Dzisiaj jest 20 cze 2025, 21:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

:)

Ostatnio zmieniony 15 cze 2007, 17:49 przez życzliwy_on, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Słowa tak marnej istotki, których treść z łatwością można by dopasować do większości mieszkańców miasta mało mnie obchodzą.

Jad, złośliwość i,..brak faktów,..to jest to, co "ocieka" wręcz z twoich postów.
W ten sposób w jaki to robisz można oczernić praktycznie wszystkich, wmawiając im rzeczy nie mające odzwierciedlenia w rzeczywistości.

Możesz klikać co chcesz, schowany za monitorkiem, mały, żałosny robaczku.

Ja już odnosić się do twoich słów, anonimie, nie mam ochoty.

Od zawsze gardzono takimi jak ty, "życzliwymi" duszami. Ale ty z pewnością nic sobie z ludzkiej pogardy nie robisz,.. to nie twój styl, prawda???

Na tym kończę i nie spodziewaj się odpowiedzi. Przedstawiasz dla mnie bardziej pożałowania godny obraz niż ktokolwiek, kiedykolwiek mógłby na to sobie tutaj zapracować.

Tytuł:
rekrut
rekrut

:)

Ostatnio zmieniony 15 cze 2007, 17:50 przez życzliwy_on, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alex,..czy Twoją ambicją było otwarcie portalu, na którego forum dyskusyjnym będą miały możliwość "rozliczenia" swoich prywatnych, zapewne wyimaginowanych krzywd, rozmaite, żałosne typy podpisujące się tak wiele mówiącymi nickami jak życzliwy_on ????

Załatwienia, dodam, poprzez kłamstwa, oszczerstwa i wyzwiska mające na celu zdyskredytowanie tego czy owego uczestnika forum??? :smt084

Tytuł:
VIP
VIP

Przekornym, masz rację, co do prywatnych wycieczek życzliwego

Dlatego proszę o powrót do tematu i brak wycieczek osobistych.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alex,...pierwszy raz spotkałem się z podobnie niskimi i podłymi postami jakie dane mi było czytać u osobnika o nicku życzliwy_on.

Poziom intelektualny i merytoryczny wypowiedzi życzliwy_on nieodparcie nasuwa mi skojarzenia z osobą którą swojego czasu miałem nieszczęście poznać, a mianowicie piszącą tutaj od czasu do czasu osobą o nicku madzia.

Ponieważ nie mam najmniejszego zamiaru pozostawić tego bez echa, mam wielką prośbę do Ciebie jako administratora!!!

Zdaję sobie sprawę, że nie masz prawa wyjawiać mi adresu IP komputera z którego pochodzą te, przesycone głupotą i nienawiścią posty, proszę Ciebie jedynie o potwierdzenie lub zaprzeczenia, czy pochodzą one z tego samego adresu co niejakiej madzi !!!!

Innymi słowy,..czy madzia i życzliwy_on piszą z tego samego komputera???

Być może przychylne ustosunkowanie się przez Ciebie do mojej prośby ustrzeże nas wszystkich przed anonimowymi, zakłamanymi i obłudnymi pseudo donosicielami.
Chyba nikomu nie zależy, aby takowe "elementy" psuły poziom dyskusji forum.
Pozdrawiam,...

Tytuł:
VIP
VIP

Przekorny... pisząc swojego posta użyłeś tyle samo jadu co życzliwy, więc następnym razem staraj się panować nad emocjami, bo taki ton także obniża poziom dyskusji.

Co do IP to faktycznie nie mogę jego ujawniać ze względu na ochronę danych osobowych. Dlatego też zanim odpowiem na Twoją prośbę chcę zaznaczyć, że nawet w chwili potwierdzenia adresu IP nie można jednoznacznie stwierdzić czy za nickami stoi jedna osoba czy też dwie używające tego samego komputera. W tym przypadku Twoje domysły znalazły potwierdzenie i faktycznie IP obu użytkowników jest takie identyczne.

Tym samym mam nadzieję, że temat wzajemnych złośliwości mamy za sobą i możemy wrócić do tematu...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alex,..pięknie dziękuję i przepraszam za użycie nieco zbyt ostrych słów na forum.
Rzeczywiście, poziom wypowiedz madzi vel życzliwy_on nieco mnie zdenerwował, ale to chyba normalna reakcja w tym wypadku.

Nota bene,...jak wspomniałem nie zamierzam tego tak pozostawić. W najbliższym czasie udam się do obecnego i przyszłego miejsca jej pracy, żeby poinformować przełożonych o rzadkich "mozliwościach" ich pracownika oraz sposobie wykorzystania służbowego komputera.

I tym miłym akcentem pozwolę sobie zakończyć tą nieprzyjemną dyskusję. :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

Proszę o nie utożsamianie mnie z użytkownikiem o nicku życzliwy_on ponieważ to nie ja.
Owszem przekorny nie jest osobą, z którą chciałabym utrzymywać kontakty, ale nie zniżyłabym się do poziomu, aby na forum wyciągać osobiste sprzeczki.

przekorny - to co o Tobie myślę powiedziałam Ci już dawno prosto w oczy i nie mam Ci nic więcej do powiedzenia. A gdybym coś miała to bym przy najbliższej okazji powiedziała Ci prosto w oczy.
Pozdrawiam Madzia

Tytuł:
obserwator
obserwator

[quote="przekorny"]
Pomysł z zablokowaniem po prostu wydał mi się idiotyczny,...bo być może właśnie to ułatwiłoby późniejsze,... wytłumaczenie braku wypowiedzi.[quote]

Przekorny Ty mnie od samego początku nie chcesz zrozumieć albo nie rozumiesz.
Mnie chodzi o to aby zlikwidować ten dział Rafał Gronicz - pytania i odpowiedzi .

Mnie chodzi o to aby przenieść wypowiedzi z działu Rafał Gronicz - pytania i odpowiedzi do działu ogólnego lub zmienić ten dział na inny, powiedzmy. Tutaj możesz podyskutować z mieszkańcami o Zgorzelcu.
Skoro tematyczny Gronicz nie pojawia się tu z tych lub innych powodów, to .... .
Chciałbym po prostu zaproponować pewną karę, pewne działania wobec ludzi mających innych w pupie po obiecankach macankach wyborczych.

Niech się wypowiada w dziale ogólnym NA KAŻDY TEMAT ewentualnie opatrzyłbym to forum informacją.

W ZWIĄZKU Z TYM, ŻE wcześniej obiecane solennie odwiedziny niejakiego Gronicza na forum, chwilowo będącego burmistrzem, nie dochodzą do skutku od ..... (tu podać czas) bezsensownym jest utrzymanie tego działu i wypowiedzi oraz wątki przenosi się do działu ogólnego. Niech się tam, jak każdy inny wypowiada. Przecież i tak nie przyjdzie. :grin:

Dział w niniejszej postaci pozostawiany, jako pomnik czczych obiecanek kandydata i późniejszej realizacji obietnic. :grin:

Admin ZOBACZYSZ .....
Przed wyborami przypomną sobie o Tobie wszyscy. Aktualny burmistrz też.
Pięknie będzie wtedy odblokować ten dział forum, opatrując go notką:
W ZWIĄZKU ZE ZBLIŻAJĄCYMI SIĘ WYBORAMI kandydat na burmistrza przypomniał sobie o szarej masie.
:grin:

Czyż nie pięknie brzmi?

Wątki tematyczne przesuwamy do działu ogólnego. I tyle.

Absolutnie nie jestem przeciw zamykaniu komukolwiek ust, zwłaszcza mnie.

Pozdrawiam
Ball Kanii

pokororowałem sie :grin:

:grin:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Nota bene,...jak wspomniałem nie zamierzam tego tak pozostawić. W najbliższym czasie udam się do obecnego i przyszłego miejsca jej pracy, żeby poinformować przełożonych o rzadkich "mozliwościach" ich pracownika oraz sposobie wykorzystania służbowego komputera.

I tym miłym akcentem pozwolę sobie zakończyć tą nieprzyjemną dyskusję. :P

No nie. Metoda coraz bardziej popularna. Pójść naskarżyć i w ten sposób komuś zaszkodzić. Post był wyjątkowo marny, a Ty dałeś się podpuścić.

Pozdr.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krytyczny:

Posty były marne bo marny jest ich autor a jego moralność sięga dna, skoro chwyta się tego typu sposobów na oczernienie.

Ale, ale,..:

Cytuj:
Metoda coraz bardziej popularna. Pójść naskarżyć i w ten sposób komuś zaszkodzić.

Czyżbyś miał jakieś przykre doświadczenia w tej kwestii??? :shock:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Czyżbyś miał jakieś przykre doświadczenia w tej kwestii??? :shock:

Donosów ? Prób uciszenia ? Już parę przeżyłem i się takich metod brzydzę. To znaczy że osoba "uprzejmie donosząca" nie ma żadnego merytorycznego argumentu i miota się bezradnie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jasna cholera
\Napisałem posta, założyłem temat o czasowym zamknięciu możliwości wypowiadania się w rozdziale
Rafał Gronicz - pytania i odpowiedzi

Osoby nie mające nic wspólnego z odpowiedzią na pytanie z upartością godną niskiej struny fortepianowej walą mi tutaj posampas.

Niektórzy mnie od czci i wiary odżegnują ale do jasnej, jak wcześniej określiłem cholery zamiast zastanowić się, czy jest sens trzymać temat, to przychodzą tutaj i kopią. Jestem świadkiem kopania się dwóch kiziorów, z których jedem może być silny a drugi chyba Chinczyk.
Chłopcy se znaleźli miejsce na naparzanie się ...

A WOOOOON z mojego tematu ... ale juuuuż ... bo jak się zdenerwuje ..

Masz coś do powiedzenia na temat zamknięcia, zlikwidowania działu

Rafał Gronicz - pytania i odpowiedzi

to mów .. nie masz ... to woooon jasneee???

W końcu to mój temat i moje zabawki !!!!! :grin: :grin: :grin:

pozdrawiam
Ball Kani

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nie macie wy poważniejszych problemów?
Ludzieeee! :(

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.