KeMoT^^ pisze:
Acher ja doskonale znam sytuacje Urlepa w Śląsku i kim dla nich jest. Ale wszyscy wiedzą jaki jest Urlep. Nie wmówisz mi, jakbyś nie miał nic wspólnego ze Śląskiem to nie krzyczałbyś na Urlepa. Ale już powiedzieliśmy sobie wystarczająco wiele. Każdy ma swoje racje i proponuje przestać już pisać na ten temat (nawet jak takie sytuacje się powtórzą) bo to nie będzie miało sensu odnowa pisać to samo. Zajmijmy się rywalizacją między Turowem, a Śląskem, bo teraz to jest ważniejsze.
hmm tylko ze ja złego słowa nie powiedzialem na Urlepa. pozatym Urlep jest jaki jest. no i co ? swoimi chamskimi tekstami względem niego cos zmienicie? jest bardzo ekspresyjny i zyje meczem, Filipovski wczoraj był az czerwony i sam rozwalil (juz poraz kolejny) krzesło na ławce trenerskiej. to moze tez Filipovski jest ekspresyjny i nalezy go karcic?
a jesli chodzi o to co sie krzyczy na Urlepa to sam krzyczysz na trenera swoich "przyjaciół" z Ostrowa na każdym meczy "Kowalczyk siadaj na dupe" lol. takze sorry bardzo.
temat trafił na pierwszą strone zgorzelec.info wiec nie uwazam aby temat powinno sie zakonczyc. tak latwo chować głowe w piasek ? dlaczego nie odezwie sie nikt inny z KK? naprawde nikt tu nie zaglada? pewnie maja taki sam stosunek jak to kibicowania
rywalizacja ze slaskiem trwa i po tym co widzialem na meczu moge tylko stwierdzic ze jesli Filipovski nie zmieni ustawienia na 2 wysokich i silnych - Drobjak, Williams to nie bedzie czego szukac pod tablicami. Williams zastawia Drobnjak ma łatwiej na zbiórce. wyjscie z połowy musi być migiem.. slask nie broni na całym boisku tylko szybko do obrony. a Turów gra pozycyjnie i troszke leżymy. po Wrocławiu dla mnie 2:2 a na końcu 4:3 dla którejś z drużyn.