Dzisiaj jest 09 lip 2025, 19:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Kto awansuje do finału ??
Czas głosowania minął 21 kwie 2007, 18:38
Turów Zgorzelec 100%  100%  [ 5 ]
Śląsk Wrocław 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No i stało się !!! :smt026 Mamy trzecie zwycięstwo, z żałuje tylko, że mnie dzisiaj nie było w Orbicie... Szczególne brawa dla Krzyśka i Łukasza !!!

Historyczny sukces Turowa co raz bliżej !!!

ps. Radkowi nerwy puściły na koniec, he he, dobrze, że reporter wyszedł cało z tego wywiadu...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Atmosfera super. Wynik jeszcze lepszy ale "PYZA" w Ortbicie wpływał na to jak nas widzą inne KK. Osobiście traktowałbym jego wyjazd jako ostatni, bo nie pamiętam , aby któryś z jego wyjazdów był inny. Tylko wyrozumiałości ochrony mógł zawdzięczać swoją obecność w Orbicie.

Ciekaw jestem jak się czują nasi fanatycy Stalówki? Czy nie czują niedosytu mimo braku obecności ich obiektów westchnień w czasie chwilowego załamania na linii Turów -Śląsk. Przecież Wy za nimi w ogień. I nie ważne, że Was (Nas?) olali i nie przyjechali mimo zapewnień? A wy (ja wyszedłem już z Orbity) skandowaliście Stalówka. Szkoda tylko, że taki okrzyk podjął chłopak, który jeżeli jest w naszym KK, to od bardzo niedawna, a Wy STARE WYGI podłapaliście to, bo dla Was Śląsk teraz jest bee.
A pamiętacie naszą przyjaźń ze Śląskiem? Obawiam się, że nie bardzo.
Dużo gorzkich słów już padło ale aby być szanowanym należy samemu szanować.
Myślę, że niektórzy w naszym KK zanim odpowiedzą na mój post pomyślą i odpowiedzą sensownie i rzeczowo bez napinania kolejnych sytuacji.

Ostatnio zmieniony 29 kwie 2007, 21:50 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

1) tak jak mówiłem już dużo wcześniej (czyli po drugim meczu), Turów jest silniejszym zespołem dlatego tamtą porażkę (mecz nr 2) można potraktować jak słabszy dzień naszych zawodników.

2) niech teraz mi ktoś powie, że sędziowie mają wpływ na mecz, teraz jak Turów wygrywa to nikt nie mówi, że sędziowie się mylą itd (i że Schetyna ma układ, który wyeliminuje Turów)

3) ważne zbiórki w obronie, spokojna ale nie ślamazarna gra, nie ma już kolejnych dni konia w wykonaniu zawodników Śląska (Stefański mecz nr 2), mecz 5 już raczej powinien być spokojnie wygrany bo w drużynie jest tylko jeden Radek Hyży (jedyny zawodnik walczący do końca, nie ważne w jakim zespole by grał)

Wnikliwej analizy dopuścili się forumowicze ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jakby ktoś chciał więcej to zapraszam :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
VIP
VIP

Specjalnie dla maniaków Turowa pierwsza tapeta do kolekcji ! :)

Autor: Yildun (krystian@zgorzelec.com)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Piąty mecz Turowa ze Śląskiem może być świetną okazją, żeby zażegnać wszystkie animozje pomiędzy fanklubami ze Zgorzelca i Wrocławia. Może by tak nasz KK Tur wzniósł by się ponad pewien poziom i zaproponował jakąś rozmowę mającą na celu wyjaśnienie taj idiotycznej sytuacji jaka ma teraz miejsce pomiędzy dolnośląskimi klubami??
Tylko proszę nie wyjeżdżać z tekstami typu: "to oni zaczęli' bo to nie ma teraz sensu, teraz moim zdaniem jest pora aby pokazać że ma się jaja i charakter na takim poziomie aby sprostać temu wyzwaniu! Bo z roku na rok będzie o tą zgodę pomiędzy tymi klubami coraz trudniej.

pozdrawiam i czekam na ustosunkowanie się do mojej wypowiedzi członków obu KK (zwłaszcza tego Zgorzeleckiego)

Hasłem tego spotkania może być:
"Zdolny Śląsk Trzyma się RAZEM!!!!"

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jak dostać akredytację na sobotni mecz i robienie zdjęć z poziomu parkietu?? :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cieszę się ze zwycięstwa bardzo mam nadzieję że w sobote wygramy i na hali rozpocznie się wielka feta:).Mam pytanie w trakcie meczu siadła mi kablówka;/ i mecz mogłem oglądać dopiero od III kwarty czy ktoś wie kiedy będzie jakas powtórka??TURÓW KING :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

grengo pisze:
Myślę, że niektórzy w naszym KK zanim odpowiedzą na mój post pomyślą i odpowiedzą sensownie i rzeczowo bez napinania kolejnych sytuacji.

jak widzisz nikt ci nie odpowie. jestes w KK i proponuje aby w sobote po meczu zostalo cos zorganizowane. ja nie wyłoże takiej inicjatywy ponieważ "nie jestem w KK i nie powinno mnie to obchodzić" - taki cytat. czyli RóBTA CO CHCETA I MAMY WSZYSTKICH W pupie. pozdrawiam.

co ciekawe ze strony wrocławskiej na meczu nie usłyszałem zadnego złego słowa poza tym że zachowujecie sie jak jakieś nieokrzesane dzieciaczki co im łopatke sie zabiera. wiec radze siegnac po rozum do głowy i zaczac cos robic. na dodatek aby was nie obrazić śląsk krzyczał "witka polak" co bardziej mnie rozbawiło niz zmotywowało to ciagniecia walki o dobre imie naszego KK (wiem wiem ze zdanie jest bez sensu ale jak ktos rozumie to zalapie OCB).

takze poczekajmy do soboty i choc jestem cholernie obiektywmy w tym pojedynku to stawiam na Turów choć wcale bym sie nie zdziwil gdyby Urlep przygotował cos ekstra.

z całym szacunkiem dla śląska ale 4-1 i czekamy na przeciwnika.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

To co krzyczał KK po niedzielnym meczu we Wrocławiu ("Stal..." i "Idźcie do domu...") jest chore !! Jak można tak bezczelnie poniżać przeciwny pokonany zespół w ich hali ?! Powaliło was ?! Z tego co widziałem to te teksty zapodał krzykacz naszego KK (młody z brzuchem), a dzielnie wtórował mu starszy facet w kaszkiecie, podobno jego ojciec. Zastanówcie się co robicie ! Choć nie wiem czy to coś da. Sprawą takich okrzyków powinno zająć się nowowybrane kierownictwo KK, chyba że nie widzi w tym nic złego...
Zgadzam sięz grengo - ten nawalony koleś robił tylko borutę !! Jeden taki "kibic" wystarczy żeby poszło w świat jacy to kibice Turowa są najlepsi na świecie ! I nie ma tu znaczenia, że był on spokojny - był pijany i chwiał się na nogach bedąc bardzo "fotogenicznym" !

Tak jak wisniachampion uważam, że powinno nastąpić jakieś "pojednanie" ze Ślaśkiem. Nie chodzi o to, aby się ślepo kochać, jak niektórzy ze Stalą, ale by darzyć się szacunkiem.
Uważam, żę jakiś gest, może nawet okrzyk byłby właściwy. Tylko czy stać na to KK "Tur"...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a ja uważam ze jest to temat o meczach a nie o KK i kibicowaniu i na ten temat się wypowiadajmy !!
co do meczu nr 5 - wierze w to że Saso nie bedziec wymyślał niczego nowego i zagramy naszą żelazną obronę i skutecznie w ataku co zdarza sie ostatnio często nawet w samych końcówkach. wtedy na 100% wygramy bo jesteśmy lepsi i tu nie ma co ukrywać !!
jezeli chłopaki zagrają na 100% przez cały mecz to będzie 4:1 i odpoczynek przed finałem - miejmy nadzieję że z Anwilem ale to moje zdanie :D
pozdrawiam kibiców obydwu klubw !!!
PEACE

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

cholera, coś mi szwankuje komp...

Co do sobotniego meczu, będzie ciężko... oj, będzie ale ...

nie stresujmy się tym co będzie !!! WYGRAMY !!! :smt026

W GóRę SERCA BO TURóW WYGRA MECZ !!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zapraszam do oglądania zdjęć z półfinału Turów - Śląsk:

mecz #1: http://foto.ziolo.eu/?page=1&dao=4&id=437
mecz #2: http://foto.ziolo.eu/?page=1&dao=4&id=438
mecz #3: http://foto.ziolo.eu/?page=1&dao=4&id=440
mecz #4: http://foto.ziolo.eu/?page=1&dao=4&id=442

mecz #5: wkrótce :)

pozdrawiam

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

I se tenisa mogę pooglądać teraz, ech... Fascynujące. :-?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ja też, mam nadzieję, że będzie retransmisja :)

[ Dodano: Sob Maj 05, 2007 6:26 pm ]
Jest finał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.