Dzisiaj jest 25 cze 2025, 16:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

bardzo jestem ciekawy jakie są opinie i poglądy na ten temat?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ja wierze ze to wygramy bo nie ma sensu taki zapierdziel na treningach zeby sobie pojecha pogra dostać w dupsko i wócić - na pewno damy z siebie wszystko - przynajmniej przez tyle minut ile da trener do grania

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Agasi napisal mi na pw, wiec zamieszczam tutaj:

agasi pisze:
W zwiazku z tym ze termin składania zgłoszen do III MPKK w koszykowce (wpisowe +lista zawodnikow )minął 12 maja chciałem sie zorientowac czy ekipa ze Zgorzelca zrezygnowała z udziału w imprezie?Brak odpowiedzi na maje pytanie uznam za rezygnacje z udziału w MPKK.Kontakt ze mna kom 696 037 980 gg 4511636 mail agasi1@interia.pl

pozdrawiam agasi

Tytuł:
rekrut
rekrut

POWODZENIA na mpkk my tez sie pojawimy...nie śp. Noteć tylko Sportino

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

kobieta chłopaki odwalilismy kawał dobrej roboty !!!!!!!!1
uwazam ze trener daje rady policjant bo policjant ale wizje ma!!!!!!!!!!
i zobaczycie ze wygra bo mój człowiek !!!!!!!!
poza tym ja mu obiecałem ze mu wygram ten turniej takze słowa trzeba dotrzymac!
chłopaki z druzyny buziaki za wytrwałosc
a wam pesymisci ten puchar za 1 miejsce w dupe wsadze bo nie po to ja daje z siebie wszystko zeby ktos miał radoche z naszych niepowodzen
p.s.
nitro szykuj ząbki -nie jestes nietykalny-spotkamy sie na centrum

Tytuł:
VIP
VIP

SCOOTER pisze:
kobieta chłopaki odwalilismy kawał dobrej roboty !!!!!!!!1
uwazam ze trener daje rady policjant bo policjant ale wizje ma!!!!!!!!!!
i zobaczycie ze wygra bo mój człowiek !!!!!!!!
poza tym ja mu obiecałem ze mu wygram ten turniej takze słowa trzeba dotrzymac!
chłopaki z druzyny buziaki za wytrwałosc
a wam pesymisci ten puchar za 1 miejsce w dupe wsadze bo nie po to ja daje z siebie wszystko zeby ktos miał radoche z naszych niepowodzen
p.s.

SCOOTER, nie wiem czy wiesz, ale twoje "ps." podlega jednoznacznie pod Art. 190. § 1. KK co więcej § 2. stanowi: Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego., więc składaj rączki i módl się, żeby nitro nie wpadł na pomysł udania się na policję i złożenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa bo ja już zabezpieczyłem twoje neostradowe IP więc na 100% masz szanse na skorzystanie z zapisu: "podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

ps. licz się ze słowami. Za wulgaryzmy dostałeś właśnie ostatnie ostrzeżenie.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

drogi adminie !!!
kk znam dosyc dobrze gdyz 70% moich znajomych pracuje w kpp w zgorzelcu !
a komp moze nie byc moj takze IP na nic ci sie nie przyda !
poza tym nic strasznego na niego nie napisałem
niech tylko powie dlaczego jako członek kk cieszy sie z niepowodzenia jego kolegów nalezących tez do tego samego klubu?

Tytuł:
VIP
VIP

SCOOTER: jeżeli masz tam kolegów, to na Twoim miejscu do tego bym się nie przyznawał. To raz.. a dwa, że nawet Twoi koledzy nie pomogą ci, jeżeli złamałeś prawo.

Po trzecie to bardzo Cię proszę nie cwaniakuj tylko wypowiadaj się na temat. Moje ostrzeżenie nie było do dyskusji tylko dla Twojej informacji, to co o tym myślisz mnie nie interesuje, bo wyłącznie przedstawiłem Ci Twoją obecną sytuację w jakiej się znajdujesz.

Wracamy do tematu.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

SCOOTER pisze:
p.s.

Brawo za to.

Ale chyba zjezdzacie z tematu -.- przypominam iż temat to:
czy KK TUR z MPKK wróci z tarczą czy na tarczy?

Więc co do tematu trzymam kciuki za ekipę, która jedzie do Ostrowa po zwycięstwo w MPKK

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

rekrucie nitro kazdy wie ze nie jedziesz na mpkk z powodu antytalentu do uprawiania koszykówki ale temacik MPKK mógłbys juz odblokować bo z tego co wiem jest duzo osób interesujących sie wyjazdem

nie psuj zabawy!!!!!!!!!!!

[ Dodano: Pią Maj 25, 2007 12:02 am ]
a co do tematu MPKK to gorąco polecam forum stali ostrów jest tam duzo wiadomosci na temat turnieju!!

[ Dodano: Pią Maj 25, 2007 12:04 am ]
POWRóT TYLKO Z TARCZą INNA OPCJA NIE WCHODZI W GRE!!!!!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

SCOOTER pisze:
rekrucie nitro kazdy wie ze nie jedziesz na mpkk z powodu antytalentu do uprawiania koszykówki ale temacik MPKK mógłbys juz odblokować bo z tego co wiem jest duzo osób interesujących sie wyjazdem

nie psuj zabawy!!!!!!!!!!!

Dla Twojej wiedzy nie jade ze wzgledu na mature. A gdzie Ty byles, jak rok temu zdobywalismy medal i dwa lata temu bylismy na czwartym miejscu? Gdzie? Jak teraz zdobedziecie medal, o ile grasz, to z wielka radoscia Wam pogratuluje, bo odniesiecie ponownie sukces dla Turowa, czego sobie i Wam zycze. Skoro ja nie moge zagrac, bo wyeliminowala mnie matura, to chociaz Wy pokazcie, ze moze byc tylko lepiej i zdobadzcie pierwsze miejsce! Powodzenia! :)

Temat otworze, jak przestaniesz sie napinac mimo ostrzezen i nie bedzieesz prowokowal innych. W razie pytan/uwag/zazalen polecam PW, a nie wpisy nie na temat w tematach :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

proponowal bym nie napinac sie kto jedzie a kto nie i jakie sa tego powody powod jest bardzo prosty kto nie trenuje ten nie gra powiem wprost jada ludzie ktorzy trenowali i trenuja dalej moze uwazacie ze nie sa to najlepsi zawodnicy ale wszyscy ktorzy trenuja to wytrzymali ciezkie treningi i sa gotowi do gry maja checi i serce a to jest bardzo duzo tak jak powiedzialem przychodzili lepsi zawodnicy ale oni uwazaja ze sa tak dobrzy ze nie potrzeba im treningu powiem tak ze na treningi przychodzi MATI jest to chłopak ktory widac ze chce zalezy mu na tym wyjezdzie i ja to widze stara sie przychodzil na treningi z palcem peknietym i jak juz nie mogł grac to obserwowal nowe ustawienia jak i pracował nad swoja kondycja biegajac wokół parkietu zycze wszyskim takiego zapału do gry.pozdrawiam wszyskich kibicow KK TUR.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Powodzenia w Ostrowie chłopaki!!!Licze na to,że pokażecie się z bardzo dobrej strony i przywieźiecie upragniony złoty medal!!!Jeszcze raz wszystkiego dobrego.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

i teraz prawda wyszła na jaw panie nitro nie matura jest powodem -czy moze trener kłamie?-a co do setuni-tak jak mówiłem trzeba miec serce do gry a ty go nie masz -na treningach noga chora a w lidze amatorów klepiesz piłke -nos ci rosnie od kłamania-fujjj!!!!
i wstyd!!!

do tematu:
zostawie całe swoje serce na tym zakichanym boisku zeby pokazac jaki charakter mają prawdziwi gracze -a wynik juz jest pewny-NA TARCZY!!!!!!!!!!!!

p.s.
miałes odblokowac temat-nawet w ostrowie sie smieją z tego co zrobiłeś!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Głupie gadki nie na temat są tu niepotrzebne!Paweł i reszta życze wam wszystkiego dobrego podczas tego turnieju!Naprawde wierze w WAS i trzymam kciuk,że poprawicie wynik z zeszłego roku(SREBRO BYŁO) 8) Moim zdaniem to jest temat który ma na celu dopingowanie tej drużyny a nie pisanie osobistych wycieczek do poszczególnych osób!!!!!Tak więc jeszcze raz .....WSZYSTKIEGO DOBREGO I POWODZENIA PODCZAS IIIMPKK!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.