asdfgh pisze:
Kazdy moze umieszczac wiadomosci w echo dnia ale trzeba miec wzglad na czesc merytoryczna poniewaz nie ma w naszym regionie osob odpowiednio wyksztalconych ktorzy bezplatnie chcieliby rozwijac serwis i redagowac wiadomosci.
Hehehe... pięknie. Cudną wystawiłeś sobie świadectwo. Publikujesz nieprawdziwe i kłamliwie opinie a usprawiedliwiasz się wyimaginowanym "brakiem kadr". W tym momencie Twoja wiarygodność Twoja i Twojej strony wylądowała w koszu. Piszesz również :
Cytuj:
Wszyscy zarowno ja jak i Gazeta Powiatowa a tazke inne odpowiedzialne osoby chcielibysmy zeby umieszczane byly jak najbardziej rzetelne informacje.
Stoi to w sprzeczności z pierwszym Twoim stwierdzeniem. Z jednej strony nie możesz zapewnić odpowiedniego poziomu merytorycznego a z drugiej chcesz umieszczać rzetelne informacje nie mając ku temu sił i środków. Cały Twój wywód jest nielogiczny.
Cytuj:
Niestety pare osob ktore robia cos w czasie wolnym nie sa w stanie kontrolowac wszystkiego. Ponoc informacja ktora pojawila sie w serwisie poparta byla jakimis dowodami. Nie chce w to wnikac i rozwijac tego tematu.
I w tej sytuacji chcesz uchodzić za rzetelnego i wiarygodnego dziennikarza czy jak to tam nazwać. Miej litość nad sobą i nad nami.
Cytuj:
O ile mi wiadomo zadna polityczna osoba nie wspiera finansowo gazety czy portalu. Wszystkie wypowiedzi w tej kwestii sa bezpodstawne. Ale chyba kazda inteligenta i w miare rozeznana w sytuacji osoba wie skad te wypowiedzi sie wziely i skad w najnowszych wiadomosciach w zgorzelec.info tyle krytyki wladzy.
Oświeć nas, nie krępuj się. Przedstaw dowody na to że portal jest "SLD-owską tubą" bo o to Ci chodzi. Jeśli nie potrafisz tego zrobić to po prostu kłamiesz i oczerniasz zgorzelec.info a przy okazji forum bo na nim pojawia się najwięcej krytyki.
Ps. I od razu zaznaczam : ja nie jestem dziennikarzem, nie silę się bezstronność.
Asiek_Isia pisze:
Kiedyś częśto zaglądałam na forum.Coś się na nim działo. Były ciekawe dyskusje , spostrzeżenia .Ludzie mięli coś do powiedzenia. A teraz? Nic głębokiego
Forum dyskusyjne jest narzędziem w rękach ludzi którzy je Tworzą. Ich poziom jest poziomem forum, więc obronię tu Aleksa stwierdzając, że co do "niskiego" wg Ciebie poziomu to on nic nie ma.