grengo
Cytuj:
Dlaczego nikt z urzędu nie siadł przy telefonie i nie zorientował się wśród "małych" przedsiębiorców posiadających swoje firmy w centrum miasta czy byliby zainteresowani taką akcją?
A ja tak się zastanawiam,..i zastawiam,..dlaczego to Wy, "mali" przedsiębiorcy nie wpadliście na tak cudowny pomysł zorganizowania tego typu, lub, być może, podobnej akcji???
Cytuj:
Dlaczego nikt z urzędu nie siadł przy telefonie i nie zorientował się wśród "małych" przedsiębiorców posiadających swoje firmy w centrum miasta czy byliby zainteresowani taką akcją?
Spróbuję odbić piłeczkę,...czy Wy, "mali", "wykonaliście" telefon do U.M z propozycją włączenia się w tą inicjatywę??? Zbierz, proszę, darowizny,...a z pewnością U.M odbierze je od Ciebie i rozdysponuje wśród najbardziej potrzebujących.
Czy takich inicjatyw, do cholery, trzeba uczyć?? Czy nie mogą one wyjść od przedsiębiorców??? Czy odzywacie się wówczas, kiedy ktoś,.., wychodząc z inicjatywą, pominie Was???
Cytuj:
Jestem zawsze chętny do pomocy dzieciom, ale podejście pracowników urzędu do akcji ( aby tylko nakarmić opinię społeczną jak to urząd wspiera dzieci) zniechęca mnie do dalszej dyskusji i żal tylko, że Burmistrz podpisuje się pod takim apelem bez przemyślenia skuteczności tej akcji w myśl zasady, że im więcej punktów zbiórki - tym więcej zebranych fantów
.
Wiesz,...choć "pyłkiem" jestem zaledwie,..ale obiecuję Ci tutaj solennie, że każda Twoja inicjatywa, zmierzająca do wyjścia naprzeciw najbardziej potrzebującym, znajdzie jedynie poklask, pomoc i akceptację tego typu działaniom ze strony U.M.
Jeśli z takową inicjatywą chcesz wyjść,..napisz, proszę, na P.W,...
Jeśli nie,..nie narzekaj,...
Pozdrawiam,...