Dzisiaj jest 08 lip 2025, 19:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna

Kto awansuje do finału ??
Czas głosowania minął 21 kwie 2007, 18:38
Turów Zgorzelec 100%  100%  [ 5 ]
Śląsk Wrocław 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

drughi pisze:
Gdzie to slyszales ? z kim ta ustawka ? Czy ty wiesz o czym piszesz ? Bo jak piszesz ot tak zeby napisac to przestań bredzic i rozsiewac ferment.

Napisałem przecież, że to pewnie plotka. A słyszałem to po meczu i to nie od jednego człowieka.

kumaty pisze:
Przypomne Ci coś. Kto jeździł na Eurolige do Ludowej ? Jaki zespół przyjeżdzał do Zgorzelca na sparingi międzysezonowe aby wypromowac koszykówke w Zgorzelcu gdy ten walczył w II a potem w I lidze ?

Ja pamiętam tamte czasy bo sam jeździłem do Wrocławia. Byłem na play-offach we Wrocławiu jak śląsk grał z Anwilem. Siedziałem razem z kibicami Śląska. Ale to już dla mnie jest historia. W histori Śląska też były zgody, a później wszystko się kończyło. Nic nie trwa wiecznie.

Lipa i acher to już wasza sprawa co myślicie o teraźniejszym KK. Oboje nie jesteście już w Klubie. Wasz wybór. Piszcie co chcecie, ale i tak nic nie zmienicie. Ja was rozumiem i nie musimy sie nawzajem obrażać. Wyraziłem swoją opinię i niechcem juz na ten temat polemizować.

P :smt028 zdr :smt028 .

Ostatnio zmieniony 22 kwie 2007, 11:47 przez KeMoT^^, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

no nareszcie ktoś kto wyjął mi słowa z ust.. pozdro kumaty.

kemocie.. jak to przeczytalem co napisales to mi witki opadły. to ze nie jestesmy w KK to automatycznie nas anuluje od wytykania wam tego co robicie? a z kim 2-3 lata temu robiles doping? odszedlem bo robicie syf a nie KK. i niestety potraficie sie tylko oburzac na meczach jak cos sie wam powie. pozatym jestescie juz smieszni i "kibicami" to wy jestescie.. ale niestety słabymi.

Ostatnio zmieniony 22 kwie 2007, 11:42 przez acher, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

KeMoT^^ pisze:

Lipa i acher to już wasza sprawa co myślicie o teraźniejszym KK. Oboje nie jesteście już w Klubie. Wasz wybór.

Ty to nazywasz Klubem? Ja bym to raczej nazwal Klubem przydupasow... Sory ale tak to wyglada... A mam Ci przypomniec jak jeszcze nie tak dawno KAZDY z Was pisal: 'Turow z Ślaskiem dwa bratanki' czy jak spiewaliscie na meczu CALA POLSKA W CIENIU SLASKA? A tera zmacie w pupie to wszystko??!! No to chyba macie problemy ze soba... Tylko czekac kiedy na Stal zaczniecie jechac... A oni naiwni Wam ufaja...

A z tego powodu iz nie jestem juz w klubie to mi sto razy lepiej!! W ogole nie zaluje tego wyboru!! Nie chcem miec stycznosci z takimi ludzmi... Falszywymi...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

KeMoT^^ pisze:
drughi napisał/a:
Gdzie to slyszales ? z kim ta ustawka ? Czy ty wiesz o czym piszesz ? Bo jak piszesz ot tak zeby napisac to przestań bredzic i rozsiewac ferment.

Napisałem przecież, że to pewnie plotka. A słyszałem to po meczu i to nie od jednego człowieka.

W takim razie nie jeden człowiek lubi siać ferment. Nikomu z nas nawet do głowy nie przyszedł taki absurdalny pomysł, więc proszę sobie nie robić jaj i nie pisać takich bzdur. Jeden drugiemu, drugi trzeciemu, dziesięciu innych przeczyta i opinia leci...

Tytuł:
obserwator
obserwator

yanoo pisze:
W takim razie nie jeden człowiek lubi siać ferment. Nikomu z nas nawet do głowy nie przyszedł taki absurdalny pomysł, więc proszę sobie nie robić jaj i nie pisać takich bzdur. Jeden drugiemu, drugi trzeciemu, dziesięciu innych przeczyta i opinia leci...

Sam widzisz kto u nas w KK zasiada...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

prosze już dajcie sobie spokój z komentarzami na temat obydwu KK i ogólnie kibiców Śląska i Turowa. jest jak jest - jak nie ma już przyjaznych stosunków to chociaz z szacunku dla siebie nawzajem nie stańmy sie wrogami i zostawmy tą rywalizacje zawodnikom i niech wygra lepszy i niech będzie to Turów. :smt023
pozdrowienia dla kibiców śląska i Turowa - do zobaczenia na meczu w poniedziałek

Tytuł:
rekrut
rekrut

nitroo pisze:
A co ma piernik do wiatraka? Moze i przyjechali wstawieni, bo chyba pewnie o to Ci chodzi, chociaz sam nie wiem, w jakim byli stanie, bo nie rozmawialem z nimi, ale nawet jesli, to byli agresywni? Rzucali sie do kogos? Wyzywali kogos? Nie! Wiec ja nie wiem, po co przytaczasz taka moim zdaniem pierdołę, ktora nie ma nic wspolnego z tym, ze to Wy, Klub Kibica, tak spiewaliscie! Nie mozna bylo zaspiewac: "Jedzcie do domu"? Na pewno ladniej by to wygladalo na hali i w TV...

Oj zdziwił bys sie jak jedna grupka kibicow slaska odzywala sie do mnie po meczu.
Turow Zgorzelec 4 Slask Wroclaw 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 7:26 przez Rafał100, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 13:33 przez 100, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Brawo dla Ciebie 100 :) Z pierwszym punktem sie zgodze, a i nawet z drugim tez:P
Slask wygral... Byli lepsi i tyle w tym temacie... A sedziowie w dwie strony sie mylili i beda sie mylic bo to norma i nie ma sie co rozwodzic na ten temat:)
Pozostaje wierzyc ze we Wroclawiu powalczymy :D

Pzdr dla normalnych :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

"Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy".P.Coetho.Miejmy nadzieje ze Turow wyciagnie wniski z dzisiejszego meczu i we Wroclawiu bedzie juz duzo lepiej.Nie ma co ukrywac dzis gora byl Slask byli lepsi minimalnie lepsi ale lepsi.Wielka szkoda ze Turow nie wygral bo wtedy jechalby z wiekszym konfortem psychicznym do Wroclawia.Miejmy nadzieje ze stan 1;1 wplynie na widowiskowos gry i dostarczy wielu emocji:). To tyle na temat meczu.Teraz cos o naszych nie zadnych kibicach;].Przeszlisie samych siebie.Teksty ktore padaly z waszych ust byly dlamnie czyms szokujacym.Ilosc niecenzuralnych slow. Osiagneliscie kibicowskie dno. Ciekawe jak dlugo bedziecie przyjaznic sie z Ostrowem:]...chociez pewnie dlugo bo przy wodce lepiej sie gada:].Aha pozdrowienia dla pana ktory przez caly mecz trabil trabka na sprezone powietrze.Brak mi do pana slow czy wie pan dzwiek o jakim natezeniu wydaje taka trabka okolo 100dB to a granica bolu dla ludzkiego ucha jest 120dB wiesz czloweiku jaka krzywde robisz sobie i prawie calej hali pomysl nad tym.Rozumiem trabnac od czasu do czasu ale nie kur** caly czas:]

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Tytuł:
rekrut
rekrut

100 nie wiem kim jestes ale w 100%:P sie z Toba zgadzam:)Pozdro dla normalnych kibicow:)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

przemyślenia po meczu nr 2 :
1. Rozwiązć Dominet Basket Lige
2. Zlikwidować "polskiego" kosza
3. Poprosić Schetyne i Krauzego żeby zajęli się czym innym a najlepiej nich sieżłoża i leca na MIRA
4. Ustalić czy jeszcze ma takie sedziowanie i granie coś wspólnego ze sportem
5. Zastanowić się czy w Bolesławcu nie mamy paru podobnych do Urlepa bo przecież niedoróbek(psychicznych) do Polski nie powinno się wpuszczać kiedys nawet żonę bił gamoń.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

...

Tytuł:
rekrut
rekrut

KK tur roznieść w pył. a ludzi którzy tam są powiesic na słupie i niech wiszą.. alkoholikom i starym ramolom nie znającym sie na koszu trzeba powiedzieć NIE!

WSTYD!! "NAJLEPSI KIBICE W POLSCE" możecie to w bajki włożyć. powaliło sie wam w głowach!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.