Dzisiaj jest 22 cze 2025, 17:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
uż na początku meczu odpadło kilka literek i idiotycznie to wyglądało,
Żadna litera ni odpadła!! Poprostu komisarz zawodów kazał ochronie iść i zerwać ten napis bo uznał go za "obraźliwy" a oni żeby nie nisczyć całej naszej pracy zerwali tylko kilka liter :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

i zostało zamiast bastard AS... pół sektora w którym siedziałam odczytało to jako assh...:)

Gratuluje kibicom, trąbka była niezła, do dziś jestem przygłucha, faktycznie rozbiła lekko prokom na początku. Jak widać organizacja w Zgorzelcu bywa niezła, najbardziej podobała mi się reakcja kibiców prokomu, kiedy usłyszeli za ile organizowany jest wyjazd do Sopotu na 6ty mecz, za głowy się złapali:)

Trzeba wierzyć:)

Tytuł:
rekrut
rekrut

A mi się wydaje że ta trąba przeszkadzała też i naszym. Szczególnie w czwartej kwarcie, kiedy ważne było dogadanie co i jak.

Tytuł:
rekrut
rekrut

BR3MEK pisze:
a my zrobimy psikusa i przełamiemy fatum hali w sopocie bo w końcu ani razu tam nie wygraliśmy

Chyba masz jakieś złe informacje.
30.10.2005 wygraliśmy na wyjeździe 92:78

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zobaczycie że wszystko będzie dobrze oby tylko wygrali na wyjeździe teraz trzymam mocno kciuki, a u siebie już dadzą radę 4:3 dla Turowa :smt026 :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Chyba masz jakieś złe informacje.
30.10.2005 wygraliśmy na wyjeździe 92:78
Chodziło mi o teraźniejszy skład :) :) :P

[ Dodano: Czw Maj 29, 2008 12:49 pm ]
Fragment wypowiedzi Pacesasa :
"Gratuluję też drużynie ze Zgorzelca świetnej gry i wszystkim kibicom gratuluję świetnego, a nawet niesamowitego, dopingu."
Muszę powiedzieć że chociaż go nie lubię pozytywnie mnie zaskoczył tą wypowiedzią :)

[ Dodano: Czw Maj 29, 2008 12:51 pm ]
A tu fragment wypowiedzi Filipovskiego :
"W ostatniej kwarcie w ciągu ośmiu minut zdobyliśmy dwa punkty, co jest bardzo słabym rezultatem w ofensywie. Myślę, że moja mama zdobyłaby więcej punktów w ciągu dziesięciu minut i to za darmo."
I jak tu gościa nie lubić?? :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

NASI "WOJOWNICY"

Obrazek

Polecam link i tamtejsze komentarze: http://foto2.zgorzelec.info/displayimage.php?pos=-31167
Co wy na to?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Na początku też miałem takie obawy 3 mecz przegrany w podobny sposób no i szybkie schowanie się zawodników do szatni :/ Ale myśle że to raczej nie możliwe Saso nie wygląda na takiego gościa co by sprzedawał mecze ;) A poza tym to TURÓW :) My się nie sprzedajemy :)

Tytuł:
gaduła
gaduła

paawlus pisze:
teraz koszykarze muszą pokazać charakter, pokazać, że stać ich na to, żeby grać w wielkich klubach i za wielkie pieniądze. Mam nadzieję, że oni to rozumieją, że walka trwa dalej i że nie będą myśleć o tylko o tym, a nie o rezerwacji biletów powrotnych do domu - powiedział trener Saso Filipovski.

Jeżeli Saso odpowiednio przekaże im to co Ty podkreśliłeś, możesz zobaczyć jeszcze mocniejszy Turów niż w tych 3 kwartach Turowa z wczorajszego meczu... To są ludzie, oni za darmo tego robić nie będą... Czasy Adriana Czerwonki, Grześka Mordzaka dawno już za nami... przestaw się i zakoduj, że pozostanie takich nazwisk na kolejny sezon jak Drobnjak, Kelati, Rodriguez, a przede wszystkim Filipovski, to właśnie po to, aby walczyć o MP - a co za tym idzie większe uznanie w Europie i o wiele większe wtedy masz pensje na starcie w innych klubach!

@ paawlus
Nie będę przytaczał cytatów z Twoich wypowiedzi nt. transparentów. Po prostu nie wiem jak mam odebrać Twoje opinie ... Wszystkie projekty były pokazywane na forum, nie miałeś nic przeciwko... teraz nagle in - wszystko przedstawiasz... Człowiek uczy się na błędach... Jeżeli przy następnej takiej okazji weźmiesz udział chociażby w ich rozkładaniu, wtedy będzie milsze słuchanie Twoich uwag...

I to nie literki poodpadały, a "Szanowny Pan Komisarz Zawodów" do tych transparentów się przyczepił, co juz podniosło ciśnienie od samego początku...Kibice Sopotu też od razu wpadli zaczęli odrywać transparenty...Wszystko nie pasowało komisarzowi.. nawet transparent NOT BOXIN...
widziałeś projekty transparentów zanim jeszcze powstały..przyjąłbym ze spokojem Twoje uwagi, ale gdybyś je napisał na forum, przed meczem...trochę nie fair moim zdaniem...ale nie ma się co gorączkować... Trzeba wierzyć, że w sobotę będzie 3:3.. Tylko skuteczność poprawić, wierzyć że Saso wbije swoim do głów, że to jeszcze nie koniec finału...

Co do tej akcji z transparentami uwazam, ze nie wyszlo najgorzej... nastepnym razem bedzie lepiej ;) tyle co juz wiemy, ze nie moga one nigdzie wisiec na hali ;-)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor - po pierwsze pamiętasz chyba jak aktywny brałem udział w tym wątku w zakresie oprawy meczowej. Jednak mam prawo do oceny tego jak to wyszło "live" (wirtualnie w projektach wszystko wygląda super) i robię to nie po to żeby wytykać, bez sensu krytykować i atakować, tylko żeby w przyszłości było po prostu lepiej. Takie są moje intencje w tym zakresie. A jeśli chodzi o mój udział w tej oprawie, to ona była 8)

Jeśli zaś chodzi o motywowanie zawodników, to wiem dlaczego oni tu są i co mają głównie przed oczami ($). Jednak jakoś tej motywacji w sobie nie wyzwolili we wczorajszym meczu...
I naprawdę nie wierzę w cudowną przemianę w sobotę w Sopocie, choć byłbym wielce rad gdybym się pomylił. Nadmienię tylko w tym miejscu, że nie jestem sezonowym kibicem Turowa, jestem z nimi od przeszło 15 lat.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Trzeba być optymistą i wierzyć w swoją drużynę :) datego ja sądze że damy rade pchniemy Prokom i wszyscy spotkamy się na meczu nr.7 w Zgorzelcu :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Akcja plakatowo-wlepkowo-transparentowa wyszła moim zdaniem dobrze. Zebrane doświadczenia zaprocentują na pewno - gratulacje. Noo i na hali chyba jeszcze nigdy nie było tak głośno, chociaż przy czasie dla naszego trenera można było odpuścić lekko :]. Co do samego meczu to nie ma co dużo mówić. Dla mnie wyglądało to tak jakby nasi zawodnicy po prostu już nie mieli sił w tej ostatniej kwarcie. Szkoda tylko, że tylu kibiców wyszło przed końcem bo nigdy mi się to nie podobało i dalej nie będzie. Po sobocie będzie 3:3 i ostatni meczyk w środę u nas a wtedy już wszystko się może zdarzyć. Pozdro

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Szlak !!! Wyjazd na szósty mecz odwołany !!! Ponoć z braku chętnych :cry: A tak chciałem jechać...

Może ktoś coś wie, chętnie bym się z kimś zabrał samochodem !!! Przecież ktoś pojedzie....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Szkoda :( ciekawe ile by kosztowało wynajęcie busa? na busa by się chyba ludzi zebrało?:)

Tytuł:
gaduła
gaduła

paawlus pisze:
po pierwsze pamiętasz chyba jak aktywny brałem udział w tym wątku w zakresie oprawy meczowej

Oczywiście, że pamiętam i dziękuję za pomoc.
paawlus pisze:
Jednak mam prawo do oceny tego jak to wyszło "live" (wirtualnie w projektach wszystko wygląda super) i robię to nie po to żeby wytykać, bez sensu krytykować i atakować, tylko żeby w przyszłości było po prostu lepiej.

Oczywiście, że możesz. Ja Twoją wypowiedź odebrałem w trochę inny sposób, ale już jest OK. Po to jest forum, aby wymieniać swoje zdanie ;) Teraz mam nadzieję, że wyciągniemy z tego wnioski i będzie tylko lepiej. Liczę, że już po "korektach" będziemy mogli zaprezentować się raz jeszcze w 7 meczu:).
paawlus pisze:
Nadmienię tylko w tym miejscu, że nie jestem sezonowym kibicem Turowa, jestem z nimi od przeszło 15 lat.
Ja może aż 15 nie. Ja jestem od czasu kiedy pojąłem co to jest kosz. Od czasu kiedy została we mnie "zaszczepiona" koszykówka. Podsumowując będzie to ok. 10 lat.
te4nik pisze:
Akcja plakatowo-wlepkowo-transparentowa wyszła moim zdaniem dobrze. Zebrane doświadczenia zaprocentują na pewno - gratulacje.

Dziękujemy. Miejmy nadzieję, że zaprocentuje już w 7 meczu :)
te4nik pisze:
Dla mnie wyglądało to tak jakby nasi zawodnicy po prostu już nie mieli sił w tej ostatniej kwarcie.
Sił, albo problemy w głowach wywołanych presją... Nie wiem, tylu ilu Kibiców, tyle będzie "pomysłów" dlaczego tak słabo poszła IV kwarta...
te4nik pisze:
Szkoda tylko, że tylu kibiców wyszło przed końcem bo nigdy mi się to nie podobało i dalej nie będzie.
Popieram Cię. Mi również nigdy się to nie podobało i podobać się nie będzie. Oglądając jakiekolwiek spotkania w TV, mi się głupio robi jak drużyna gospodarzy przegrywa, a jej kibice wychodzą przed zakończeniem... Kibice też pokazali jak są z naszą drużyną. Po porażce wczorajszej piątki wyszło przybić tyle kibiców, że na palcach jednej ręki można policzyć... Jak jest dobrze, to wszystko super, aż się roi na parkiecie od "piątkowiczów"... Ehhh.. szkoda słów...

[ Dodano: Czw Maj 29, 2008 6:20 pm ]
pokemon15 pisze:
Szlak !!! Wyjazd na szósty mecz odwołany !!! Ponoć z braku chętnych :cry:
Ponad 100 zł, do tego pieniądze na jedzenie i picie, to 200 minimum trzeba zabrać. Nie dziwię się, że nie ma chętnych... Sponsorzy... to co pisałem wyżej o naszych Kibicach, sytuacja jest podobna... Jeżeli są wygrane pchają się jak się da, aby ich spiker wyczytał, że wyjazd sponsorowała fima "XY"... Jest przegrana, sponsorów nie ma...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.