Dzisiaj jest 19 cze 2025, 23:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

...przezorny zawsze ubezpieczony, a co do ubezpieczenia to nawet i takie cuś posiadamy :D hehe :) Hmmm... kumpel jakiś czas temu wracał sam z imprezki no i niestety pozbył się telefonu za którego zaplacił 1200zl. 3 dni wcześniej, gratis został trochu skopany, do tego miał takiego pecha ze dostał kopa w oko i chyba do dziś ma limo... :?

Wnioski: słaba organizacja, a organizator nie przejmował się tym co dzieje sie poza miejscem samej imprezy. Niby tak jest, że powinniśmy wypiąć sie na wszystko co będzie się działo w tym samym czasie za MDK, przed MDK i ogołem w całym mieście. No ale chyba nie o to chodzi :!: :twisted:
...może tym razem troszeczku wiecej profesjonalizmu 8) To naprawde wiele nie kosztuje :) Wystarczyły dwie półgodzinne rozmowy i wszystko jest załatwione :D :D :D i co najważniejsze nie dałem za to ani grosza :D Wystarczyło tylko ruszyć makówką i mieć troszku chęci :) :P

A w poeniedziałek...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ....tejemnica :D :P

Tytuł:
pismak
pismak

Renegat pisze:
jest tak komentowana bo organizują ją ludzie z forum :D :D

Dokladnie tak :) Wszyscy mamy konta na forum, ale tylko ja z Kasia coś skrobiemy bo Krzy gdzieś tam, jakiś tam czas temu przesadził troszku - nie wnikam czy przesadzał marchewkę czy truskawki :P ...ale niestety zamilkł.... chyba już na wieki :P ...to śmieszne nie jest ale śmiać mi się chce <LOL> hehe

Admin czujny jest... :lol: :P A nie wszyscy wiedzą, że Admin jest jak Chuck Norris - on ma w swojej drukarce tylko czarny tusz. Nie przeszkadza mu to jednak w drukowaniu kolorowych zdjęć :!: :lol: hehe

Obrazek
Kopniak z półobrotu uchwycony ukrytą kamerą i spowloniony 1000 razy... Admina trzeba spowalniać 1000^10 razy :P

PS. Ty też gdzieś tam na samym początku przewijałeś się w naszym temacie... i coś zamilkłeś :!: :?: :twisted:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alien a słyszałeś że Alex szybciej stoi niż ty biegasz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Alien napisal:

"Hmmm... kumpel jakiś czas temu wracał sam z imprezki no i niestety pozbył się telefonu za którego zaplacił 1200zl. 3 dni wcześniej, gratis został trochu skopany, do tego miał takiego pecha ze dostał kopa w oko i chyba do dziś ma limo...

jak "sapal" - brzydko mowiac to dostal... a co do Progressive, to szykujesz tak, ze ochroniarze beda odprowadzali ludzi do domu ma sie rozumiec? - skoro mowisz ze bedzie spokoj, to zobaczymy czy nikt z rozbitym usmiechem nie wroci... <lol>

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Do mnie niestety również doszły słuchy, że kilku "osobników" szykuje się na Progressive Night, aby wywołać burdę... Najbardziej przykre jest to, że te osoby zrobią to z zazdrości, podłożą nam kłodę pod nogi, abyśmy ponieśli porażkę. Szkoda, że zamiast pomóc, próbują za wszelką cenę zaszkodzić... No, ale... Tacy ludzie.

marcin-kona napisał:
Cytuj:
jak "sapal" - brzydko mowiac to dostal...

Dziecinne podejście. "Zabrał mi wiadarko, to ja go bach! - łopatką w głowę" - o to tutaj chodzi? Raczej nie...

Cytuj:
ochroniarze beda odprowadzali ludzi do domu ma sie rozumiec?

Spokój będzie. Ochrona będzie zarówno w, jak i przed/za MDKiem i tam zapewniamy bezpieczeństwo.

Tytuł:
VIP
VIP

admin infofmuje, że też będzie na imprezie i jak zobaczy łobuzów to ich zbanuje :D

Podstawowe założenia są takie, że tlen potrzebuje admina do życia, a jak admin kroi cebulę, to cebula płacze, więc spokojna głowa :twisted:

Tytuł:
rekrut
rekrut

kasia145 pisze:
Do mnie niestety również doszły słuchy, że kilku "osobników" szykuje się na Progressive Night, aby wywołać burdę...

Niepotrzebnie moim zdaniem podajecie tego typu pogłoski do wiadomości czytających i śledzących postęp imprezy. Tym bardziej, że zamierzacie zgromadzić publiczność większą niż, jak już wcześniej padło, 300 osób. Ktoś, kto zagląda do tematu, raczej nie chce dowiedzieć się, od kogo może ''wyłapać''. Przejmując się tą sprawą do tego stopnia, wprowadzacie tylko chaos do całości waszej koncepcji. Oby nie na niekorzyść.

Tytuł:
pismak
pismak

marcin-kona pisze:
jak "sapal" - brzydko mowiac to dostal... a co do Progressive, to szykujesz tak, ze ochroniarze beda odprowadzali ludzi do domu ma sie rozumiec? - skoro mowisz ze bedzie spokoj, to zobaczymy czy nikt z rozbitym usmiechem nie wroci... <lol>

powiem Ci tyle, tego samego dnia o 4 rano był na policji, dmuchał w balonik i był trzeźwy :!: :twisted: ...więc wątpie że "sapał" :!: niestety muszę Cię zmartwić, że nie będę odprowadzał ludzi do domu, ale w pewnym przedziale godzinowym wzmożony ruch policji jest przewidziany :)

Tak pozatym jak już zdążułeś się doczytać to tlen potrzebuje Admina do życia :) ...a jak Admina nie będzie to tlenu tym bardziej, a wiec na myśl nasuwa się jedyny wniosek - boruta = brak Admina = brak tlanu = brak boruty bo wszyscy popadają z braku tlenu :P hehe

Renegat:
...i tu się mylisz :P On tylko kroi cebulę.... :lol: hehe :wink:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Szczerze mówiąc nie chciałem zabierać głosu w tym poście, jednak zaistniałe okoliczności zmusiły mnie do tego.

alien_zgc pisze:
kumpel jakiś czas temu wracał sam z imprezki no i niestety pozbył się telefonu za którego zaplacił 1200zl. 3 dni wcześniej, gratis został trochu skopany, do tego miał takiego pecha ze dostał kopa w oko i chyba do dziś ma limo... :?

Wnioski: słaba organizacja, a organizator nie przejmował się tym co dzieje sie poza miejscem samej imprezy.

Jak się domyślam chodzi o gościa którego ów przygoda spotkała w drodze powrotnej do domu z Summer of House vol.1 na ulicy Reymonta/Łużycka. Zastanówcie się nad tym co piszecie! Sugerujecie że trzeba było zorganizować "ochronę" ludzi w mieście ? Miasto jest duże, nawet kilka patroli policji (których jak wiadomo jest mało w naszej komendzie) nie dało by rady patrolować całego miasta a dodatkowo zalewu i trasy od zalewu do miasta czy okolic, tym bardziej, że takie wypadki to zazwyczaj moment chwila i po zadymie (dodam ze Policja wiedziała o imprezie i patrolowała rejon, ale chyba bardziej zajmowała się pijanymi kierowcami) Dodam jeszcze, że takich przypadków w miesiącu jest kilka, szczególnie w lecie. Gostek mógł sobie wracać tydzien poźniej z dancigu na zalewie na który też przybywało sporo ludzi podczas wakacji i nie było ochrony w mieście! Lub z B7 przez park dzień później i mogło go spotkać to samo! I co ? Właściciel B7 lub Zalewu ma postawić ochronę w parku czy na reymonta ?? Także uważam, iż zarzuty złej organizacji są całkowicie bezpodstawne. Tego typu przestępstwa w naszym kraju były, są i będą nawet gdy postawisz co 100m policjanta lub "ochrone" nie unikniesz tego, ponieważ w takim właśnie to państwie mieszkamy.

alien_zgc pisze:
Ostatnimi dniami coraz częściej docierają do mnie niepokojące informacje, że komuś bardzo przeszkadza ta impreza i ktoś może zafundować mi/nam jakąś małą borutę

Do mnie z kolei coraz częściej docierają informacje lub pytania czemu JA chcę zrobić na waszej imprezie „borute” ?! lub „Co mi przeszkadza ta impreza ?!”
Ludzie czy ja wyglądam na jakiegoś roz……ego , niezrównoważonego małolata? albo jakiegoś przestępcę? Zejdźcie na ziemie, szczeniaki chodzą po szkołach i z nudów wymyślają jakieś bzdety szukając sensacji a Wy z tego aferę robicie i straszycie niepotrzebnie publikę, szkodząc głównie sobie - waszemu projektowi. Mi nigdy nawet taki pomysł do głowy nie przyszedł a co dopiero wykonanie go! Dobrze piszę ZXC: "Niepotrzebnie moim zdaniem podajecie tego typu pogłoski do wiadomości czytających i śledzących postęp imprezy"

Oficjalnie podaje do wiadomości, że nie jestem w żaden sposób związany z tymi pogłoskami/plotkami i nie zamierzam robić ani kazać/zlecać (jak to słyszałem w jednej z wersji) komuś iść robić Wam jakiejś zadymy/bójki/boruty ! I nie slyszałem aby ktoś szykował coś takiego!

Przekazałem Alienowi tą informację na priv, jednak postanowiłem napisać to tu, publicznie, ponieważ naprawdę przez ostatnie dni coraz częściej docierają do mnie te plotki i zaniepokoiło mnie to bardzo.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
szczeniaki chodzą po szkołach i z nudów wymyślają jakieś bzdety szukając sensacji a Wy z tego aferę robicie i straszycie niepotrzebnie publikę, szkodząc głównie sobie - waszemu projektowi.

...w każdej plotce jest odrobina prawdy :P :P :P

Dobra koniec, temat z naszej strony jest juz zakonczony - wszystko jest zalatwione i wogole :) koniec tematu o "sapaniu" :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak

...wracając do tematu: jutro w nocy..... zacznie się robić coraz cieplej :twisted: :twisted: :twisted: ...taki jest plan :D

Wiele zalezy od Admina aka Chuck Norris..... :lol: :twisted:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alien wiesz że istnieje opcja edytuj ???

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Cytuj:
...w każdej plotce jest odrobina prawdy :P :P :P

Dobra koniec, temat z naszej strony jest juz zakonczony - wszystko jest zalatwione i wogole :) koniec tematu o "sapaniu" :twisted:

Ehh, widzę, że jesteś poważnie uparty… Niech Ci będzie, może i jest troche prawdy, ale nie w części, że to ja!

Tytuł:
pismak
pismak

dj Abdul pisze:
Ehh, widzę, że jesteś poważnie uparty… Niech Ci będzie, może i jest troche prawdy, ale nie w części, że to ja!

a kto napisał, że TY :?: ani tak Ci nie powiedziałem, ani nic takiego nikt mi nie powiedzial :!: nigdzie nie padła Twoja ksywka więc zluzuj... :twisted:

....jutro w nocy....
he :twisted: :twisted: :twisted:

Renegat: nie czepiaj się :P

Ostatnio zmieniony 15 paź 2006, 22:06 przez alien_zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Wiadomość z mojego priva:
Cytuj:
Od: dj Abdul
Do: alien_zgc
Wysłany: 15 Paź 2006 14:14
Temat: boruta
/////////////////////// CeNzUrA ///////////////////////////////

...uwierz mi, że jestem tak bezczelny, że jakby ktokolwiek mi powiedział, że Ty szykujesz cokolwiek, to osobiście prosto w oczy bym Ci nawrzucał :!: Potrafie potencjalnemu sponsorowi postawić warunki, chociaż wiem że może się to skończyć tym, że nie dostanę ani grosza, więc nie byłoby dla mnie najmniejszego problemu zawitać u Ciebie w firmie i powiedzieć Ci parę słów :!: Druga sprawa jest taka, że gdybym usłyszał, że to Ty szykujesz borutę to już dawno zgłosiłbym ten fakt odpowiednim służbą porzadkowym :!: 8)
Kilka osób widziało na własne oczy jak potrafie załatwiać sprawy, więc jeżeli ktoś Ci takie rzeczy mówi to może uruchomisz wywiad i się dowiesz do czego ja jestem zdolny.... :twisted: :twisted: :twisted:

Nigdzie na forum, ani w naszej prywatnej rozmowie na GG nie padła Twoja ksywka - więc kto tutaj słucha łepków chodzących do szkoły i wymyslających bajki szukając tym sposobem swego rodzaju sensacji :?: :!: ...napewno nie ja :twisted:

Więc jeszcze raz Cię proszę - ZLUZUJJJ :!: Twoja gadka mi nie pomaga, a tylko niepotrzebnie się denerwuję i marnuje czas na pisanie niepotrzebnych postów.

TAKIE JEST MOJE STANOWISKO WOBEC TEJ SPRAWY :!:

...koniec tematu :!: :twisted:

Ktoś ma jakiś pomysł, albo marzenie do realizacji, które dałoby rady powiązać z naszym eventem to kontakt ze mną... :)

19 dni....

Ostatnio zmieniony 17 paź 2006, 21:59 przez alien_zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.