Dzisiaj jest 04 lip 2025, 22:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wekend Rowerowy
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Witam , od soboty przeglądam Newsy Zinfo w poszukiwani jakiej kolwiek informacji na temat imprezy zorganizowanej przez THC Promil - z marnym skutkiem:)
Miałem przyjemnośc uczestniczyć zarówno w Rajdzie jak i zawodach dziecięcych - widziałem tam także Aleksa - i tu rodzi się moje pytanie. Dlaczego drogi Aleksie nie relacjonujesz tego wydażenia? Przecież sport ( a tym niebywale jest jazda na rowerze) dla dzieci i młodzieży to jeden z priorytetów zdrowego wychowania. Wiele razy na tym forum poruszana była sprawa ścieżek rowerowych - co z tego , jak brak takich informacji jak impreza i relacja z niej (dotycząca właśnie sportu rowerowego ) nie ma na tym forum miejsca.
Tym bardziej że byłeś obecny w sobotę i niejednokrotnie bierzesz udział w wypadach zorganizowanych przez THC promil. Napisałeś o Maratonie Międzynarodowym ale o lokalnym malutkim bądź co bądź Maratoniku Rowerowym ani słowa:).

Składam podziękowania dla organizatorów Zgorzeleckiej Grupy THC Promil za zorganizowanie wspaniałej zabawy na świeżym powietrzu dla dzieci i młodzieży w sobotę :lol: ,
oraz dla rodzinek w niedzielę (choć frekwencja marna:))
Mam nadzieję że za rok ( a może prędzej) moje pociechy ponownie będą mogły uczestniczć w imprezie zorganizowanej przez WAS.

Tytuł:
VIP
VIP

Będzie :) W końcu jako patron medialny taka informacja musi się pojawić. Problem był w tym, ze do wczoraj w dziale foto ruch był tak wielki, że uruchomienie galerii zdjęć z rowerów było by dla serwera ciosem, a użytkownicy nie mogliby komfortowo przeglądać zdjęć. Dlatego też galeria oraz wyniki zaraz powinny się pojawić na stronie ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

No to super - miło mi to słyszeć ( :lol: czytać)

Tytuł:
pismak
pismak

Przede wszystkim w imieniu grupy chciałbym podziękować wszystkim za udział w imprezie, którą zorganizowaliśmy. Słowa uznania, które otzymuje na naszą skrzynkę zachęcają mnie do organizowania tego typu imprez częściej (szcególnie rajdu), nie tylko w ramach obchodów Dnia Dziecka.
Co do frekfencji - no cóż ilość osób biorących udział w tego typu imprezie to namacalny dowód podejścia nas wszystkich do rekreacji. Jak w minionym roku, tak i teraz najmilej zaskoczyli mnie najmłodsi uczestnicy. Ich zapał, chęć walki, emocję z tym związane sprawiają, że organizowanie tego typu imprezy ma sens. W przyszłym roku ta grupa wiekowa będzie dla mnie priorytetowa - więcej nagród, więcej pucharów np. do 5 miejsca :), więcej imprez towarzyszących. Niestety brak jakiejkolwiek przedstawicielki najstarszej grupy wiekowej to dowód na to, że dziewczynom w wieku 15-18 lat nie w głowie rowery i wspólzawodnictwo, moze w przyszłym roku choć jedna się pojawi - puchary czekają.
Rodzinny Rajd Rowerowy był pewnym ekesperymentem. Dotychczas organizowaliśmy przejażdżki, które swoim wydzwiękiem, ilością km niejednokrotnie odstraszały amatorów turystyki rowerowej. Chciałem zaproponować coś dla rodzin i sprawdzić jakie jest zainteresowanie. Na starcie stawiły się 23 osoby. Sądzę, że byłoby nas więcej gdyby pogoda nie odstraszała swoimi ciemnymi chmurami.
Trasa rajdu nie była przypadkowa - jest to trasa, którą zaproponowałem w UM jako trasę turystyczną wokół Zgorzelca (oczywiście chcę poprawić stan jej nawierzchni). Ze względu na zmęczenie dzieci oraz fakt, że wysoka mokra trawa mogłaby pomoczyć nam nogi, trasa nie została przejechana w całości. Niemniej uczestnicy mają już świdomość jej istnienia - liczę na wsparcie w walce o nią.
Cytuj:
Dlaczego drogi Aleksie nie relacjonujesz tego wydażenia?

Pragnę tu usprawiedliwić Alexa. Dopiero wczoraj około godziny 14 wysłałem mu info na temat przebiegu imprezy oraz listę zwycięzców II Dziecięcego Maratonu Rowerowego. Zdjęcia dostał wcześniej więc liczę, że całość pojawi się niebawem :grin:
A niecierpliwych zapraszam do galerii na stronie www.thcpromil.pl gdzie zamieściliśmy zdjęcia z pierwszego dnia imprezy

[ Dodano: Sro Cze 06, 2007 10:50 am ]
widzę, że Alek sam sie wytłumaczył :smt023

Tytuł:
VIP
VIP

no to poszło: na głównej informacja a w galerii fotki :D

http://www.zgorzelec.info/foto/thumbnails.php?album=122

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

menelopa pisze:
Niestety brak jakiejkolwiek przedstawicielki najstarszej grupy wiekowej to dowód na to, że dziewczynom w wieku 15-18 lat nie w głowie rowery i wspólzawodnictwo, moze w przyszłym roku choć jedna się pojawi - puchary czekają.

no cóż. skoro dziewczęta nie miały ochoty przyjechać po puchar to miałem większe szanse na wygrana. mimo ze w mojej kategorii wiekowej startowało tylko 6 osób było fajnie :lol: nie chodzi teraz tylko oto ze mam 2 miejsce 8)

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
skoro dziewczęta nie miały ochoty przyjechać po puchar to miałem większe szanse na wygrana.

W jaki sposób? Zastanawiałeś się czy nie zmienić płci przed startem? :lol: Przecież puchary były zarówno dla chłopców jak i dziewcząt

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.