraz jednak powinienem się wycofać, jeśli lokalnie PO sprzymierzy się z PISem

: Do kogo mam się przyłaczyć

: Czy może dać sobie spokój z polityką, będąc świadomym, że się jakąś szansę wpływania na miasto straciło

:

nastolatka:
Cytuj:
Banda obłudnikow, nie majaca pojecia o polityce...
emocje nie pomagają w trzeźwym osądzie :wink:
Marko:
Cytuj:
Swoją drogą macie dużo czasu i Wasze wypowiedzi prezentowane o różnych godzinach mówią, że pewnie pracujecie w systemie, bądź jesteście na długich urlopach.
pewnie większość z nas trafnie oceniłeś, ale: czy to naganne, że ktoś pracuje w systemie, ma chwile wolne i chce coś zmienić

: czy naganne jest długie urlopowanie

: , czy umiejętność dobrego zorganizowania własnego czasu i determinację we własnych dążeniach także należy postrzegać pejoratywnie

:
Jeśli nie, to o co chodzi drogi Marko

:

, brak argumentów

: